onsdag 28. mars 2012

Det var 35 deltakere fra 8 klubber som bokset 17 merkekamper og 1 oppvisningskamp på tirsdagen hos IF Ørnulf. Her er resultatene:

Søknad på mesterskap og approbasjon av stevner
mandag 26. mars 2012

Det inviteres til å søke på mesterskap og approbasjon av turneringer og stevner i sesongen 2012/13

5 nye kamplederaspiranter er klare

Norges bokseforbund arrangerte kamplederkurs i Trondheim onsdag 14. og onsdag 21.mars med 6 deltagere. Vi gratulerer Anne Tjøndal fra Ulf-an, Morten Almås og Tevje R Eggan fra Trym Boxing, Roger Rosmo fra Apollo Boxing og Morten Misund fra B-30 med gjennomført og bestått kurs.

Merkestevne

Det er merkestevne til Ørnulf IF på tirsdag 27. mars. Det skal bokses 18 kamper og her er foreløpig kampliste:

Felix Stamm Tournament 2012

Våre tre beste kvinnelige boksere deltar i den store internasjonale polske turneringen som starter i dag. De har nå under to måneder på å spisse formen og kampmatchingen mot VM og OL-kvalifisering i Kina i midten av mai.Oppdatert! Marielle tapte i semifinalen.Det er finnes en (litt ustabil) LIVE-Stream fra turneringen HER.

Nordisk Mesterskap 2012
søndag 25. mars 2012

Det ble to nordiske gullmedaljer til våre juniorer; Ali Srour og Salavat Khatujev. Alle resultatene fra Nordisk Mesterskap 2012 finner dere HER. Ali Srour og Salavat Khatujev

Nordisk mesterskap 2012
lørdag 24. mars 2012

Det ble gull til Ali Srour i juniorklassen i dag! Alle resultater fra kampene i dag og kamplisten for de resterende finalene i morgen finner dere HER. Bra innsats av et stort lag, herre juniorene vant og vår tungvekter avsluttet overbevisende! Noe skuffende resultater på dame og herresiden, men ingen gjorde seg bort. Flere av våre boksere møtte meget gode motstandere. Nå gleder vi oss til 4 finaler i morgen!

onsdag 21. mars 2012

Svenske Bokseforbundet står som arrangør av årets nordiske mesterskap for junior og senior - kvinner og menn 24. og 25. mars i Stockholm. Norge stiller med følgende lag:

Dana Pozniaks Tournament 2012
lørdag 17. mars 2012

Det ble sølv til Joakim Sliwa i denne store turneringen i Litauen, han tapte finalen 8-17 mot Junior Europamesteren fra Georgia.

Askim Box Open 2012
fredag 16. mars 2012

Her er noen bilder fra årets mesterskap i Askim Rolf Olsen, Fredrikstad BK fikk Bestemannsprisen for ungdom gutt

Dana Pozniaks turnering

Internasjonal juniorturnering i Vilnius Litauen, kampene starter i dag.

GeeBee-turneringen i Finland
mandag 12. mars 2012

Det deltok 4 nordmenn i GeeBee-turneringen i Helsingfors 9-11 mars, hvor 62 menn og 8 kvinner fra 14 nasjoner deltar. OPPDATERT! Det ble sølv til Shora Jahromi.

søndag 11. mars 2012

Det ble bokset 28 kamper på lørdag, og hele 31 kamper på søndag. Resultatene fra begge dagene finner dere her.

lørdag 10. mars 2012

Det ble bokset 28 kamper under dagens stevne, resultatene finner dere HER. Morgendagens kampliste med 31 finaler finner dere HER.

Påmeldte til Nordisk Mesterskap 2012
fredag 09. mars 2012

Her er listen over de påmeldte til mesterskapet som går i Stockholm, Sverige 23.-25. mars 2012

Stevne i Vestby

Vestby IL - boksing arrangerer merke- og diplomstevne søndag 25.mars 2012Sted: Vestby Kampsportsenter, Vestby sentrumStevnestart kl 12.00

GeeBee turneringen i Helsingfors
onsdag 07. mars 2012

Internasjonal senior turnering menn 09.-11. mars. Vi deltar med følgende boksere:

Mattias Minne 2012
søndag 04. mars 2012

Fire trøndere deltok i denne turneringen i Sundsvall med gode resultater.

4. Girls Box Cup

Norges beste kvinneboksere deltok i en stor internasjonal turnering i Tyskland i helgen. Det ble 6 seire og to tap. Lotte Lien og Marielle Hansen er i rute frem mot OL-kvalifiseringen i Kina i mai.

Side: 7 / 10