Norsk jubel i Hancock Box Cup 2013 | Norges bokseforbund

Norsk jubel i Hancock Box Cup 2013

Tønsbergkameratene, Grimstad BK, Pors IF og Skien BK stilte med til sammen 14 boksere og hele 12 av de tok gullmedalje. Tønsberg ble også kåret til beste klubb i denne store danske turneringen.
Publisert: mandag 11. november 2013

Disse bokserne deltok fra de respektive klubbene (de som er i uthevet skrift tok gullmedalje):

Skien BK: Jonas Tvang, Mahmod Tajik og Robin S Johansen
Pors IF: Nils Sørli, Henrik Pedersen og Adrian Haug
Tønsberg TK: Amin Srour, Ali Srour, Rolf Olsen, Ask Vang og Hadi Srour
Grimstad BK: Mustafa M Al-Bora, Rusland Sjidokaev, Diddi Hugues og Hasan Ahmadi
Ørnen BK: Fam Elgan

Resultatene finnes på denne siden: http://www.hancockboxcup.dk/?p=kamp_program  


-------------------------
Tønsbergkameratene gjorde det best av de beste:


Flere norske boksere var med i Hancock Box Tournament i Danmark hvor ca. 200 boksere fordelt på 43 klubber deltok. TK ble beste klubb og Hadi Srour ble kåret til beste bokser uansett vektklasse. I finalen slo Hadi den Nordiske seniormesteren som i år ble kåret til Danmarks beste bokser. Dansken slo en sterk tysker i semifinalen og i finalen ble det oppgjør mellom to nordiske mestre: Frederik Lungaard Jensen (senior), Hadi Srour (junior). Det ble en 3-0 seier til Hadi etter overbevisende boksing. Han vant alle tre rundene, og dansken måtte ta stående telling allerede i første runde og seieren var aldri truet. Allerede da det sto 10 kamper igjen på programmet, fikk TK beskjed om at Hadi var kåret til Turneringens beste bokser.

Amin Srour har startet sesongen meget godt, og tok i helgen sin fjerde strake seier. I finalen møtte han den danske mesteren, Mohammed Abdallah. Det ble et meget tøft oppgjør og begge kjempet godt. Amin startet første runden rolig og bokset fint og teknisk. I andre og tredje runde ble det full fight, og begge bokserne viste at de ville vinne kampen. Amin var mye sterkere og traff de beste trefferne og dro i land seieren med 3-0.

Sist ut var TK`s nykommer Rolf Olsen. Rolf har flyttet fra Fredrikstad til Tønsberg for å satse fullt på boksingen. Han går på Wang Toppidrett sammen med Hadi, Ali og Ask. Han bokset Semifinale mot dansken Tobias Jørgensen. Rolf gikk rett på sak og dominerte kampen fra start til slutt. Han bokset smart og tok en lett seier. I finalen ventet en ny danske, Rasmus Løvschall. Finalen ble enda lettere og dansken kom aldri inn i kampen. En klar gullmedalje til Rolf som nå har 3 seire av 3 mulige for TK.

Ask Vang bokset en jevn semifinale mot turneringsvinneren, men hans danske motstander trakk det lengste strået og vant.

Ali Srour var også med, men fikk ikke kamp.

Etter turneringsslutt ble TK utropt til beste klubb av totalt 43 klubber fra Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Fra venstre, Ask Vang, Ali Srour, Trener Geir Vestvik, Hadi Srour, Rolf Olsen og Amin Srour