Nyheter | Norges bokseforbund

Artikler fra 2015

Anders Bergs Cupen 2015
søndag 22. februar 2015

I den svenske Anders Bergs Cupen i Sverige har vi hatt flere norske boksere i aksjon i helgen, med meget gode resultater.

Box Team Rio 2016 samling i Stockholm
mandag 16. februar 2015

Bokseforbundets toppsatsing Box Team Rio 2016 hadde en treningsleir i Stockholm 13-15 februar. Vi hadde lagt samlingen i Stockholm for å gi våre boksere variert sparring sammen med de svenske boksene.

Samling Sør-Vest Team i Kristiansand 14-15 februar 2015
søndag 15. februar 2015

En fin sammensveiset gjeng var samlet med masse godt hum¸r og treningsvilje. Det var fokus på sparring, oppgave-sparring og teknikk.

Female Box -Next Generation 13-15 februar 2015
søndag 15. februar 2015

Katrin ”Enock” Enoksson sin rapport fra helgens treningssamling: Först och främst vill jag rikta ett stort tack till TK och deras fantastiska dameklubb som fixade med all mat till oss under helgen detta gjorde att vi kunde bo, äta och träna under samma tak vilket fungerade perfekt! Tjejerna har visat på god inställning och högt fokus under hela samlingen.

David McDonagh har blitt utnevnt til leder i AIBA`s Medisinske vitenskapelige kommisjon
torsdag 12. februar 2015

Leder av Norges Bokseforbunds Medisinske Komitee; David McDonagh har blitt utnevnt som leder for AIBA`s Medisinske vitenskapelige kommisjon. David er også nest-leder i AIBA`s Medisinske Komitee. Vi gratulerer med utnevnelsen! Les mer på AIBA`s sider HER

Sotra Sportsklubb Boksegruppe er i gang
onsdag 11. februar 2015

Den ny oppstartede klubben Sotra er allerede godt i gang med treningene. De har nå over 30 medlemmer og det er stigende. De planlegger nybegynnerkurs den 8. april. Norges Bokseforbund ønsker den nye klubben velkommen inn i familien.

Tidenes største Nybegynnermesterskap er nå ferdig!
søndag 08. februar 2015

Det var hele 50 seniorer og 10 juniorer som deltok i årets Nybegynnermesterskap i Fevikhallen i Fevik. Det ble utkjempet 13 kamper på fredag , 17 kamper på lørdag og 13 kamper på søndag. Stevnet streames LIVE på knockout.no sine sider HERBeste Klubb: Grimstad BKBeste Seniorbokser: Torry Hellevik Grønberg, Voss BKBeste Juniorbokser: Ola Grong, TrymSe bilder fra mesterskapet på vår Facebookside: https://www.facebook.com/norgesbokseforbund

Bronse til Jamshid Nazari i Bocskai Memorial Tournament
lørdag 07. februar 2015

Det ble bronse til Jamshid Nazari på Bocskai Memorial Tournament etter et tap i semifinalen mot Mate Rudan fra Kroatia. Jamshid fikk en advarsel for lavt hode allerede i den første runden så han måtte kjøre på hardt for å ta igjen det poengtapet. I slutten på den andre runden fikk Jamshid inn et meget godt treff på Kroaten men lyktes ikke å avgjøre kampen, og han taper dermed med 3-0. Jamshid går en god semifinale og er ikke”langt unna” Kroaten som etterpå tar gull i turneringen.

Jamshid Nazari til semifinale i Ungarn
fredag 06. februar 2015

Jamshid Nazari tok seg videre med elegant og teknisk boksing mot den hardtslående Besar Kurhaski fra Kosovo, og er dermed klar for semifinale i 69 kg i den knallharde Bocskai Memorial Tournament i Debrecen. I fredagens semifinale møter han Mate Rudan fra Kroatia som i dag vant mot Laszlo Szikvai fra Ungarn.

God start for Martin Larsen i Ungarn!
torsdag 05. februar 2015

Herrelandslaget er i Ungarn og deltar på Bocskai Memoriel Tournament i Debrecen 03.- 08. februar. Årets turnering er meget sterk med flere gode boksere og nasjoner, det er totalt er 23 nasjoner på plass. I gårsdagens innledende kamper tok Martin Larsen i 75 kg en fin skalp da han slo OL-satsende Felix Cach fra England i en herlig kamp. I dag bokser Martin videre mot Dmytro Tretjak fra Finland.

Diplomserie Øst 2015
søndag 01. februar 2015

Den 1. omgangen av den ny oppstartede Diplomserien er ferdig. Det var et godt gjennomført arrangement i Jessheim i helgen som førte til at hele 25 diplomkamper ble bokset. Resultatene finner dere HER

UTTAK AV DOMMERE FRA TRØNDELAG BOKSEKRETS, VÅREN 2015
lørdag 31. januar 2015

Dommerkomiteen for neste tingperiode består av; Geir Dahlen Ulf-an Leder, Sigmund Aagaard B-30 Medlem og Morten Almås B-30 medlem (ny). Robert Walstad Trym IL varamedlem.

«Bli med» - ny idrettslagsbrosjyre på 9 språk
torsdag 29. januar 2015

Norges idrettsforbund har med bistand fra flere særforbund, idrettskretser og idrettsråd utviklet en brosjyre om hva et idrettslag er. Denne er oversatt til 9 språk.

Endringer i Diplomreglementet
torsdag 29. januar 2015

Regelendring: Det er nå vedtatt for Landsmesterskapet i Diplomboksing at taket på antall kamper for diplomboksere klasse A (som var på 20 kamper) fjernes med umiddelbar virkning. Diplomreglementet finnes HER

Stevnet i Moss på lørdag
mandag 26. januar 2015

Det ble bokset 19 kamper i Moss på lørdag og her er resultatene.

Treningssamling i Bodø 24.- 25 Januar 2015
mandag 26. januar 2015

Mens Landslagsbokserne var opptatt med å banke Skottene, ble det holdt en treningssamling i Bodø. Av eksterne boksere var det 5 boksere fra Ulf- an og 2 fra Mo BK som hadde tatt turen over Polarsirkelen. Bodø BK hadde alle sine konkurranseboksere med på samlingen.

Samling sør/vest 23.-25. januar 2015
mandag 26. januar 2015

Vi samlet kampbokserne fra Arendal i sør til Stavanger i vest. Det ble kjørte en helg med fem økter, som startet med oppgaver og sparring på fredag.

Sweden Box Open 2015
mandag 26. januar 2015

To norske klubber deltok i Sweden Box Open 2015: Askim BK og Trym IL. De deltok med henholdsvis 8 og 4 utøvere. Det ble mange fine kamper og det var god stemning blant de norske deltagerne i turneringen. Simen Nysæter og Anders Eggan tok begge hjem gull etter sine respektive to seire hver. Anders fikk prisen til beste juniorbokser.

Landskampseier med 6-1 over Skottland i Oslo
søndag 25. januar 2015

Det norske laget gjorde en meget god innsats i landskampen mot Skottland og vant med 6-1. Det var god stemning i lokalene til Oslo BK der en fullsatt sal med over 300 personer som kom for å se et sterkt norsk lag vise frem meget gode boksepresentasjoner.NB! Viasat Sport viser landskampen i kveld kl.: 21:00-23:00 Vegar Tregren var landskampens klart beste bokser, og her treffer han med en rett venstre (FOTO: Rolf Haug)

Stor aktivitet i SK Bergen Sparta
torsdag 22. januar 2015

Dere finner en artikkel i nettavisen Brostein om arbeidet som gjøres i Bergen Sparta HER.

Side: 10 / 11