Finaler NM Ungdom 2013 | Norges bokseforbund

Finaler NM Ungdom 2013

Resultater fra Norgesmesterskapet for Ungdom i Moss Samfunnshus finner dere her. Stevnet starter kl. 11:30SIDEN OPPDATERES FORTLØPENDE. (bilder av kamper finner dere på vår facebook-side: (https://www.facebook.com/norgesbokseforbund)
Publisert: søndag 24. november 2013

Ekstrakamp Navn Klubb Navn Klubb Resultat
86 kg Dipl. Henrik Røsand B-30 Martin Høland Fuvo BK  3-0
Norgesmesterskapet for Ungdom 2013
Klasse Navn Klubb Navn Klubb Resultat
54 kg Adrian Haug Pors Vebjørn Fossheim Ski BK  3-0
57 kg Stian Børresen Fredrikstad BK Habib Al Kofi B-30  3-0
60 kg Anders Eggan Trym Ole Petter Hvamstad Gran  3-0
63 kg Victor Minge Sarpsborg Oscar H. Furulund Ski BK  0-3
66 kg Jon Anders Vollan Åmot Hassan Zakrijev Fuvo BK  0-3
75 kg Admir Tikvesa Raufoss BK Shamsudin Shamilov Sp-09  2-1
80 kg Islam Ismailov Aik Lund Jonas Sønsteby Raufoss BK  0-3
54 kg
Adrian Haug, Pors - Vebjørn Fossheim, Ski BK  3-0
Dette var en fin kamp mellom to hardtarbeidende gutter, men Adrian hadde langt flere rene treffere enn sin motstander og vinner fortjent.

57 kg  
Stian Børresen, Fredrikstad BK - Habib Al Kofi, B-30  3-0
Stian var den beste bokseren i denne kampen, men Habib ga jernet i den siste runden for å prøve å stoppe kampen i sin favør. Stian rodde det hele i land med noen nydelige unnvikelser og påfølgende kontringer.

60 kg
Anders Eggan, Trym - Ole Petter Hvamstad, Gran 3-0
Eggan var to hakk over sin motstander i denne kampen. Anders har blant annet deltatt i EM og var en stor forhåndsfavoritt som innfridde i denne kampen. Ole Petter Hvamstad prøvde innimellom å fange inn Anders i hjørnene, men klarte det bare sporadisk og dermed ble han kontret i senk.

63 kg
Victor Minge, Sarpsborg - Oscar H. Furulund, Ski BK 0-3
Oscar Furulund har gode ferdigheter og styrer kampen fra start til slutt. Victor har på sin side noen få gode kontringer, men de kommer så alt for sjelden til at han kan vinne kampen. God boksing av Oscar gir han en meget fortjent seier.

 

66 kg
Jon Anders Vollan, Åmot - Hassan Zakrijev, Fuvo BK 0-3
Dette var en knalltøff kamp, som Hassan gikk seirende ut av. Herlig innsats av to gutter som både kunne gi ut ørtæver og ta imot ørtæver. Hassan vant fortjent. Vi må også i denne kampen gi skryt til Kampleder Vidar Numme fra Pors, som passet på utøvernes helse uten å bryte opp dette unødvendig.


75 kg

Admir Tikvesa, Raufoss BK - Shamsudin Shamilov, Sp-09  2-1
Et kjempetøft og jevnt oppgjør som Tikvesa drar i havn med sin stå-på-vilje. Det var mye kjemping og harde slag, noe som gikk på bekostning av den tekniske boksingen i denne kampen. Admir Tikvesa ville vinne litt mer enn sin motstander og vinner på knappest mulig måte.

80 kg
Islam Ismailov, Aik Lund - Jonas Sønsteby Raufoss, BK 0-3
Dagens tøffeste kamp av to herlige boksere. Jonas var nok bedre enn sin motstander. Er dette Forbundspokalvinneren???  JA det får vi nå bekreftet. Gratulerer Jonas


Beste bokser: Jonas Sønsteby, Raufoss BK
Beste klubb: Raufoss BK