Alle vant i dag! | Norges bokseforbund

Alle vant i dag!

Det ble en god norsk dag i Ungarn i dag. Det ble tre norske seire i Witch Cup, som er oppkjøringsturneringen foran EM i Warszawa om en måned. Trener Max Mankovitz hadde gjort hjemmeleksen sin og forberedt jentene godt foran dette semifinalepasset, som endte med tre norske seire av tre mulige.
Publisert: fredag 11. august 2006

Max forteller om en god norsk, svensk og dansk "forbrødring" nede i Ungarn, hvor de heier på hverandre sine boksere. Han var godt fornøyd etter dagens kamper, og har hele tre finalister klar til morgendagens oppgjør.

Dagens semifinaler:

-Vinneren står først

54 kg.
Kari Jensen, Norge 
-Kati Collander, Finnland 12-10
Kari åpnet bra, men datt noe sammen utover i den første runden, og lot Collander komme inn i kampen Heldigvis klarte Kari å hente nok krefter ut av "motoren" og dro i land en jevn 12-10 seier med en god avsluttning på kampen. Dette var faktisk noe så sjeldent som en dårlig gjennomført kamp av Kari Jensen, men hun er så god at hun går videre på en dårlig dag og det er bra i seg selv. I morgendagens finale møter hun Sofia Sidorova fra Estland,


57 kg.
Ingrid Egner, Norge 
-Rachel Ritsel, Nederland 24-10
Dette var en meget bra bokset kamp av Ingrid, som dominerte i alle tre rundene og dro hjem en klar seier. I finalen møter hun den råsterke Dina Burger fra Sveits, og må nok ta til takke med å være "underdog" i den kampen.


63 kg.
Cecilia Brækhus, Norge 
-Pescine Lazar, Ungarn    AB-2
Dette var nok en kamp med enveiskjøring fra Cecilia sin side. Hun slo på ungarske Lazar to tellinger, før hjørnet hennes ga opp for henne i den andre runden. Dette var sterkt av Cecilia, som sliter med en skadet høyretommel. I morgen skal hun møte danske Vinni Skovgaard i finalen, som kommer til å bli en jevn affære (Vinni har jo en fantastisk recordliste, med EM gull i 2004 og VM bronse i 2005).