Anders Bergs Cupen 2015 | Norges bokseforbund

Anders Bergs Cupen 2015

I den svenske Anders Bergs Cupen i Sverige har vi hatt flere norske boksere i aksjon i helgen, med meget gode resultater.
Publisert: søndag 22. februar 2015

Lørdag vant Sofie Malene Bentsen (Grimstad BK) sin semifinale mot svenske Caroline Nilen (Helsingborgs BK) med 2-1 i klassen W-JC 60 kg. Hun tapte sin finale idag for svenske Vera Karlsson (Tifa BK) men vant en velforjent sølvmedalje. Armintas Dluckys fra samme klubb vant sin semifinale mot Filib Ebers (Ljungby Box IF) igår med dommerstemmene 2-1 i klassen 91 kg M-SB. I finalen møtte han Viktor Andersson (Ystads SK) og vant gull i turneringen med TKO-seier i siste runde. Grimstad BK reiser dermed hjem med et gull og et sølv med sine to deltagende boksere.

Oscar Heggen Furulund (Ski BK) møtte tøffe Adam Chartoi (Hammarby IF) og tapte semifinalen sin 3-0 i klassen 69 kg M-JA. Oscar kommer helt sikkert sterkere tilbake ved en senere anledning.

Anders Eggan (Trym BK) tok lørdag en komfortabel seier mot Ole Petter Hvamstad (Gran BK) med 3-0 i semifinalen i klassen 64 kg M-JA. I finalen møtte Anders den svenske landslagsbokseren Mohammed Kuci (Tifa BK) kort tid etter seier mot samme bokser i januar. Anders bokset etter sin egen mening en av sine beste kamper hittil i sin lovende karriere, og tok dermed gullmedalje med 3-0.

Bernhard Torres (Gran BK) fikk direkte finale mot Daniel Gustavsson (Tifa BK) og vant dagens tredje norske gullmedalje med en klar 3-0-seier.

Halvdan Revhaug (Vestby IL) vant også sin semifinale lørdag mot Cengizhan Caglayan (Narva BK), og finalen mot Daniel Möller (Malmø BK) endte med en solid 3-0 seier til Halvdan.