Nyheter | Norges bokseforbund

Artikler fra 2013

Nyttårshilsen fra Presidenten i NBF
mandag 30. desember 2013

Norges Bokseforbunds President Odd Haktor Slåke er fornøyde med aktivitetsøkning i boksesporten, men det gjenstår noen utfordringer med endring av regelverket:

Det ble bokset 25 kamper i Porsgrunn på lørdag
mandag 16. desember 2013

Det ble bokset 11 merke-, 7 diplom- og 7 ordinære kamper på lørdag 14. desember i Porsgrunn. Resultatene finner dere her:

Veien videre for norsk boksing
mandag 16. desember 2013

Viktig informasjon om Knockoutforskriften til klubber, kretser, trenere og ledere som er tilknyttet Norges Bokseforbund. Styret i NBF har følgende informasjon om prosessene som pågår og veien videre; Alle boksestevner i terminlisten går som planlagt:

AIBA Tournoi International de la Boxe Feminia Tunis 2013
tirsdag 10. desember 2013

Turneringen er ferdig bokset og våre 2 finalister har fått sine medaljer, og Fam Elgan ble kåret til turneringens beste bokser

Etter første konkurranse dag i Tunis har begge jentene vært i ringen
lørdag 07. desember 2013

Det ble en seier og et tap i Tunisian Open for våre kvinneboksere

Nye Forbundsdommere
onsdag 04. desember 2013

Under NM ungdom og Landsmesterskapet i Diplomboksing var 2 av våre dommere oppe til test.

Norges Bokseforbund har oppdatert satsningsgruppene
tirsdag 03. desember 2013

Under forbundstrener-møtet i Trondheim ble gruppene med bokserne oppdatert i bokseforbundets ulike satsinger. De oppdaterte satsningsgruppene ser nå slik ut:

Forbundstrenermøte i Trondheim
tirsdag 03. desember 2013

Sammen med Box Team Rio samlinga i Trondheim hadde forbundstrenergruppe en møte før at planlegge satsinger under 2014 og samtidig å analysere gjennomførte aktiviteter 2013. Forbundstrenergruppe er tatt ut for at sammen med sportssjef å arbeide i de ulike satsningene og landslagene. Det skal skje utviklingsarbeidene i forbundstrenergruppe og god kontakt med klubbtrenere for at hele tiden streve til att gjøre oss bedre og utveksle norsk boksing. Klubbtrenere skal også delta i ulike landslagssamlinger og turneringer for at følga og delta i boksenes utvikling.

Box Team Rio samling i Trondheim i helgen
mandag 02. desember 2013

Det var samling i helgen i Trondheim for Box Team Rio. Treningssamlingen ble holdt på Olympiatoppens anlegg i Granåsen og i Box Team Trondheim/Training Room`s anlegg på Ladestripa.

Ny bokseklubb i Tromsø
søndag 01. desember 2013

Norges Bokseforbund ønsker Tromsø Bokseklubb velkommen som medlem i vårt forbund med registreringsdato 28.11.13.

Det er "bedre" å bokse uten hjelm
fredag 29. november 2013

Lederen av Norges Bokseforbunds Medisinske Komitee; David McDonagh forteller her at det er mindre skader når man ikke bruker hjelm: http://www.nrk.no/vestfold/_-flere-hodeskader-med-hjelm-1.11385075

"Gamle dager"
torsdag 28. november 2013

Sponsor støttet utdannelse av trener

Landsmesterskapet Diplom og Norgesmesterskapet for Ungdom 2013
mandag 25. november 2013

Her finner dere alle resultater og vinnere fra Landsmesterskapet i Diplomboksing 2013 og Norgesmesterskapet for Ungdom 2013.

Glodi Eneste ble nok en gang "King of the Ring"
mandag 25. november 2013

Glodi Eneste tok nok en gang hjem prisen som mesterskapets beste bokser i den store herreturneringen King of the Ring i Borås, Sverige. Norge har dermed "tatt tittelen hjem" i to år på rad både i herre og kvinneklassen (Marielle Hansen i Golden Girl). Juryens beskrivelse: In hard and dramatic fights, Glodi Eneste defended his crown in a style that established him as a true champion. With hard explosive punches and great movement he works comfortable in every distance. Glodi has an unique way of getting everyone to like him and his boxing. He is really the peoples champ. He is truly our Two Time Champion - THE KING OF THE RING!

Bronse til Jamshid Nazri i Tammerfors
søndag 24. november 2013

Det ble bronse til Jamshid Nazri på Tammerforsturneringen etter tap i semifinale mot skotten Connor Law. Jamshid gjorde en god kamp men orkede ikke riktig stå imot skotten som var fysisk sterkere og hadde de mer tydelige treffene. Jamshid trenger litt mer kondisjon og styrke men en godkjent innsats i hans første AIBA turnering.

Finaler NM Ungdom 2013
søndag 24. november 2013

Resultater fra Norgesmesterskapet for Ungdom i Moss Samfunnshus finner dere her. Stevnet starter kl. 11:30SIDEN OPPDATERES FORTLØPENDE. (bilder av kamper finner dere på vår facebook-side: (https://www.facebook.com/norgesbokseforbund)

NM U og LM Diplom på lørdag
lørdag 23. november 2013

Lørdagens kampliste i mesterskapet finner dere her. Stevnet starter 12:00 i Moss Samfunnshus.

Jamshid til semifinale i Finland
fredag 22. november 2013

Jamshid Nazri gjorde en av sine beste kamper da han kvalifiserte seg til semifinale i Tammerforsturneringen. Jamshid slo Kieron Gething fra Wales med 3-0 etter å ha vunnet samtlige runder. Begge boksene var trøtte i den siste runden men det var Jamshids bedre teknikk som avgjorde. I morgendagens kampe møter Jamshid skotten Connor Law som tok seg til semifinale med seier over Ekow Essuman fra England.

Kampliste NM U og LM Diplom i Moss
fredag 22. november 2013

Her finner dere fredagens kampliste for mesterskapene som starter kl. 19:00 i Samfunnshuset i Moss.

Resultat fra Tammerforsturneringen
torsdag 21. november 2013

Det ble tap i de innledende kampene i Tammerforsturneringen. I 56 kg tapte Ali Srour på poeng mot David Berna fra Ungarn. Srour startet kampen i alt for lavt tempo og kunne ikke «gire om» og Berna vant kampen med 3-0.

Side: 1 / 13