Nordisk mesterskap 2012 | Norges bokseforbund

Nordisk mesterskap 2012

Det ble gull til Ali Srour i juniorklassen i dag! Alle resultater fra kampene i dag og kamplisten for de resterende finalene i morgen finner dere HER. Bra innsats av et stort lag, herre juniorene vant og vår tungvekter avsluttet overbevisende! Noe skuffende resultater på dame og herresiden, men ingen gjorde seg bort. Flere av våre boksere møtte meget gode motstandere. Nå gleder vi oss til 4 finaler i morgen!
Publisert: lørdag 24. mars 2012


Vinnerne er i uthevet skrift!

FINALER:

Finale WJ 51 kg
Ina M Valmestadrød NOR - Tanya Karlsson SVE tap 5-0

Fin erfaring og bra innsats av Ina, men hun trenger mer erfaring og de tydelige støtene for å vinne kampene sine.

Finale MJ 51 kg
Ali Srour NOR
- Jassim H Ghazwan SVE seier 5-0

Ali bokset meget fint og kontrollert, høy slagfrekvens og varierte godt! Sto godt på beina og hadde vunnet med mye poeng om det ikke var papirdømming. Meget fornøyd med innsatsen!


SEMIFINALER:

MJ 52 kg
Hadi Srour NOR
- Roni Eho FIN seier RSC 3

Hadi brukte første runde til å komme i gang, men hadde fine kombinasjoner og plukket flere og flere poeng og ledet stort Men 2 harde treffere og telling i siste runde som endte med RSC

 

MJ 64 kg
Salavat Khatujev NOR
- Walid Aldalal seier 20-9

Raskere og tydeligere treff enn motstanderen som var av samme kaliber. God kamp som Salavat skal være godt fornøyd med.


WS 51 kg
Camilla Johansen NOR - Shipra Nilsson SVE tap 8-28

Shipra er en av de mest rutinerte og teknisk gode bokser'ne i Svandinavia, og her fikk Camilla testet sine kvaliteter. Treffer og gjør en god kamp, men Shipra var raskere og hadde tydeligere poengtreff.


WS 54 kg
Shora R. Jahromi NOR - Juliana Søderstrøm SVE tap 16-19

Har møtt henne før og tapt med ett poeng, så hun visste at dette kom til å bli tøft. Bokset tidvis bra og hadde trøkk i sine høyre over, men i perioder ukonsentrert og burde slått flere rette støt for å få kontroll. Jevn kamp, synd hun ikke fikk full uttelling for treff i siste runde.


WS 57 kg
Britt Janne Mardal NOR - Helena Envall SVE tap 18-19

Dette er kampen vi burde ha vunnet i dag!! Utrolig bra boksing av Britt Janne som fulgte taktikk og gjorde sine oppgaver bra. Bokset bedre og bedre utover i kampen, startet med direkte høyre flere ganger, og flyttet seg hele tiden.


WS 60 kg
Fam Elgan NOR - Mira Potkonen FIN tap 13-21

Taktisk vanskelig å bokse mot en sterk motstander som bare kommer og kommer. Skulle ha startet først med kontante støt og flyttet seg. Trenger mere erfaring i bokseringen, men vi håper at Fam kommer sterkere tilbake.


MS 60 kg
Martin K Reppen NOR - Redouane Kaya SVE tap 12-20

Martin møter en av de beste bokser'ne i turneringen, og viser at han kan matche alle. Står godt og treffer med sine høyre. Hadde en god plan og bokset taktisk bra.


MS 64 kg
Stian Torstensson NOR - Anthony Yigit SVE tap 6-21

Å bokse mot en som allerede er kvalifisert til OL er tøft. Godt å se at Stian bokset kontrollert og tett, og selvfølgelig kunne han presse mer på i siste runde pga sinnsyk god kondisjon.


MS 69 kg
Alexander Zaneski NOR - Carsten Hammer DEN tap 11-26

Møtte en meget rutinert motstander, og det blir tøft å matche hurtighet på bein og raske kombinasjoner. God innsats og god læring for Alexander, som vi har stor tro på fremover.


MS 91 kg
Daniel Czekaljo NOR
- Kolbeinn Kristinsson ISL seier 20-6

Ble overrasket i første runde der Islenderen kommer sterkt ut og presser. Treffer også flere ganger, og Daniel må samle seg og kontre tilbake. I andre runde får Daniel mer og mer kontroll, flytter seg på beina og treffer godt. I siste runde bokser han avslappet og meget bra. Treffer knallhardt flere ganger og 2 tellinger på Islendingen. Godt å avslutte dagen en en knallseier!!

 

 

Mvh
Julius Kibas og Henriette Kitel