Nyheter | Norges bokseforbund

Artikler fra 2014

Haringey Box Cup 2014
fredag 27. juni 2014

Haringey Box Cup i London ble som vanlig arrangert i Alexandra Palace med en rekordstor deltakelse. 386 utøvere veide inn, derav 3 boksere fra Trym som var de eneste fra Norge og det ble bokset i 4 ringer.

Gamle dager
tirsdag 24. juni 2014

For femti år siden var en del prosseser rundt søknader som var mere omstendelig og tok lengre tid enn nå. Alt skulle skrives på maskin og ble selvfølgelig sendt pr. post. Denne saken gjelder en søknad om reisestønad fra et fond i NIF.

Presentasjon fredag 27. juni klokken 12.00 på NTNU
lørdag 21. juni 2014

I løpet av i fjor høst og vårparten 2014, gjorde Anne Tjønndal fra Ulf-an BK en spørreundersøkelse blant landets boksetrenere, og fikk respons fra hele 89 av 102 spurte. Dette førte til masteroppgaven "Ledelse og kjønn i bokseringen - en kvantitativ og kvalitativ studie av ledelsesadferd og betydninger av kjønn blant norske boksetrenere".

Fighter Sport AS
onsdag 18. juni 2014

Norges Bokseforbund oppfordrer alle medlemsklubbene til å inngå en klubbavtale med vår samarbeidspartner på bokseutstyr Fighter Sport AS. Gå inn på deres hjemmeside og opprett en klubbavtale med www.fighter.no for innkjøp av bokseutstyr til deres klubb.

Dommerbøker for kommende sesong
onsdag 18. juni 2014

Vi ber alle dommere om å sende inn dommerboken (den norske) før sesongen starter til høsten. Frist er senest 15. august.

Boka «KLAR… BOKS!» gis bort gratis
onsdag 18. juni 2014

Den beste boka som er skrevet om norsk boksing primært om Oslo-klubbene fram til år 2000, gis bort gratis til våre medlemmer. Forbundet har fremdeles et lite lager av boka og ønsker å gi bort et eksemplar til interesserte. Enten at de kommer og henter den på forbundets kontor, eller får den tilsendt mot å betale frakten.

Olympic Box Team Sør/Vest - avdeling sør
mandag 16. juni 2014

14. og 15. juni ble det gjennomført en vellykket treningssamling i AIK Lunds treningslokale i Kristiansand. Treningen ble ledet på en utmerket måte av Zayndi Arsaev, Henning Lillejord og Nils Kapstad.

Vellykket klubbmøte og treningssamling i Tromsø
tirsdag 10. juni 2014

I forbindelse med klubbmøte i starten på juni, og oppstart av Tromsø Bokseklubb ble det i tillegg arrangert treningssamling hvor også Alta BK var invitert. Det møtte til sammen 16 treningsivrige boksere fra de to klubbene.

Rapport fra EM 2014 for kvinner i Bukarest
lørdag 07. juni 2014

EM i Bukarest er over og lederteamet gir sin rapport fra turneringen. Det første mesterskapet etter en OL - sesong (uansett idrett) bærer ofte preg av at nasjoner prøver ut nye utøvere og at flere utøvere ikke er i toppform.

Norges Bokseforbund inngår samarbeids/sponsoravtale med Fighter Sport
lørdag 07. juni 2014

NBF har inngått en samarbeids/sponsoravtale med Fighter Sport AS som sikrer en forutsigbar leveranse av kampsportutstyr. Utstyret skal benyttes primært til representasjonsutøvere og dommere/funksjonærer.

Informasjon om anti-doping og kosthold til våre toppidrettsutøvere fra OLT
fredag 06. juni 2014

Olympiatoppen har et overordnet ansvar for utviklingen av norsk toppidrett. For stipendutøvere og landslag med prosjektstøtte har vi også et ansvar for holdningsarbeid, rådgivning og ansvarliggjøring av utøverne om eventuell bruk av kosttilskudd. Olympiatoppens anbefalinger vedrørende kosthold og bruk av kosttilskudd er forankret i NIF's holdning til doping og organisasjonens anti-dopingarbeid og nedfelt i Olympiatoppens kosttilskuddsprogram.

EM for Kvinner 2014: Ingrid Egner tapte i kvartfinalen
onsdag 04. juni 2014

Kvartfinale i 57 kg: Alessia Mesiano, ITA - Ingrid Egner, NOR 3-0 Ingrid fikk med dette en 5. plass i Europamesterskapet 2014.

8. INTERNASJONALE TRENINGCAMP I PANEVEZYS, LITAUEN
mandag 02. juni 2014

Bergens Atletklub inviterer gutter og jenter til en Internasjonal treningcamp i Panevezys i august.

Box Team Rio 2016 og Box Team Tokyo 2020 på Olympiatoppen
søndag 01. juni 2014

Våre beste herrboksere hadde en samling på Olympiatoppen i Oslo 29. mai - 01. juni. Fokuset på samlingen var grunntrening og fysisk trening men samtidig fikk vi tid til mye boksing med teknikk og taktikk. Under leiren hadde vi også informasjon om treningsplanering og periodiseringer innfor kommende mesterskap og viktige turneringer.

Merkestevne i Vestby
søndag 25. mai 2014

Lørdag 24/5-2014 arrangerte Vestby IL Boksing ferdighetsmerkestevne på lokalene våre i kjelleren på Vestbytorget. Fredrikstad BK, Askim BK, Moss BK, Ski BK, IL Ros, Jessheim BK, Stovner BK, Drammen AK, Ørnulf BK, Box Team Nordmarken fra Sverige i tillegg til arrangørklubben Vestby stilte med utøvere.

Boksedokumentar på Viasat 4 i kveld
fredag 23. mai 2014

Magne Havnaa - Norges glemte boksehelt kl.: 22:30 - 23:55 på Viasat 4Magne Havnaa var den første, og er per dags dato Norges eneste mannlige verdensmester i profesjonell boksing. I denne dokumentaren fortelles det en svært rørende historie om en stor idrettsmann som ble hyllet av sine fans på vei til VM-tittelen.

Planene for sesongen 2014/2015 og veien til OL 2016
torsdag 22. mai 2014

Vi har hatt en god sesong for 2013/2014 med en høy aktivitet og flere fine resultater og prestasjoner. Sesongen er snart slutt og de fleste er nå i grunntreningsperiode foran kommende sesong. Her presenterer Landslagssjef/Sportssjef Erik Bredler planene for videre satsing i tiden fremover:

Siste EM-forberedelsene i Frankrike 14-19 mai 2014
tirsdag 20. mai 2014

EM-troppen har forberedt seg på en internasjonalt sparringleir i Frankrike, som den siste forberedelsen foran EM i Romania 30. mai - 08. Juni.

Pre-camp på Olympiatoppen foran Ungdoms-OL i Nanjing
fredag 16. mai 2014

Olympiatoppen samlet de kvalifiserte utøverne og ledere for en pre-camp i Oslo 14-15 mai. Samlingen var for lagbygging av troppen fra ulike idretter, men samtidig for å forberede og informere om hva som venter oss i Nanjing. I boksing er Vegar Tregren kvalifisert i 81 kg, etter at ha tatt bronse under junior VM i Bulgaria.

Vestby IL arrangerer merkestevne
onsdag 14. mai 2014

Den 24 mai vil vi arrangere et merkestevne i Vestby. Stevnet vil finne sted på treningslokalet vårt i Mølleveien 4. Kan også aktuelle dommere gi oss tilbakemelding så snart som mulig?

Side: 5 / 10