VM-leir i Italia 12-17 september | Norges bokseforbund

VM-leir i Italia 12-17 september

Troppen til herrenes VM i Kazakhstan forbereder seg på en internasjonal leir i Assisi sammen med flere gode nasjoner. Våre VM deltagere Salavat Khatuev og Kai Robin Havnå banker bra ifra seg i et meget godt miljø. Sekkintervall
Publisert: lørdag 14. september 2013

På plass finns foruten Italia gode nasjoner som Brasil, Ukraina, Kazakhstan og under uken kommer flere nasjoner og boksere at annslute til samlinga for at preparere sine boksere til VM.

Assisi er en meget rolig og fin liten by sirka to timer fra Rom og her har Italia hatt sitt sentrum for boksing i mange år. Vi har en felles økt per dag med sparring eller oppgavesparring der var tredje dag er vil fra sparring.

I gårdagens felles økt hadde vi 10 runder oppgavesparring der vi kunde å se både olympiske-mestere og verds-mestere trene hard og disiplinert. Salavat Khatuev hadde ett par gode runder med Italias verds-mestere Domenico Valentino og Kai Robin fikk kjenne på Clemente Russo med både VM-gull og OL-medalje på merittlista.

Idag er det sparring 4 runder med 3.30 minutt runde. Både Salavat og Kai Robin er meget fysisk preparert og det er et krav for at orke med en VM-preparering og en leir som dette. Vi sikter på at våre gutter er i toppform på VM i Kazakhstan 11-28 oktober.

VM Troppen:
64 kg Salavat Khatuev, Skien BK
91 kg Kai Robin Havnå, Grimstad BK
Coach: Erik Bredler