Nyheter | Norges bokseforbund

Artikler fra 2006

Treningsamling før EM.
fredag 18. august 2006

Våre deltagere til EM kvinner i Warzsawa 04.-09. sep.har samling i Oslo sammen med deltagere fra Irlandog Danmark

Breddesamling i Tønsberg
fredag 18. august 2006

Sesongens første breddesamling er gjennomført.Her er rapporten

Førstegangstjeneste og toppidrett
torsdag 17. august 2006

Det er inngått en avtale mellom Forsvaretog NIF/NOK for å støtte unge vernepliktigetoppidrettsutøvere i satsingen på sin idrett.

Rankinglister
tirsdag 15. august 2006

På europas rankingliste for juli-06 har Mohammed Massoudy som eneste fra Norge kommet med som nr. 12 i 64 kg. Jentene er imidlertid mere synlige med 6 på en såkalt verdensrankingliste for 2. kvartal 2006.

Proffboksing uke 32/33
mandag 14. august 2006

Roger Pettersson gir oss ukas proffstoff

Nikita Dubunin og Andreas Evensen på TV2
mandag 14. august 2006

Lørdag 26. august blir det proffboksing på TV2 kl. 23:40 på kvelden. Nikita og Andreas skal bokse på et Sauerland-stevne i Tyskland, som også inneholder IBF-tittelkampen mellom Arthur Abraham og Edison Miranda i mellomvekt. Motstanderne til de norske bokserne er ikke klar enda, men kommer i løpet av uken.

To gull og et sølv i Witch Cup
lørdag 12. august 2006

Kjempegod innsats fra våre finaleboksere sikret Norge 2 gull og et sølv i Ungarn i dag. Det lukter medaljer av disse jentene med tanke på det kommende EM om tre uker i Polen. Gull til Kari Jensen og Cecilia Brækhus og sølv til Ingrid Egner

Alle vant i dag!
fredag 11. august 2006

Det ble en god norsk dag i Ungarn i dag. Det ble tre norske seire i Witch Cup, som er oppkjøringsturneringen foran EM i Warszawa om en måned. Trener Max Mankovitz hadde gjort hjemmeleksen sin og forberedt jentene godt foran dette semifinalepasset, som endte med tre norske seire av tre mulige.

Det ble 3 seire på åpningsdagen i Ungarn for Norge
torsdag 10. august 2006

Den prestisjetunge Witch Cup går av stabelen i Pecs, Ungarn og Norge pangåpnet med 3 seire av 4 mulige på åpningsdagen. Ettersom det bare er en måned til EM i Polen er det viktig å vise seg frem og samtidig spisse formen i denne store turneringen som har hele 12 deltagernasjoner på listen. Norge har jo en av de beste kvinnelagene i Europa, og har nå tre stykker i semifinalene:

EABAs nye komiteer
torsdag 10. august 2006

På EABA,s executivemøte under EM i Bulgaria ble komitemedlemmene tatt ut. For de nordiske land fikk dette følgende utfall:

Witch Cup i Ungarn
torsdag 10. august 2006

Norge stiller med 4 kvinneboksere i internasjonal turnering i Pecs, Ungarn. Det starter i dag og trekningen fikk følgende utfall:

Proffboksing uke 31/32
torsdag 10. august 2006

Roger Pettersson gir oss ukas proffboksing

Proffboksing uke 30/31
søndag 30. juli 2006

Roger Pettersson gir oss ukas proffboksing

Nikita Dubunin slår et slag for gammeldansen
søndag 30. juli 2006

Vi kjenner alle til at boksere trener til musikk og de fleste vil vel si at en type musikk er bedre enn en annen. Nikita Dubunin fikk i alle fall en sjelden treningsøkt når Gammeldansgruppa Hevd fra Jæren overnattet i lokalet til Apollo Bokseklubb under Landsfestivalen i Gammeldans på Melhus i juli.

Proffboksing uke 29/30
mandag 24. juli 2006

Roger Pettersson slår til igjen med ukas proffboksing

Antidoping Norge informerer
mandag 24. juli 2006

Fra Antidoping Norge: -Ny utgave av Ren Idrett

Det ble 9 gull på Russland
søndag 23. juli 2006

Det ble 9 gull (og 2 sølv) av elleve mulige på Russland under EM i Bulgaria. Ukraina og vertsnasjonen Bulgaria tok de to siste gullmedaljene. Vår dommer Sigmund Aagaard dømte finalen i lett fluevekt som kampleder, og dømte i tillegg to finaler som poengdommer, før han avsluttet med to til som jury. Sigmund fikk plassen som den niende beste dommeren i dette Europamesterskapet, han dømte 8 kamper som kampleder og 46 som poengdommer. Gratulere med innsatsen Sigmund.Finland fikk også en sølvmedalje i Supertungvekt med Robert Helenius. Se alle finaleresultatene her:

Norsk toppdommer dømmer finale i EM i Bulgaria
lørdag 22. juli 2006

B-30 sin meget gode dommer; Sigmund Aagaard har blitt tatt ut av EABA til å dømme en finale under årets Europamesterskap i Plovdiv, Bulgaria. Hvilken kamp han skal dømme får hverken han eller noen andre vite før kampstart, for å unngå eventuelle "press-situasjoner" fra de deltagende bokserne... Yngste noensinneSigmund med sine 35 år er til nå den yngste kamplederen som noen gang har dømt en finale i et Europamesterskap! Dette er den største tillittserklæringen en dommer kan få av EABA; det å dømme finale i dette mesterskapet. Det betyr at Sigmund er en av de beste dommerne i Europa, noe som vi i Norge har vist lenge. Sist en nordmann dømte en finale var helt tilbake i 1983, når Arild Hanaas dømte finalen i lett-tungvekt i Varna.

Finalebokserne i EM er klare
lørdag 22. juli 2006

Russland har 11 av 11 finalister!! Helt utrolig... Finland har vår gamle kjenning Robert Helenius i finalen i super tungvekt, herlig at han har klart seg helt til finalen, og i den tunge klassen kan jo alt skje. Vår beste dommer nå for tiden; Sigmund Aagaard, gir oss her hans opplevelse av mesterskapet så langt. Ikke minst forteller han noen utrolige historier om sinne og juks fra noen av deltagerne... (start nederst og les dere oppover) Se hele finalesoppsettet her:

Så var også alle de svenske deltagerne ute av EM
torsdag 20. juli 2006

Det svenske laget var rimelig bra på papiret, men de kommer også hjem uten medaljer

Side: 6 / 15