Nyheter | Norges bokseforbund

Artikler fra 2013

Trekning fra Tammerforsturneringen
torsdag 21. november 2013

Trekningen er ferdig i Tammerforsturneringen i Finland, og i kveld går Tønsbergboksene Ali Srour og Ahmed Abdelfatta inn i turneringen. Srour møter David Berna fra Ungarn og Abdelfatta møter Darren O’Neill fra Irland.

NM Ungdom og landsmesterskapet i Diplomboksing
tirsdag 19. november 2013

Kommende helg går Norgesmesterskapet for Ungdomsboksere og Landsmesterskapet for Diplomboksere av stabelen i Moss. Det er totalt påmeldt 86 boksere: Husk at alle boksere skal delta i den klassen de veier inn i (det er ingen bindende vekt-påmelding). Denne listen oppdateres fortløpende med frafall, vi oppfordrer klubbene til å se etter om deltagerne er i "riktig" klasse. Husk å melde i fra ved frafall/klassebytte! Her er de påmeldte:Oppdatert 21.11.2013 klokken 14.30

Herrene til Finland og damene til Tunisia
mandag 18. november 2013

Herrelandslaget deltar i Tammerforsturneringen i Finland 21.-24. november og damelandslaget drar til Tunisia for å delta i Tunis International Womens tournament 05.-10. desember.

Anerkjennelse av boksesporten og Nils Kapstad
søndag 17. november 2013

Nils Kapstad ble hedret under boksestevnet i Odderneshallen lørdag 16. november. Først overrakte AIK Lunds leder diplom for å ha vært blant de 15 finalistene til årets Ildsjel pris. Største overraskelse var imidlertid da ordfører Arvid Grundekjøn entret ringen og overrakte Kristiansands kommunes Frivillighetspris til Nils Kapstad. Mette F. Roth, leder oppvekststyret overrakte blomster, og Harald Sødal, kulturstyret ønsket til lykke med prisen som er på 25.000 kroner. Les mer på Kristiansand Kommunes sider HER

AIK Lund stevne lørdag 16. november
søndag 17. november 2013

Stevnestart kl. 1600 var nok i det tidligste laget for å trekke det store publikumet, men de 150 som kom fikk sett et spennende og godt stevne. Glodi Eneste med rett venstre til kroppen

Jessheim KSK arrangerte Lørdag 16/11 sitt første boksestevne
lørdag 16. november 2013

Det var påmeldt 37 diplom boksere til dette stevnet, og det ble gjennomført 20 diplom kamper. Alle påmeldte fikk altså kamp. Dette viser at det jobbes godt i klubbene i og rundt Oslo.

Resultater fra merke og diplomstevne i Trondheim i helgen
lørdag 16. november 2013

Ulf-an arrangerte Merke og Diplomstevne, lørdag 16. november. Dette var en god gjennomkjøring for de trønderske bokserne før Landsmesterskapet i Diplomboksing som går neste helg i Moss. Det er gledelig å se at de unge bokserne viser god teknisk boksing, og behersker fotarbeid- parader/garderinger og slag på en god måte. Det var mange foreldre som hadde tatt turen til stevnet og skapte en god stemning rundt kampene.

Boksestevne på Oppaker
fredag 15. november 2013

FUVO IL Boksing arrangerer boksestevne lørd. 07. des.

Boksestevne i Bergen fredag 22. november
onsdag 13. november 2013

Bergen Sparta Bokseklubb arrangerer treningsstevne i Bergen Sparta Treningssenter for de som ikke drar til NM-U/LM-diplom i Moss. Det vil bli arrangert kamper i de fleste vekt og aldersklasser.

NM Ungdom og Landsmesterskapet i diplomboksing 22.-24. november 2013
mandag 11. november 2013

Norges Bokseforbund innbyr til NM for ungdom og Landsmesterskap i Diplomboksing som arrangeres i Moss med Moss BK som teknisk arrangør. NB! Siste påmeldingsfrist er fredag 15 november. Innbydelsen finner dere HER

Plan 2013-2014: Landslagstrener Erik Bredler om veien videre for norsk boksing
mandag 11. november 2013

Vi nærmer oss sluttet på året og det har vært meget spennende og inspirerende å arbeide i Norges Bokseforbund. Vi er inne i en oppgående trend og det er gledelig å se så høy deltakelse på de seneste stevnene. Norske klubber har evjen deltatt med fine framganger på turneringer rund om i Norden under sesongsoppstarten. Det er lovende for fremtiden, en høy tevlingsfrekvens leder til en hurtigere utvekling og bedre fokus og intensitet på treningene. Klubbene våre arbeider hardt og fler og fler av våre beste boksere satser riktig med sine "elitesatsinger" med alt vad det innebær. Jeg vil takke alle som er med i denne store satsingen på norsk boksing. Planen for 2013-2014 finner dere her:

Norsk jubel i Hancock Box Cup 2013
mandag 11. november 2013

Tønsbergkameratene, Grimstad BK, Pors IF og Skien BK stilte med til sammen 14 boksere og hele 12 av de tok gullmedalje. Tønsberg ble også kåret til beste klubb i denne store danske turneringen.

Mange gode kamper i Drøbak på lørdag
søndag 10. november 2013

I alt 22 kamper ble utkjempet i Frognhallen denne lørdagen. Med unntak av to kamper som ble stoppet p.g.a småskader gikk alle kampene tiden ut. Som arrangør er jeg imponert av klubber som B-30, Ulfan, Stord, Grumpy boys, Grimstad m. fl. som reiser så langt for at utøverne skal få kamp.

Olympic Box Team Øst samling i Oslo 1-3 november
onsdag 06. november 2013

Da var det tid for regionsamling med Olympic Box Team Øst, et tiltak som har blitt meget populært og som gir gode økter og forhåpentligvis resultater på sikt. Alle er jo enige om at det er viktig å ha gode treningspartnere slik at det blir kvalitet på treningene. Det var ca. 20 boksere som deltok denne helgen og med fire trenere på plass, tror jeg vi klarte å gi konstruktive tilbakemeldinger til alle.

Informasjon om spørreundersøkelsen av trenere
onsdag 06. november 2013

Nå har en e-post med link til spørreskjema blitt sendt ut til alle trenere tilknyttet Norges Bokseforbund som ønsket å delta i undersøkelsen om treners ledelse. Det vil si at undersøkelsen nå er åpen og det er mulighet for å svare på spørreskjemaet. Dersom du ønsker å delta i undersøkelsen, men ikke har blitt tilsendt en e-post eller har problemer med å komme inn på linken til spørreskjemaet, ta kontakt med Anne Tjønndal. E-post: annebere@stud.ntnu.no . Mobil: 917 91 125

Trener 1, del 3 i Bergen
tirsdag 05. november 2013

02-03.11 var det igjen trenerkurs på trener 1 nivå, denne gang var det Bergen som stod for tur. Dessverre var det kun 2 bokseklubber som var representert på kurset men de 10 som stilte var høyt motiverte og var med på både den teoretiske og praktiske delen med entusiasme.

Olympic Box Team Sør/ Vest
mandag 04. november 2013

Samlingen 1.-3. november i Kristiansand ble en suksess. Treningen ble ledet på en utmerket måte av Henning Lillejord, Zaindy Arsaev og Nils Kapstad.

Barentsgull til Cathrine Vassbotn
mandag 04. november 2013

Bodøbokseren Cathrine Vassbotn ble Barensmester i helgen, etter å ha bokset en jevn og spennende kamp mot Renata Latypova, FIN.

Mat på idrettsarrangement
søndag 03. november 2013

På DISSE sidene finner du tips og anbefalinger om mat på idrettsarrangement og forslag til oppskrifter, som bidrar til gode prestasjoner, sunn helse og matglede på arrangementene.

Stevne i Frederikshavn, Danmark, lørdag 26. oktober 2013
søndag 03. november 2013

Det ble bokset 10 kamper fartsfylte og gode kamper i Sports Terminalen i Frederikshavn. Et relativt stort publikum (ca. 300) laget en god stemning i den lille og intime hallen. De 2 norske jentene bidro med god boksing i sine kamper.

Side: 2 / 13