Norges Bokseforbund inngår samarbeids/sponsoravtale med Fighter Sport | Norges bokseforbund

Norges Bokseforbund inngår samarbeids/sponsoravtale med Fighter Sport

NBF har inngått en samarbeids/sponsoravtale med Fighter Sport AS som sikrer en forutsigbar leveranse av kampsportutstyr. Utstyret skal benyttes primært til representasjonsutøvere og dommere/funksjonærer.
Publisert: lørdag 07. juni 2014

Utstyr som i første periode prioriteres er nye kampdrakter som blir designet etter krav og spesifikasjon fra AIBA. Kampdraktene produseres av Fighter Sport i samarbeid med Kai Westergaard.

Våre nye overtrekks drakter for landslaget er allerede på lager hos Fighter Sport AS og blir presentert og levert ved sesongstart 2014/2015.

 

For NBF har det vært viktig å finne en samarbeidspartner som ønsker å være med på å videreutvikle sikkerhets utstyret som brukes i boksing og ikke kun fremstå som en tradisjonell sponsor.

Vi er svært fornøyde med at nettopp Fighter Sport AS er de som blir vår tette samarbeidspartner i årene fremover og takker for at de ser nytten av at deres kampsportsutstyr promoteres og brukes av Norges beste boksere både nasjonalt og internasjonalt.

 

Fighter Sport AS ønsker et tett samarbeid med alle våre medlemsklubber og har egne avtaler som klubbene kan inngå separat se www.fighter.no


For begge parter er lojalitet et gjennomgående tema og Norges bokseforbund oppfordrer herved  alle sine medlemsklubber til å inngå samarbeidsavtale med Fighter Sport AS og benytte deres produkter på trening og under kamp.

 

For spørsmål rundt samarbeids/sponsoravtalen ta kontakt med undertegnede.

 

 

Erik Nilsen

 

Generalsekretær/General secretary

Norges Bokseforbund/Norwegian Boxing Federation

Tel :     +  47 21029770

Mob :  + 47 90581230

erik.nilsen@nif.idrett.no

http://www.boksing.no