Etter første konkurranse dag i Tunis har begge jentene vært i ringen

Det ble en seier og et tap i Tunisian Open for våre kvinneboksere
Publisert: lørdag 07. desember 2013

Camilla Johansen møtte Mariem Homrani 54 kg fra Tunisia som i fjor knepent slo Britt Janne Mardal Og kampen ble så jevn som vi antok. Etter første runde leder Tunisieren knapt og profiterer på sin slepne Soutpaw stil og bokser opp mot sitt beste. Gjennom runde 2 og 3 er det Camilla som bruker sin hurtighet og viser en vilje Til å ta over kampen og har 2 av 3 runder hos dommerne. Inn i 4 runden starter den Tunisiske kamplederen en klapperjakt, og gir Camilla flere tilsnakk for innside slag og klarer i løpet av runden å gi en advarsel og dette dannet banen for at Camilla dessverre, Tapte 2-1 hvor vi etterpå fikk vite at det var 3 Tunisiske dommere som ble tellende og beklageligvis ble det tap.

I vektklassen er det bare Camilla og den Tunisiske jenta så på mandag er det duket for et retur oppgjør hvor Camilla er mer enn klar til revansje !

I 60 kg er det 3 boksere innveide og Fam Elgan møtte i dag Hlimi Koulou også hun fra Tunisia, og som Fam bokser soutpaw. Allerede i første runde setter Fam seg i respekt hos motstanderen som hele tiden søker seg på innsiden og vil bruke styrken sin i infight! Mot slutten av runden finner Fam både rett avstand og timingen for sin hurtige kryss Med påfølgende hooker som sikrer ledelse etter første runde. De to påfølgende rundene er det god avstandsboksing fra Fam som gjør at motstanderen etter hvert prøver noen desperate utfall med lange hooker uten at dette treffer en «slick» Fam som bruker sin store rutine til nye runde seire ! Gjennom fjerde runde blir kampen ensidig til fordel for Fam som vinner soleklart på poeng Og har totalt utbokset sin Tunisiske motstander.

Som Camilla bokser Fam igjen på Mandag kveld og da er det Egyptisk motstand som blir kveldens utfordring.

Mvh
Erik Nilsen