Nordisk Mesterskap 2012 | Norges bokseforbund

Nordisk Mesterskap 2012

Det ble to nordiske gullmedaljer til våre juniorer; Ali Srour og Salavat Khatujev. Alle resultatene fra Nordisk Mesterskap 2012 finner dere HER. Ali Srour og Salavat Khatujev
Publisert: søndag 25. mars 2012

Vinneren er i uthevet skrift:

Finaler i nordisk mesterskap 2012

MJ 51 kg (kampen gikk på lørdag)
Ali Srour NOR
- Jassim H Ghazwan SVE seier 5-0

Ali bokset meget fint og kontrollert, høy slagfrekvens og varierte godt! Sto godt på beina og hadde vunnet med mye poeng om det ikke var papirdømming. Meget fornøyd med innsatsen!


MJ 52 kg

Hadi Srour NOR - Frederik Jensen DAN tap 8-19
Hadi møter en høy, teknisk og god bokser med kontante slag. Hadi var dyktig til å bevege seg sidelengs med kontringer. Litt store bevegelser og burde vært tettere, men god innsats og bra gjennomført kamp.


MJ 64 kg
Salavat Khatujev NOR - Samuel Jarrar SWE seier 17-9
Salavat bokset taktisk smart og holdt konsentrasjonen gjennom hele kampen, høy aktivitet og kontante støt som gir poeng. God på infight og avslutning!


MJ 81 kg
Joakim Sliwa NOR - Hampus Henriksson SWE tap 15-16

Joakim okset glitrende de gangene han startet med gode kombinasjoner og flyttet seg til siden. Lå under bare med ett poeng før siste runde, men var sliten og fikk ikke inn de treffene han behøvde. Helt jevn og veldig god kamp av Joakim.

 


M 91 kg
Daniel Czekaljo NOR - Yusuf Omar SWE tap 15-25

Dette var en rotete og uren kamp med mye holding. Daniel var bestemt fra start, men ble møtt av en uren og aggressiv motstander som stormer inn og slår mye med hooker og innsider. Han får trekk for innside og Daniel trekk for holding. Begge boksere treffer godt. Synd at Daniel ikke får vist sin teknisk gode boksing i denne kampen.

 

Hilsen
Julius Kibas & Henriette Kitel

Bokserne som representerte Norge under det Nordiske Mesterskapet i 2012