THON HOTELS

Thon Hotels gir klubber og medlemmer i Norges Bokseforbund gunstige priser på overnatting i hele Norge. Mange av Norges Bokseforbunds arrangementer skjer på Thon Hotels.
Klikk på Thon-logoen og du kommer til Thon Hotels hjemmeside. Du er nå automatisk pålogget med Bokseforbundets prisfordeler. Søk på sted, dato og antall personer. Du vil da få opplyst de billigste tilbudene og prisalternativene.

Husk, det er kun via denne linken fra vår hjemmeside du får rabattene! Ved telefonbestilling bruk rabattkode FFABOK

Thon Hotels støtter idretten og har hotellrom oppdelt i 3 konsepter fordelt over hele landet: Budget – smart, enkel og rimelig. City – sentral og komfortabelt. Conference – Profesjonelle konferensehoteller.

Klikk her for rabatterte priser


Teamsupport1

Norges Bokseforbund har gleden av å informere om at vi har innledet et samarbeide med Teamsupport1 AS, et selskap som spesialiserer seg på dugnadsarbeide via salg av produkter. 

Les mer om avtalen her

www.teamsupport1.com

 


StøttKlubben er et unikt konsept som allerede samarbeider med 6 av idrettens særforbund og når ut til over 70.000 medlemmer.

Les mer om avtalen her

www.stottklubben.no


Klubbkolleksjon for din Bokseklubb. Løsningen som gjør att ting går av selg selv

Les mer om avtalen her

Se eksempel på løsningen her. https://dittklubbhus.no/trym-boksing/


Samarbeid med en regnskapsfører
etter behov. 
Les mer om avtalen her 2024 Rammeavtale Norges Bokseforbund Sparebank 1 Regnskapshuset


Promotion Systems AS har hjulpet bedrifter og organisasjoner med nettsider, nettbutikker og digital markedsføring siden 2000.

Hundrevis av bedrifter og organisasjoner benytter våre webløsninger i dag. Vi har kunder fra små- og mellomstore bedrifter, store organisasjoner, idrettsforbund, løsninger for kollektivtrafikk og rene nettbutikker.

Vi har kunnskap om, og leverer nettauksjoner, kursportaler, landingssider og individuelle standardløsninger for enkelte bransjer.

KONTAKT OSS HER