Nyheter | Norges bokseforbund

Artikler fra 2013

Martin Larsen tok gull i Sverige
mandag 16. september 2013

Martin Larsen var som eneste nordmann med i Øresundscup som gikk i Rosegården, Malmø denne helgen. Teamet til Martin tok den lange turen fra Trondheim til Malmø med bil fredag ettermiddag, og var ikke fremme før 20 minutter før innveiingen skulle starte lørdag morgen. Det var dermed en litt trøtt og sliten Larsen som inntok ringen lørdag ettermiddag.

VM-leir i Italia 12-17 september
lørdag 14. september 2013

Troppen til herrenes VM i Kazakhstan forbereder seg på en internasjonal leir i Assisi sammen med flere gode nasjoner. Våre VM deltagere Salavat Khatuev og Kai Robin Havnå banker bra ifra seg i et meget godt miljø. Sekkintervall

Sparringsstevne i Oslo
fredag 13. september 2013

Sportsklubben 1909 og Oslo Bokseklubb inviterer til Sparringstevne på Oslo Bokseklubb lørdag 21.september 2013.

Ungdoms VM 2013: Norges 2 gjennværende boksere tapte i 8-delsfinalene.
onsdag 11. september 2013

Norge har med 3 utøvere i Verdensmesterskapet for ungdomsboksere i Kiev, Ukraina. Dette mesterskapet er det største noensinne med 351 utøvere fra 57 nasjoner som deltar. Det norske VM-laget f.v.: Erik Dahlen, Oscar Furulund, Jonas Sønsteby, Anders Eggan, Øyvind EgganOPPDATERT 11/9-13 kl.: 16:50: Oscar Heggen Furulund og Jonas Sønsteby røk i dag ut av turneringen i sine respektive 8-delsfinaler. De møtte begge tøffe motstandere og tapte klart, men de er med sin innsats i mesterskapet nå rangert blant de 16 beste ungdomsbokserne i verden i sine klasser.

Forberedelse til Junior VM for Hanne Ulvund
onsdag 11. september 2013

Den norske Jr-VM troppen forbereder seg på en sparringsleir sammen med den svenske troppen på Bosøn utenfor Stockholm 9.-13. september. Damenes Jr-VM går i Albena i Bulgaria 21.-28. september, og Hanne Ulvund representerer Norge i 51 kg.

Fam Elgan flytter OL-satsingen til Sverige
onsdag 11. september 2013

Bergensjenta Fam Elgan flytter til Stockholm for å fortsette sin satsning mot OL 2016 i stockholmsklubben BK Örnen. Hun kommer til å trenes av Petri Eriksson som har trent flere gode svenske dameboksere.

Tap for Khatuev og Havnaa i Tyrkia - men de er klar for VM!
torsdag 05. september 2013

Salavat Khatuev og Kai Robin Havnaa gjorde gode prestasjoner mot gode motstandere i Ahmet Cömert Cup i Istanbul men begge tapte sine kamper. Kai Robin og Salavat

VM test i Tyrkia
onsdag 04. september 2013

Norge har med to deltakere i Ahmet Comert Cup som går i Istanbul 4-7 september. Turneringen er en test før VM i Kazakhstan, og i 64 kg bokser Salavat Khatuev og i 91 kg Kai Robin Havnaa. f.v.: Henning Lillejord, Salavat Khatuev, Kai Robin Havnaa, Erik Bredler

God sesongsoppstart i Oslo for Olympic Box Team Øst
mandag 02. september 2013

Olympic Box Team Øst hadde en god sesongsoppstart i Oslo 30. august til 1. september. Samlingen gikk i lokalene til Oslo BK som er vel anpassede med tre ringer for sparring og god plass for sekker og styrketrening.

Treningsleir for diplomboksere i Tønsberg
søndag 01. september 2013

Takk for enda en flott treningsleir i TK-hallen! 6 klubber var representert i år: Moss, ROS, Gran, Jessheim, Ski og Tønsbergkameratene. Det ble til sammen 28 deltagere.Voksne fra alle klubber var også med og gjorde en god jobb!

Sportssjefens oppdatert landslagsplan for 2013/2014
torsdag 29. august 2013

Her er en oppdatert plan for kommende sesong, både turneringer og mesterskap endres kontinuerlig, så planen må oppdateres med jevne mellomrom.

HSK Box Cup 2013
torsdag 29. august 2013

Hillerød Sportsklubb inviterer til sin velkjente turnering som gå av stabelen 11.-13. oktober i Danmark.

KLUBBUTVIKLING
onsdag 28. august 2013

Som mange er kjent med har Oddvar Ervik gått over i en annen funksjon i forbundet. Han skal jobbe med klubbutvikling og er i ferd med å lage et opplegg for dette.

Kurs om nye regler
tirsdag 27. august 2013

NBF`s DK sammen med utdaningskomiteen inviterer til kurs i AIBA`s nye regler: Dette kurset må alle dommere, fra krets til internasjonale dommere gjennomgå, for å kunne fungere som dommere. Dommeraspiranter (dvs de som har tatt kretsdommerkurset,men ennå ikke er ferdig med prøvekampene eller godkjent) må også ta kurset.

IF Ørnulf er åpent for alle!
mandag 26. august 2013

IF Ørnulf er en legendarisk bokseklubb i Oslo som fortsatt er i full aktivitet. Klubben ble stiftet 1893 og holder til i kjelleren på Sandakersenteret. Den tidligere norgesmesteren Mehdi Mohseni har tatt over ansvaret som hovedtrener i klubben, noe som har resultert i at Norges eldste bokseklubb har våknet opp fra en aldri så liten "dvale". Klubben har for tiden et aktivt parti og et nybegynner/mosjonist parti, men vi vil også sette i gang et rent jente parti snart.

Sesongsoppstart for Olympic Box Team Øst
mandag 26. august 2013

Olympic Box Team Øst har sesongsoppstart med samling i Oslo 30. august-1 september. Tema for samlingen kommer å fremst være boksing med oppgavesparring, og sparring sammen med styrke og kondisjonstreninger. Samlingen holdes på klubblokalene til Oslo BK. Ansvarlig trenere er Erik Bredler og Max Mankowitz sammen med forbundstrenerne i regionen. Trenere og boksere ønskes varmt velkommen.

Landslagssamling i Stockholm 22.-25. august
mandag 26. august 2013

Flere av Norges beste boksere var samlet i Stockholm for en treningsleir med fokus på sparring og utvikling av teknikk og taktikk.

Rapport fra treningshelg i Kristiansand, 22.-25. august
søndag 25. august 2013

Potensielle VM kandidater fikk meget god sparring med AIK Lunderne.

Rapport fra Junior EM i Rotterdam
tirsdag 20. august 2013

Junior EM i Rotterdam er over og det blev et lærerikt mesterskap for den norske troppen. Vi nådde ikke fram til medaljene denne gang, men våre utøvere bokset på et høyt nivå i mesterskapet. Vi har litt kvar til medaljene men vi er på god vei at nå dit, og med litt mer ”flyt” med dommere og trekning hadde vi tatt medalje i denne turnering.

Ungdoms VM-gutta fortsetter sin oppkjøring
mandag 19. august 2013

Denne helga var det treningssamling på Raufoss som sto for tur. Gutta hadde 2 økter på lørdag og 1 økt på søndag. Fokus denne helga var teknikk. Anders Eggan og Jonas Sønsteby gjennomførte ei meget god samling. Det virker som de er meget klare for de oppgavene som står og venter på dem. Vil rette en stor takk til Raufoss bokseklubb, med Erik Dahlen og Rune Skibenes i spissen, for ei veldig god samling. Trivelig å være på besøk til dere! Neste helg tar gutten igjen turen over til Stockholm for å bryne seg mot det svenske og finske VM-laget.

Side: 5 / 13