Nyheter | Norges bokseforbund

Artikler fra 2015

ACBC gjør comeback!
søndag 22. mars 2015

Angered Centrum Box Cup gjør comeback i helgen 30.oktober - 1. november 2015. Vårt mål är att återigen vara en av världens största internationella klubbturneringar med plats för alla nivåer av tävlingsboxare, från nybörjare och diplomboxare till världsboxare på seniornivå.

Herre junior- og ungdomslandslaget bokset i Estland: to gull og et sølv!
søndag 22. mars 2015

Shamsudin Shamilov i ungdom og Jonas Sønsteby i juniorklassen tok gullmedaljer i denne turneringen. Thomas Williams i ungdomsklassen tok hjem en sølvmedalje.

Resultat fra Queens Cup i Straulsund
fredag 20. mars 2015

Irja Hof gjorde en god debut på landslaget men tapte til den mer rutinerte Leonie Muller fra hjemme nasjonen Tyskland. Damejuniorenes forbundstrenere Katrin Enoksson rapporterer at Irja hadde det vanskelig med å komme seg inn på den lengre motstanderen i starten på kampen, men til slutt fant hun distansen og kom seg nære nok slik at hun presset tyskerne i den siste runden.

Tap for Angelsen i Queens Cup
torsdag 19. mars 2015

Det ble tap for Madeleine Angelsen på Queens Cup i Tyskland mot Bellinda Limuka fra Frankrike. Det var en god landslagsdebut av Madeleine som ikke var langt ifra en seier, og bokset helt jevnt med sin motstander i store deler av kampen.

Norgesmesterskapet for senior 2015 på Viasat Sport
tirsdag 17. mars 2015

I kveld (tirsdag 17. mars) vises et to timer lang opptak fra helgens mesterskap på Viasat Sport fra kl.: 21:00

Dame junior- og ungdomslandslaget til Tyskland
tirsdag 17. mars 2015

Dame junior- og ungdomslandslaget drar til Tyskland for å delta på Queens Cup i Straulsund 17-22 mars. Queens Cup er en landslagsturnering for dame juniorer og ungdommer, og samler flere av Europas beste nasjoner.

Norgesmesterskapet for Senior 2015
søndag 15. mars 2015

Kongepokalen 2015 gikk til Salavat Khatuev, Skien!SE FLERE BILDER FRA MESTERSKAPET PÅ VÅR FACEBOOKSIDE: https://www.facebook.com/norgesbokseforbund Bernard Torres treffer med en knallhard høyre i lørdagens semifinale. (Foto: Rolf Haug). Se flere actionbilder på vår Facebookside!NB! søndagens finaler blir streamet LIVE på www.knockout.no Jamshid Nazari, AIK Lund treffer med en rett høyre (FOTO: ROLF HAUG)Resultater finner dere HER:

Tap for Ismailov i Danas Pozniakas Turneringen i Vilnius
onsdag 11. mars 2015

Det ble tap for Islam Ismailov i Litauen under Danas Pozniakas turneringen. Islam møtte den rutinerte Stepan Grekil fra Ukraina som har deltatt på store mesterskap som både ungdom og junior. Islam ga alt han hadde men ukraineren var en for god motstander, og han taper kampen med 3-0.

Askim Box Open 2015 er nå ferdig
søndag 08. mars 2015

Nå er turneringen ferdig, og det ble bokset hele 77 kamper over to dager. Dere finner alle resultater og bestemannspremier her: Bestemannspremier Askim Box Open 2015

Askim Box Open 2015
lørdag 07. mars 2015

Det ble bokset 14 semifinaler i ordinære klassene RESULTATER ER HER.Det ble bokset 6 finaler i de ordinære klassene. RESULTATENE ER HER.Morgendagens 16 finaler i de ordinære klassene finner derer HER Stevnet på søndag starter klokken 10:00.Det ble bokset 26 diplomkamper i dag og det er 15 finaler i morgen. Dere finner alle resultatene fra diplomklassen og morgendagens diplomfinaler her:

Runde 2 i Diplomturneringen Fighter Serie Øst
mandag 02. mars 2015

Søndag 1. mars ble den 2. runden av Fighter Serien Øst gjennomført i Tønsberg og TK - hallen. 46 diplomboksere veide inn til denne runden, og det ble utkjempet hele 26 kamper.

Til alle særforbund og idrettskretser
mandag 02. mars 2015

Alle organisasjonsledd kan søke om midler via Norges idrettsforbund til ExtraStiftelsen til helserelaterte prosjekter med oppstart i januar 2016.

Ny klubb i Norges Bokseforbund
fredag 27. februar 2015

Romerike Bokseklubb er nå tatt opp og godkjent av Akershus Idrettskrets. Norges Bokseforbund ønsker Romerike BK velkommen, som holder til på Lillestrøm.

Tap for Kevin Melhus i Bulgaria
fredag 27. februar 2015

Det ble tap for Kevin Melhus på Strandja Turneringen i Sofia mot Georgias rutinerte Levan Guledani. For Kevin (med bare 40 kamper) er dette den største turneringen han deltatt i, mens Georgieren har bokset i WSB, deltatt på EM og VM, og vunnet flere turneringer.

Tøff dag i Strandja Turneringen, Bulgaria
torsdag 26. februar 2015

Det ble en tøff dag i går for den norske troppen under Strandja Turneringen i Sofia der Camilla Johansen, Hadi Srour, Jamshid Nazari og Martin Larsen alle tapte sine kamper. Vi visste at det kom til å bli harde kamper mot gode motstandere, men det er også derfor vi drar på turneringer som denne. Målet er at vi skal være blant de beste, og da må vi også møte de beste. Siste nordmannen igjen i turneringen er Kevin Melhus som tok seg videre på tirsdag og han bokser for medalje i dagens kvartfinaler.

Ny klubb i Norges Bokseforbund
onsdag 25. februar 2015

Torden Bokseklubb er nå tatt opp og godkjent av Oslo Idrettskrets. Norges Bokseforbund ønsker Torden BK velkommen, som holder til i Sagene-Torshov området.

Hjelp til å dokumentere kvinneboksing i Norge
onsdag 25. februar 2015

Anne Tjønndal (Msc. Sport Science, NTNU/Sør-Trøndelag Boksekrets/Spkl. Ulf-An) skriver en historisk artikkel om kvinneboksing i Norge og ønsker å få tilgang til skriftlige tekster og dokumenter som omtaler kvinneboksing i Norge fra tidligere år. Dette kan blant annet være:

Landslaget i Bulgaria for Strandja Turneringen - Kevin Melhus videre
tirsdag 24. februar 2015

Landslaget deltar i Strandja Memorial Tournament i Sofia denne uken. Turneringen er en av de tøffeste og regnes som et mini VM med 250 herre og dameboksere fra 37 nasjoner. I dagens innledende kamper hadde vi 2 boksere oppe i ringen. Tungvekteren Kevin Melhus vant en sikker poeng seier med 3-0 over Keven Kilindo fra Seychellerne, etter kontrollert boksing i alle runder. Ali Srour møtte Otar Eranosyan fra Georgia i en god kamp, men Georgieren ble for fysisk sterk og Ali taper med 3-0.

Viktig info om Olympiatoppens kosttilskuddsprogram
tirsdag 24. februar 2015

Viktig informasjon om Olympiatoppens policy og restriksjoner knyttet til bruk og markedsføring av kosttilskudd, også kjent som Olympiatoppens kosttilskuddsprogram. Alle utøvere og trenere på landslagene må være kjent med retningslinjene knyttet til kosttilskudd, både av hensyn til helse og etikk, men også for å forhindre positive dopingprøver som følge av bruk av kosttilskudd. Alle stipendutøvere og lag som får støtte av Olympiatoppen må forplikte seg til å følge kosttilskuddsbestemmelsene.

Datobytte for to store svenske turneringer!
mandag 23. februar 2015

We will change the dates for the next Golden Girl Championship. It will be held in 20-22nd of November 2015 already. That means that our male version of Golden Girl, THE KING OF THE RING will be held in January 8-10 2016.

Side: 9 / 11