Haringey Box Cup 2014 | Norges bokseforbund

Haringey Box Cup 2014

Haringey Box Cup i London ble som vanlig arrangert i Alexandra Palace med en rekordstor deltakelse. 386 utøvere veide inn, derav 3 boksere fra Trym som var de eneste fra Norge og det ble bokset i 4 ringer.
Publisert: fredag 27. juni 2014


Finale 57 kg Sr. Kvinner

Grethe Kraugerud, Trym - Anna Duch, ENG    2-1

Grethe, årets norske mester i klassen, vant finaleoppgjøret med taktisk og fornuftig boksing mot en høyere motstander. I semifinalen vant hun klart 3-0 mot ei jente som ville krige så det ble en clash of style-kamp med mye holding. Gullmedaljen smakt godt for den norske troppen.


Kvartfinale 64 kg Jr.

Danny Barrett, ENG - Anders Eggan, Trym 2-1

Talentfulle Anders møtte en hardtslående og aggressiv motstander. Her fikk trønderen smake på den tøffe engelske stilen. I sluttrunden fikk han derimot virkelig vist sitt potensiale internasjonalt. Barrett fikk prisen til turneringens beste junior!


Finale +91 kg Sr.

Tom Welch, ENG - Simen Nysæter, Trym 3-0 

Dette ble en finale det luktet svidd av, Simen presset og jaget en steintøff motstander som tok imot mye uten å blunke. Trønderens beste kamp så langt. Hjørnet til trønderen var sikker på gull, men dommerne mente noe annet. En publikums-kamp av det sjeldne i tungvektsklassen.

 

Grethe Kraugerud og trener Robert Walstad