Det ble 3 seire på åpningsdagen i Ungarn for Norge | Norges bokseforbund

Det ble 3 seire på åpningsdagen i Ungarn for Norge

Den prestisjetunge Witch Cup går av stabelen i Pecs, Ungarn og Norge pangåpnet med 3 seire av 4 mulige på åpningsdagen. Ettersom det bare er en måned til EM i Polen er det viktig å vise seg frem og samtidig spisse formen i denne store turneringen som har hele 12 deltagernasjoner på listen. Norge har jo en av de beste kvinnelagene i Europa, og har nå tre stykker i semifinalene:
Publisert: torsdag 10. august 2006

Kvartfinaler:

-VINNEREN STÅR FØRST

 

52 kg.
Eva Paldi Ungarn
-Yvonne Medby, Norge           14-4
Dette ble en meget jevn kamp, men Paldi var det lille hakket skarpere en Yvonne og tok hjem seieren greit. Siffrene 14-4 er nok i overkant, da kampen var jevnbokset.


54 kg.
Kari Jensen, Norge 
-Bettina Varga, Ungarn          RSC-3
Kari overkjørte sin ungarske motstander, og sendte henne tre ganger i bakken i den tredje runden, og dermed stoppet dommeren kampen. I morgendagens semifinale møter Kari finske Kati Collander.


57 kg.
Ingrid Egner, Norge 
-Gyòmgy Boros, Ungarn       28-7
En meget god kamp av Ingrid som ble fortjent utropt som vinner mot hjemmebokseren Boros, med en solid 21-poengsseier. Ingrid møter hollandske Rachel Ritsel i morgendagens semifinale.


63 kg.
Cecilia Brækhus, Norge 
-Brigitta Sowaiszky, Ungarn   RSC-2
Også Cecilia overkjørte sin motstander, med rå kraft og presisjon. Hun sendte Sowaiszky til telling hele tre ganger i den andre runden og dommeren stoppet kampen for å spare ungareren. I semifinalen møter Cecilia nok en ungarer; Pescine Lazar.

Semifinalene starter fredag 11.8 kl 17:00