To gull og et sølv i Witch Cup | Norges bokseforbund

To gull og et sølv i Witch Cup

Kjempegod innsats fra våre finaleboksere sikret Norge 2 gull og et sølv i Ungarn i dag. Det lukter medaljer av disse jentene med tanke på det kommende EM om tre uker i Polen. Gull til Kari Jensen og Cecilia Brækhus og sølv til Ingrid Egner
Publisert: lørdag 12. august 2006
Dagens finaler:

-Vinneren står først

54 kg.
Kari Jensen, Norge 
-Sofia Sidorova, Estland        35-19
En meget godt gjennomført kamp av Kari, som vinner alle rundene med klar margin. Kari har krutt i vottene, og slår såpass hardt at hun rystet Sidorova skikkelig flere ganger. Trener Max Mankovitz var godt fornøyd med kampen selv om han mente at Kari (selv om hun var såpass overlegen) kunne ha passet guarden sin bedre.


57 kg.
Dina Burger, Sveits
-Ingrid Egner, Norge             26-11
Ingrid taper for en noe bedre motstander i denne kampen, men hun er ikke så mye dårligere en sveitsiske Dina Burger. Med noe mer trening og rutine kan Ingrid Egner vinne slike kamper i fremtiden.

63 kg.
Cecilia Brækhus, Norge 
-Vinni Skovgaard, Danmark   23-15 
Cecilia fikk beskjed om å gå ut med høyt tempo og dominere helt fra starten i denne kampen. Hun fulgte ordre og ledet komfortabelt med 4 poeng etter den første runden. Forspranget økte med 6 poeng etter den andre runden, og endte opp med en 8-poengsseier til Norge.