Jessheim KSK arrangerte Lørdag 16/11 sitt første boksestevne | Norges bokseforbund

Jessheim KSK arrangerte Lørdag 16/11 sitt første boksestevne

Det var påmeldt 37 diplom boksere til dette stevnet, og det ble gjennomført 20 diplom kamper. Alle påmeldte fikk altså kamp. Dette viser at det jobbes godt i klubbene i og rundt Oslo.
Publisert: lørdag 16. november 2013

Vi fikk flott boksing av boksere fra Grimstad Bk, TK, Vestby Bk, Moss Bk, Sentrum Bk, SP09, Jessheim KSK, FUVO, Drammen Bk og Ski KSK, og vi vil takke Max og Oslo Bokseklubb for lån av lokalene.

Før stevnet ble alle ledere og trenere innkalt til dommermøte for å understreke og presisere Diplom reglene og betydning av dem. Uten unntak så gjennomførte vi 20 diplom kamper etter boka. Takk til dere alle sammen for et flott stevne.

En stor takk til TK, og klubbens dommere. De reddet oss i dag. Uten dere så hadde vi ikke klart å gjennomføre dette diplom stevnet.

Også en stor takk til evig unge Erling Engh som virket som kampleder under stevnet.

Bokseren Daniel Johansen fra Sportsklubben av 1909 fikk bestemannspremie med flest oppnådde poeng (31,5).

Hilsen
Per Arne Skau

--------------------------- 

 

Her er Tønsbergkameratenes rapport fra stevnet:

Super dag på stevnet til Jessheim KSK

Vi i TK er veldig glade over at Per Arne Skau og Jessheim KSK dro i gang diplomstevne i Oslo BK sine lokaler, slik at vi får en gjennomkjøring på diplomgjengen før neste helgs LM i Moss.

Vi tok turen inn til Tigerstaden med 8 boksere (Hadi Srour ble med oss som trener selv om det var 18-års dagen hans. Tuuusen takk for hjelpen i dag Hadi).

De fleste av bokserne våre er rutinerte, men vi hadde med oss to boksere som skulle få sin første kamp i ringen. Da vi også har 4 ganske ferske dommere i TK også var det duket for en dag med stor aktivitet.

Resultatmessig er vi fornøyd med dagen, 10 kamper og 6 seiere (en av kampene var micro diplom uten vinner). Dommerne våre er også fornøyd med dømmingen da det kun ble 2-1 seiere i 2 av 20 kamper. Vi gratulerer: Bernhard Askedalen, Benjamin Askedalen, Vetle Hestnæs, Ali Dara, Hasan Soid med seiere i dagens stevne og Lucas Andersen for nok en flott micro diplom kamp.

Dagens største overraskelse var det nok en av våre ferske boksere som sto for: Ali Dara viste egenskaper vi ikke bodde i unggutten og vant en klar seier i sin første kamp. Vår andre bokserHassan Soid som også hadde sin første kamp gjorde også en super jobb og vant sin kamp klart.

Vetle er fornøyd med å være blant de tre bokserne i stevnet med høyest poengscore, så dagen er vi alle godt fornøyd med.

Tusen takk til Per Arne Skau som dro i gang diplomstevnet og takk til alle deltakende klubber for en super dag i Oslo. 

En ting er å ha mange boksere på landslag senior, men det er ikke noe som slår å se den mestringsgleden neste generasjon boksere får når de vinner sin første diplomkamp.

Med vennlig hilsen
Per Christian Hestnæs
TK

Tønsbergkameratene