Nyheter | Norges bokseforbund

Artikler fra 2008

Sigmund Aagard dømmer i Kina
mandag 24. november 2008

En av Norges beste dommere dømmer under det pågående VM for kvinner i Kina. Les hans betraktinger om VM-dømmingen her:

Det ble fire seire på Bodø BK i helgen
mandag 24. november 2008

På lørdag 22. november vant fire av fem Bodøboksere sine kamper på et stevne i Boden, Sverige

Rapport rekrutteringstiltak
mandag 24. november 2008

Til alle klubber: Viser til informasjon under årets Ledermøte om økonomisk støtte til rekrutteringstiltak. Vi ber om at alle klubber som i år har gjennomført bokseskoler eller andre rekrutteringstiltak rettet mot barn og ungdom om å sende inn rapport som inneholder program - navneliste/alder og oversikt over utgifter. I forbundets tildelte midler fra post 3 er det fremdeles penger til å støtte slike tiltak.DETTE MÅ SENDES INN SNAREST TIL FORBUNDSKONTORET.

SPORTSMAGASINET MAND. 24.11. PÅ TV2 ZEBRA
mandag 24. november 2008

Sendinger : TV2 Zebra mandag 24. nov. kl. 17.55, Reprise søndag. 23..nov. kl.13.50. Program finner du her:

NM for ungdom er ferdig
søndag 23. november 2008

Det ble bokset hele ni finaler under årets Norgesmesterskap for ungdom i Trondheim og det var mange deltagere (27 deltagere). Men det som var mest gledelig var at nivået var såpass høyt i forhold til de siste årene. Det ble mange gode kamper og det var en som var det lille hakket foran de andre i kvalitet og det var Forbundspokalvinner Sverre ”Happy” Glad fra Tønsbergkameratene. Forbundspokalvinner Sverre Glad, TK

Ingrid Egner tapte i VM
søndag 23. november 2008

Det ble tap på Ingrid Egner i VM i Kina, les hvordan landslagstrener Max Mankowitz oppsumerte kampen

Landsmesterskapet i diplomboksing er ferdig
lørdag 22. november 2008

Det ble bokset 14 finaler i LM for diplomboksere under dagens stevne i Trondheim. Den som utmerket seg mest var Drammen BK bokseren Hanne Ulvund, som imponerte juryen såpass at hun ble kåret til mesterskapets beste diplombokser. Det ble i tillegg bokset 8 semifinaler for NM ungdom, og her var det flere som imponerte de fremmøtte. Dette lover godt for morgendagens finaler som starter 12:30 i Leangenhallen, Trondheim.

Kjempetøff trekking for de norske jentene
lørdag 22. november 2008

VM i Ningbo, Kina har startet og våre to sterke kort; Tonje Sørlie og Ingrid Egner har absolutt ikke noe lett vei i kommende uke. Landslagstrener Max Mankowitz har en herlig innstilling til trekkningen: -"Skal man bli verdensmester så må man allikevel slå de antatt beste bokserne, om det skjer i dag eller i slutten av uken er revnende likegyldig". Les hva Max sier om det siste døgnet og hvem de norske skal møte:

NM for ungdom og LM for diplom er i gang
fredag 21. november 2008

Ulfan BK dro i gang årets NM for ungdom og LM for diplomboksere i Leangenhallen Trondheim. Med hele 65 innveide er det mange som skal kjempe om heder og ære i årets mesterskap. Magnus Aarhaug (t.v.) fra arrangørklubben Ulf-an vant 3-0 i mesterskapets første kamp mot Odin Rosmo, Apollo

NM for ungdom starter i dag
fredag 21. november 2008

NM for ungdom og LM for diplomboksere starter i dag kl.: 19:15 i Leangenhallen i Trondheim. På lørdag er det stevnestart 13:00 og ikke minst på søndag kl.: 12:30.Møt opp å se fremtiden av norske boksere. Pris kr.: 50,- (ungdom under 16 år er gratis)

VM for kvinner i Kina
fredag 21. november 2008

Vi har med to deltagere i årets VM for kvinner i Kina; Tonje Sørlie og Ingrid Egner. Her kan dere lese hva landslagstrener Max Mankowitz har å si om den siste dagen før inveiing og trekking

Norges Bokseforbund gir klubbene en inntekstsmulighet
torsdag 20. november 2008

NBF har i sin flerforbundsavtale inngått et samarbeid med Frisk Forsikring (en del av Sparebank 1 gruppen) for å gi klubbene en mulighet til å tjene penger. Konseptet er enkelt: Klubbene må finne personer i sin klubb-/venne- og omgangskrets som er interressert i å få en samtale om sine forsikringer med Frisk Forsikring. Hvis de personene finner forsikringstilbudene så bra at de bytter til Frisk så vil klubben få 3% av inntektene så lenge avtalen går!Klubbene skal bare finne de som er interressert i tilbud om forsikring og ingenting annet! Frisk Forsikring ordner resten.Les hva Generalsekretær Oddvar Ervik sier om dette HER. Alle klubbledere som skal delta under NM i Trondheim i helga må ta seg en tur bort til standen til Frisk (i boksehallen på lørdagen) og få høre om hvor enkelt de kan spe på inntekten til sin klubb. Dette tar maksimalt noen få minutter!

Stevnet i Drøbak 15. november
onsdag 19. november 2008

Det ble bokset et stevne i Drøbak den 15. november og nå er noen av kampene lagt ut på nettet. Det er Nedre Romerike Kickboxerklubb som har lagt ut denne videoen på sine sider HER. Full resultatliste for stevnet finner du HER.

Treningssamling i Tromsø 7.-9. november 2008
onsdag 19. november 2008

Kari Jensen og Stein Rune Eriksen gjennomførte en trenings/rekrutteringssamling i Tromsø 07.-09. november. Tromsøstudentenes IL stilte med ca 20 deltagere og det ble gjennomgått både organisering av klubb og trening og treningslære med øvelsesutvalg.

Vest Jysk Box Cup 2008
onsdag 19. november 2008

I perioden 5.-7. desember 2008 går Vest Jysk av stabelen i Holstebro, Danmark. Innbydelsen finner du HER

VM kvinner med mange deltagere
tirsdag 18. november 2008

VM kvinner som arrangeres i Ningbo Kina 22.-29. nov. har påmeldt 237 deltagere fra 44 nasjoner.Det er tydelig at sjansene for at kvinneboksing blir på OL-programmet i 2012 har fått mange nasjoner til å satse på kvinnene.

Her er Ingrids reisebrev
tirsdag 18. november 2008

Hei, Fredag 1411 dro vi Max, Tonje og Ingrid til Kina der bokse VM for kvinner starter 22 november. Etter nærmere 15 timer reise landet vi i Ningbo. Noe tidsforvirret og trøtte tok vi inn på hotellet Hengtong. Hotellet er ok men maten her faller ikke helt i smak (tror vi fikk servert flaggermus..) Flere nasjoner har kommet hit uken før for og trene og akklimatisere seg til turneringen. Det er lagt opp til 2 treninger hver dag. Vi var allerede i gang på søndagen med to økter. Men først i dag, tirsdag, har vi trent hardt og sparret med de franske bokserne. I morgen skal vi sparre med Romania. Vi er i slaget og mye skyldes vel også den fantastiske muligheten for restitusjonshopping.. Max greide til og med og gå seg vill i dag når han var aleine på shopping, så nå tør ikke vi jentene og slippe han løs alene. Fortsettelse følger.

Jentene er på plass i Kina
tirsdag 18. november 2008

Våre 2 deltagere Ingrid Egner og Tonje Sørli + trener Max Mankowitz er allerede i Ningbo i Kina hvor VM arrangeres.Mesterskapet starter 22. og de skal bruke tiden til aklimatisering og trening.Her er et lite reisebrev fra Ingrid Tonje Sørli i ferd med å spise kinamat

Sportsmagasinet
mandag 17. november 2008

Mand. 17. nov sender Sportsmagasinet på TV2 Zebra kl. 1800 med reprise sønd. 23. kl. 1350

Kjøp forsikring og gi støtte til klubben samtidig
søndag 16. november 2008

- Snart kan du som medlem i Bokseforbundet kjøpe forsikringer og støtte klubben din samtidig, forteller generalsekretær Oddvar Ervik. For hvert medlem som kjøper Frisk Forsikring får klubbkassa 3 prosent av inntektene. Ekstra inntekter Frisk Forsikring er forsikringskonsept skreddersydd for idretten - Dette er et spennende konsept og en fantastisk mulighet for de lokale klubbene til å hente inn ekstra inntekter. Og det er en fin måte for våre medlemmer til å kombinere egne forsikringer og samtidig støtte klubben de er glad i, sier han videre.

Side: 3 / 20