Norgesmesterskapet for Senior 2015 | Norges bokseforbund

Norgesmesterskapet for Senior 2015

Kongepokalen 2015 gikk til Salavat Khatuev, Skien!SE FLERE BILDER FRA MESTERSKAPET PÅ VÅR FACEBOOKSIDE: https://www.facebook.com/norgesbokseforbund Bernard Torres treffer med en knallhard høyre i lørdagens semifinale. (Foto: Rolf Haug). Se flere actionbilder på vår Facebookside!NB! søndagens finaler blir streamet LIVE på www.knockout.no Jamshid Nazari, AIK Lund treffer med en rett høyre (FOTO: ROLF HAUG)Resultater finner dere HER:
Publisert: søndag 15. mars 2015


Fredag 13.03.2015 Kl.:19:00
Kamp Vekt Type Navn Klubb Navn Klubb Resultat
1 64kg  Kvartfinale JOHANSEN KEVIN DBK OTTERLEI ARTHUR MOLDE 3-0
2 64kg  Kvartfinale TOLEDO MOLINA DIEGO SIMON B SPARTA KHATUEV SALAVAT SKIEN TKO-3+
3 69kg   Kvartfinale NAZARI JAMSHID AIK LUND SROUR AMIN TK 3-0
4 75kg   Kvartfinale REVHAUG HALVDAN VESTBY ASKAY MOHAMED DBK 3-0
5 75kg   Kvartfinale LARSEN MARTIN TBK HAMADI HASAN GRIMSTAD 3-0
6 W57kg  Semifinale KRAUGERUD GRETHE KRISTINE ØRNULF MARDAL BRITT JANNE BAK 2-1
Lørdag 14.03.2015 Kl.16:00
Kamp Vekt Type Navn Klubb Navn Klubb Resultat
7 60kg  Semifinale BERTELSEN JIM ANDREAS ØRNULF TORRES BERNARD ANGELO GRAN 0-3
8 60kg  Semifinale TWANG JONAS NENSETH SKIEN SROUR ALI TK 0-3
9 64kg  Semifinale SROUR HADI TK IMTIAZ KASIM ØRNULF 3-0
10 64kg  Semifinale JOHANSEN KEVIN DBK KHATUEV SALAVAT SKIEN 0-3
11 69kg   Semifinale ENGESLAND HELGE GRIMSTAD SELEBA JOHAN SP 09 0-3
12 69kg   Semifinale SJIDOKAEV RUSLÅN GRIMSTAD NAZARI JAMSHID AIK LUND 1-2
13 75kg   Semifinale BALTOV MARIO MIDJE AURLAND SHAMILOV SURKHO SP 09 TKO-3+
14 75kg   Semifinale LARSEN MARTIN TBK REVHAUG HALVDAN VESTBY 3-0
15 91 kg Semifinale SLIWA JOAKIM TRYM MELHUS KEVIN OBK 0-3
Søndag 15.03.2015 Kl.13:00
Kamp Vekt   Navn Klubb Navn Klubb Resultat
16 W 54kg  Finale LOSVIK VERONICA BAK JOHANSEN CAMILLA RBK    0-3
17 W 57kg  Finale HANSEN MARIELLE V. BAK KRAUGERUD GRETHE ØRNULF    3-0
18 W 60kg  Finale EGNER INGRID OBK PETRUSAUSKAITE MEDA VESTBY    3-0
19 W 75kg Finale NOSSEN SARA OBK  ØYNES CHRISTINA GRIMSTAD    0-3
20 W 81kg  Finale KEOGH LILITH SP 09 ANDERSSEN JULIE F. AIK LUND    3-0
21 60kg  Finale TORRES BERNARD A. GRAN SROUR ALI TK    3-0
22 64kg  Finale SROUR HADI TK KHATUEV SALAVAT SKIEN    1-2
23 69kg   Finale SELEBA JOHAN SP 09 NAZARI JAMSHID AIK LUND    1-2
24 75kg   Finale SHAMILOV SURKHO SP 09 LARSEN MARTIN TBK    2-1
25 81 kg  Finale SØNSTEBY JONAS RBK TREGREN VEGAR ULFAN    0-3
26 91 kg Finale DLUCKYS ARMINTAS GRIMSTAD MELHUS KEVIN OBK    0-3



Finaler Norgesmesterskapet 2015 i Oslo


W54 kg Veronica Losvik, BAK - Camilla Johansen, RBK  0-3
To teknisk meget gode utøvere utkjempet en fin kamp. Camilla var i den andre runden hakket mer aggressiv og kontret inn noen fine poeng. Det var Camilla som traff med flest ”kraft-slag”, og publikum liker slik type boksing. Veronica prøvde å komme tett nok innpå sin motstander for å dele ut sine treffere, men Camilla kom seg unna de fleste gangene. Camilla vant denne kampen helt fortjent og sikret at mesterskapets første gullmedalje gikk til Raufoss.


W57 kg
Marielle Hansen, BAK - Grethe Kraugerud, Ørnulf 3-0
Marielle har ikke gått noen boksekamper på en stund, men hun "har det" fortsatt i kroppen! Hun har blikket, hurtigheten og styrer kampen som hun selv vil, det eneste som mangler er litt timing i angrepene sine (dette vil nok ”komme tilbake” når hun får bokset flere kamper igjen). Grethe Kraugerud er tøff og tåler mye juling, men i denne kampen ble hun utbokset i alle runder. Marielle ”Dancing Queen” Hansen kan fortjent ta med medaljen hjem til Bergen.



W60 kg
Ingrid Egner, OBK - Meda Petrusauskaite, Vestby  3-0
Ingrid er den bokseren i Norgesmesterskapet med mest rutine av alle (inkludert herrebokserne), hun har altså flest kamper og deltagelser i internasjonale mesterskapet av alle. Dette viser hun til fulle i denne kampen! Ingrid er rutinert, hun styrer kampen og plukker poeng hele tiden. Det var ikke på noen som helst tidspunkt noen tvil om hvem denne seieren skulle gå til. Meda har noen gode unnvikelser innimellom, men hun får ikke til å kontre tilbake på Egner. Dagens mest klare seier så langt går til Ingrid og Oslo Bokseklubb.



W75 kg
Sara Nossen, OBK - Christina Øynes, Grimstad  0-3
Sara Nossen åpnet kampen som et rovdyr som jaktet på et bytte. Hun presset direkte på og gikk rett inn i krig med sin motstander Øynes fra Grimstad. Men når Sara ble litt sliten i slutten av den første runden så øynet Christina Øynes sin sjanse og banket inne to klokkeklare treffere. I de neste rundene så fortsatte Sara med sin aggressive pressing forover, men Christina Øynes har noen meget gode treffere på kontringer og scoret poeng jevnt. Dette var en rimelig jevn kamp, men det var Christina som traff med de fleste rene slagene og vinner derfor fortjent.



W81 kg
Lilith Keogh, Sp-09 - Julie Anderssen, AIK Lund  3-0
Dette ble en typisk kamp mellom ei som ville krige, og ei som satse på den tekniske utførelsen av boksing. Lilith Keogh gikk inn i hver runde med lav guard, og gikk kun inn for å dele ut  kraftslag som hun traff rimelig ofte med, Julie Anderssen var bedre teknisk enn sin motstander og hun scoret poeng på helt klare treffere.  Denne kampen var meget jevn, men det er ingenting å si på at Lilith vant den med sifrene 3-0. I den siste runden så hadde Lilith Keogh det ”lille ekstra” og traff med noen knallharde slag og dermed sikret hun seg seieren.



60 kg
Bernard Torres, Gran - Ali Srour, TK  3-0
Dette er to lynraske utøvere, som barket sammen i duellen om hvem som var raskest av dem. I den første runden så åpnet begge utøverne med å se på hverandre i 30 sekunder, før det plutselig eksploderte i en herlig slagutveksling. Torres traff med en knallhard venstresving, og Ali ble klart rystet og han måtte ta telling. I den andre runden så eksploderte det igjen og det ble delt ut flere harde treffere fra begge utøverne. Dette ble en herlig og underholdende kamp hvor det var riktig å gi Torres gullmedaljen, selv om Ali Srour til tider prøvde å slå seg inn i gullkampen.



64 kg
Hadi Srour, TK - Salavat Khatuev, Skien 1-2
To av Norges beste boksere møttes i denne kampen, og dette førte igjen til at dette ble en meget god kamp. MEGET GOD KAMP!! Hadi ble truffet to ganger i midten av den første runden og ble litt rystet, men han kom seg tilbake og han rystet Salavat i slutten av runden. I den andre runden så var det også jevnt, med Salavat som presset fremover og Hadi som kontret inn noen nydelige treffer. Nesten alt disse to viser frem av boksing lukter det ”kvalitet” av. Salavat presser mest fremover i den siste runden, og det kan være dette som tippet det i hans favør. Dette var jevnt, meget jevnt! Her må man nesten si at det var to vinnere, men det er dommerne som bestemmer og de mente at Salavat Khatuev vant med knappest mulig margin 2-1.

69 kg
Johan Seleba, Sp-09 - Jamshid Nazari, AIK Lund  1-2
Nok en kamp mellom to dyktige boksere som begge ”leverer varene”. Dette var en publikumsvennlig kamp hvor bokserne bytter på angrep og forsvar. Jamshid er litt raskere i angrepene enn sin motstander og dette gjør til at han treffer noen ganger flere enn det Seleba gjør. I den siste runden sto de i midten av ringen og utvekslet slag til publikums store fornøyelse. Seleba treffer med noen meget tunge slag, men Jamshid tåler det meste og kontrer tilbake. God kamp av begge to, og det er vel greit at Jamshid vinner med 2-1


75 kg
Surkho, Shamilov, Sp-09 - Martin Larsen, TBK 2-1
Det er nok en gang to gode boksere oppe i ringen, og det er en jevn åpning i den første runden. I den andre runden så legger Martin Larsen  press på sin motstander, og dette ender til slutt opp i en telling på Surkho (som riktignok sklir og ikke blir truffet). Temperaturen økte også betraktelig i den andre runden, og dette fortsatte inn i den tredje runden, herlig!   Nok en jevn kamp, hvor det deles ut slag i øst og vest. Surkho vinner til slutt men det hadde ikke vært noen ting å si om Martin Larsen hadde vunnet. Uansett så var dette en herlig og jevn kamp og det er bare å gratulerer Surkho Shamilov med gullmedaljen. 


81 kg
Jonas Sønsteby, RBK - Vegar Tregren, Ulfan 0-3
I den første runden fikk vi se to slagmaskiner som møttes i ringen og utkjempet en durabelig kamp. Etter hvert som kampen gikk fremover fikk vi se at Vegar har mer utholdenhet enn sin motstander (som ble dyktig sliten) og prøvde å dra ned tempoet. I den siste runden så presset Vegard mer og mer fremover og dermed sikret han seg nok en mesterskapemedalje. Vegard var den beste bokseren i denne kampen, selv om Jonas prøvde med noen kraftige angrep tidlig i kampen.


91 kg
Armintas Dluckys, Grimstad - Kevin Melhus, OBK 0-3
Det åpner med en jevn første runde hvor Armintas styrer midten av ringen og prøver å kontrollerer kampen. I den andre runden så treffer Kevin med 3 slag innenfor et sekund som rystet Armintas betydelig, og kort tid deretter så måtte Grimstadbokseren ta telling. Kevin vinner andrerunden soleklart. I den tredje runden så presser Armintas nok en gang fremover, men han må ta imot flere kontraslag fra Kevin Melhus. Kevin vinner kampen fortjent 3-0.



Bestemannspremier
Beste klubb herrer: Sp-09

Forbundspokal damer: Ingrid Egner, OBK
Forbundspokal herrer: Bernard Angelo Torres, Gran

Kongepokal herrer: Salavat Khatuev, Skien