«Bli med» - ny idrettslagsbrosjyre på 9 språk | Norges bokseforbund

«Bli med» - ny idrettslagsbrosjyre på 9 språk

Norges idrettsforbund har med bistand fra flere særforbund, idrettskretser og idrettsråd utviklet en brosjyre om hva et idrettslag er. Denne er oversatt til 9 språk.
Publisert: torsdag 29. januar 2015

Brosjyren beskriver idrettslaget på en lettfattelig måte; blant annet hvordan et idrettslag drives, dugnadsarbeid, hvordan bli medlem og hvorfor det er viktig å drive med fysisk aktivitet. «Bli med» idrettslagsbrosjyre kan tilpasses hvert enkelt idrettslags aktiviteter og logo. «Bli med» er oversatt til ni språk (arabisk, farsi, pashto, somali, urdu, tyrkisk, polsk, engelsk og norsk). «Bli med»-idrettslagsbrosjyren er et relevant og svært viktig verktøy for idrettslagenes inkluderingsarbeid.

«Bli med på ni språk»: http://www.idrett.no/tema/inkludering/Sider/Bli-med---idrettslagsbrosjyre-p%c3%a5-9-spr%c3%a5k.aspx

Her finner dere brosjyrene på ni språk og hvordan idrettslaget kan legge inn egen tekst og logo, og gjøre brosjyren til sin egen.

NIF ønsker at idrettsorganisasjonen videreformidler lenken om «Bli med» brosjyren til idrettslagene og til andre relevante aktører i kommune, fylke, mottak og institusjoner som jobber med flerkulturelle. NIF vil sende brosjyrer til alle idrettskretser, for særforbund som ønsker brosjyre i papirformat, henvend dere til Sverre Aarsand: sverre.aarsand@idrettsforbundet.no

Forrige uke hadde NIF et frokostmøte med lansering av brosjyren. 
NIF håper brosjyren vil bidra til at det blir enklere for alle med minioritetsbakgrunn å ta del i norsk idrett, sa Inge Andersen, generalsekretær i Norges idrettsforbund. Andersen ber nå alle særforbund, idrettskretser, idrettsråd og idrettslag rundt omkring i Norge til å gjøre brosjyren tilgjengelig og godt kjent.

Mvh 
NIF Informasjon