Nyheter | Norges bokseforbund

Artikler fra 2014

Landskampen Skottland - Norge endte 7-3
søndag 19. januar 2014

Norge møtte Skottland i en landskamp i Aberdeen 18. januar. Det var 10 spennende kamper der vi stilte med 5 seniorer, 4 juniorer og 1 ungdom. Dessverre ble det tap 7-3 for Norge denne gangen. Det var seniorene Ali og Hadi Srour, samt Salavat Khatujev som vant Norges tre kamper.

Nye klubber
fredag 17. januar 2014

I høst har det blitt tatt opp 3 nye klubber i forbundet

Gamle dager
tirsdag 14. januar 2014

Oslo Boksekrets var kjappe til å organisere seg etter krigen. Allerede 18. mai 1945 holdt de sitt første ekstraordinære kretsstyremøte.

Alle klubber må registrere sin nøkkelinformasjon til NIF
mandag 13. januar 2014

Dette er viktig: Idrettsregistreringen gjennomføres fra 2. januar til 31. januar ved at idrettslagene rapporterer nøkkelinformasjon til NIF på en enkel nettbasert løsning.

Resultater fra lørdagens stevne i Drøbak
søndag 12. januar 2014

Lørdagens Nasjonale stevne i Frognhallen gikk på skinner. Kun en kamp måtte gå ut pga. sykdom i forhold til den listen som ble lagt ut på forhånd. Stevnet hadde 11 ordinære kamper på programmet. Det var flere tøffe oppgjør, og generelt var det boksere med ikke så mange kamper på merittlisten ennå som fikk prøve seg.

Norske gull og utmerkelser i Golden Girl Championships
søndag 12. januar 2014

Norske dameboksere tok hjem tre gull i Golden Girl Championships i Borås, Sverige.

Golden Girl Championships i Borås
søndag 12. januar 2014

Flere Norske klubber deltar med sine boksere på den internasjonale dameturneringen Golden Girl Championships i Borås. Norske klubber på turneringa er Bergen AK, Trym, Raufoss, Drammen BK, Tønsbergs KBK og Stjørdal KBK.

Gamle dager
onsdag 08. januar 2014

OVERSIKT OVER REGISTRERTE KLUBBER I 1950 SOM ER BORTE I DAGDette er hentet fra NBF`s håndbok for 1949/50. Ingen av disse klubbenes er i dag tilknyttet Norges Bokseforbund men noen har sikkert endret navn og er aktive også i dag. Det var ikke så mange rene bokseklubber på den tiden men inngikk som boksegrupper i idrettslag og foreninger. Verdt å merke seg er de mange klubbene i Nord-Norge og Finnmark som er borte i dag. Det var da registrert 93 klubber med boksing på programmet, mens det pr. i dag er 78.

Viking Box Cup ble i helgen arrangert for 18. gang i Aalborg, Danmark
mandag 06. januar 2014

AIK Lund som har deltatt på samtlige turneringer, har også tidligere oppnådd gode resultater, men aldri før har bokserne vunnet alle kampene sine.

Innbydelse Female Box - next generation!
lørdag 04. januar 2014

Bokseforbundet starteren ny damesatsing: "Female Box - next generation". Satsingen skal lede til at flere jenter vil satse på boksing å løfte rekrutteringen på norsk kvinneboksing i årene som kommer. Ansvarlige for satsingen er forbundstrenere Roger Ervik og Katrin Enoksson.

Side: 10 / 10