Nyheter | Norges bokseforbund

Artikler fra 2009

Treningssamling hos Ulf-an BK
onsdag 30. desember 2009

Ulf-an BK arrangerte en treningssamling i romjula, og her er noen av deltagerne og trenere/ledere:

Godt nytt år
tirsdag 29. desember 2009

NORGES BOKSEFORBUND`S styre ønsker hele Bokse-Norge et Godt Nytt År! President Haktor SlåkeVi er halvveis i årets boksesesong, hvor våre boksere, trenere og ledere har vært rundt på stevner, turneringer og mesterskap i både inn og utland. Gode prestasjoner av våre internasjonale boksere, og som ble toppet av Lotte Liens fantastiske bragd som sikret henne Gull i EM. GRATULERER! Kvinneboksing på internasjonalt toppnivå er i dag idrett på lik linje med de andre mere etablerte kvinneidrettene, noe som har medført at kvinneboksing er tatt med i OL programmet for første gang. Antall startbøker har gått opp og ute i bokse-norge er det entusiasme og glede blant trenerne og ledere som har nærkontakten med ungdommen som kommer til sporten vår. Med minst fem boksere som satser mot topp internasjonalt, og en juniorgruppe bedre enn på mange år, ser vi at den satsningen som klubber og forbund legger ned, gir resultater. Våre Landslagstrenere Erik Dalen og Max Mankowitz legger ned utrolig med tid og engasjement på månedlige samlinger og turneringer, en honør for det!

Seier til Ingrid Egner mot den amerikanske mesteren
tirsdag 29. desember 2009

Ingrid Egner bokset i helgen mot Golden Glove-vinneren Camille Currie på Gleasons Gym i New York og tok hjem en overbevisende 3-0 seier. Det var en tøff og spennende kamp, og Egner traff med noen skikkelige hooker i den siste runden, slik at Currie måtte ta telling. Hanskene som ble brukt var en del tynnere enn de vi bruker i Europa, slik at det smalt godt når Ingrid traff med sine slagserier i denne lettvektskampen.

Innbydelse til boksestevne i Drøbak
tirsdag 29. desember 2009

Det inviteres til stevne i Frognhallen Drøbak lørdag 16. Januar kl. 1500 Vi har den glede å innby aktive, trenere, ledere og dommere til boksestevne i Drøbak. Stevnet er åpent for kvinne-, ungdom-, junior- og seniorboksere.

Treningssamling i Trondheim
søndag 27. desember 2009

Anders og Hjalmar Styve forteller deltagerne hva de kan forvente seg under samlingen

Julebord hos IF Ørnulf
fredag 25. desember 2009

Lørdag 19.des hadde Mehdi Mohseni på vegne av I.F Ørnulf gleden av å feire julebord med sine boksere. Det var tydelig en god atmosfære blant de fremmøtte og det så ut til at alle storkoste seg. I.F Ørnulf ønsker med dette å takke alle sine medlemmer for et fantastisk år og håper at 2010 blir et enda bedre “treningsår”. God Jul og Godt Nyttår.

INNBYDELSE TIL NM JUNIOR KVINNER/MENN 2010
onsdag 23. desember 2009

Norges Bokseforbund innbyr til NM for junior kvinner/menn som arrangeres i Trondheim 05.-07. febr. 2010. Arrangementet finner sted i Leangen Idrettshall med Bokseklubben av 1930 som teknisk arrangør.

Frister idrettsarbeid i det sørlige Afrika?
tirsdag 22. desember 2009

Har du lyst til å bruke din utdannelse og erfaring fra idretten i Norge til idrettsarbeid i et spennende idretts- og utviklingsprosjekt i det sørlige Afrika i 12 måneder? Nå kan erfaringen og utdanningen din fra idretten bety noe helt spesielt, samtidig som du får en opplevelse for livet. Søknadsfrist er 15. februar 2009. Les mer om Idrettens Fredskorps.

Knøtteboksing
lørdag 19. desember 2009

Dere kan se klipp fra juleavsluttningen til Apollo Bokseklubb på Adresseavisen sine sider HER

Hvor kan en kjøpe canvas til boksepodier?
lørdag 19. desember 2009

AIK Lund trenger et nytt trekk (Canvas) til boksepodiet. Hvis noen vet om en leverandør, er vi svært takknemlige for et tips. Vi har undersøkt hos Fighter Sport, men de har ikke dette i sitt vareutvalg. Mvh Nils Kapstadnikaps@online.no

Boksere trener med Kettelbels
torsdag 17. desember 2009

Denne treningsformen gjør at bokserne blir sterkere i kjernemuskelaturen, og dermed i bedre stand til å til å klare de til tider ekstreme påkjenningene en boksetrening eller kamp påfører de, sier tidligere bokser og Kettelbells-trener Allan Fallrø. Lotte Lien, Reidar Walstad og Allan Fallrø

Innbydelse til Kristiansand
torsdag 17. desember 2009

AIK Lund arrangerer to stevner på respektive lørdag 23. januar og søndag 24. januar 2010

Connie R. Aas, TK autorisert som ny Forbundskampleder
torsdag 17. desember 2009

Under NM ungdom og LM Diplom i Bodø gjennomgikk Connie R. Aas praksis og skriftlige tester og besto disse med glans. Vi i Dommerkomiteen vil gratulere henne som ny Forbundskampleder. Hun er kun den andre kvinnelige kamplederen som er utdannet i Norge så langt. Forhåpentligvis vil flere kvinner følge opp. Vi har god bruk for nye kampledere både kvinner og menn. Mvh Odd Inge Misund NBF's DK

Breddesamling
torsdag 17. desember 2009

Vi starter 2010 med å invitere til breddesamling i Drøbak 15.-17. januar. Forutsetningen er at det meldes inn interesse fra klubbene. Samlingen ledes av Kjell Sørum og det blir også anledning til å bokse kamp under Drøbak BK.s stevne lørdag 14. Meld inn til Kjell Sørum på mob. 41613606 e-mail: kjellsrum@hotmail.com snarest mulig og senest 05. januar.

Boksing i Qatar
tirsdag 15. desember 2009

Den norske skolen i Qatar har eksistert i over 35 år, og for tiden er jeg så heldig at jeg får lov til å arbeide som lærer ved skolen. I Qatar er det mye tennis, fotball og golf, men lite kampsport. Dette synes jeg vi måtte prøve å gjøre noe med, og derfor har vi satt i gang en "bokseskole" for 12-16-åringer her nede. Så langt er det 8-10 elever som deltar på treningen, og det er kjempeartig å kunne tilby noe annet enn det som er vanlig her nede i ørkenlandet. Elevenes Innsats er meget bra, og det er flere talenter blant deltakerne. Kanskje er vi så heldige å se noen av disse i norske bokseringer om et år eller to? Jeg vil samtidig få benytte anledningen til å ønske alle boksevenner hjemme i Norge en riktig god jul, og et godt nytt bokseår! Hilsen Sigmund Aagaard Sittende foran fra venstre: Marlene, Helene og Veronica. Stående bak fra venstre: Sigmund, Embrik, Nils, Martin, Eirik og Sondre

Stevne i Tønsberg
tirsdag 15. desember 2009

Det var Julestevne i TK-Hallen 13.desember 2009 med over 200 betalende tilskuere som skapte god stemning. Det ble bokset 17 kamper og her er resultatene:

B-30 deltok i Vest-Jysk Box Cup 2009
mandag 14. desember 2009

Trondheimsklubben B-30 deltok med hele 9 boksere under årets turnering. Dere kan lese referat fra turneringen på B-30 sin side HER. Oppsummering av turneringen ligger "sakset" inn her:

Grimstad kommunes kulturpris til Kai Miller
mandag 14. desember 2009

Kai Miller fikk i forrige uke Grimstad kommunes Kulturpris for 2009 etter 40 år i boksesportens tjeneste! Den 83 år gamle boksetreneren Kai Miller var strålende fornøyd med å få denne prisen for sitt arbeide med Grimstad Bokseklubb. Han er fortsatt innom gymmen en par tre ganger i uka for å se hvordan det går med ungdommen!

Lotte Lien på treningsleir i London
mandag 14. desember 2009

Vår nybakte Europamester Lotte Lien har finpusset formen den siste uken på All Star Gym i London, der hun har sparret med blant annet den engelske landslagsbokseren Lesley Sackey (69 kg).

Finaler i Vest-Jysk Box Cup
søndag 13. desember 2009

Det har til nå vært en god finaledag for de norske bokserne: Christoffer Robin Rytter fra Ulf-an viste også frem muskler og vant komfortabelt over en dansk motstander i sin lett-tungvekts finale (81 kg).Det norske juniorlandslagets sine boksere Finn Olav Ulvund og Magomed Selmurzajev gnistret til og viste frem strålende boksing i sine finalekamper. De vant begge sine sine kamper etter meget god boksing, og når de har bedre kondisjon enn sine motstandere fikk de "vist seg frem" i den siste runden. Sondre Vold tapte sin finale knepent, og han hadde vunnet hadde han bare fått i gang boksingen sin litt tidligere.

Side: 1 / 19