Alle klubber må registrere sin nøkkelinformasjon til NIF | Norges bokseforbund

Alle klubber må registrere sin nøkkelinformasjon til NIF

Dette er viktig: Idrettsregistreringen gjennomføres fra 2. januar til 31. januar ved at idrettslagene rapporterer nøkkelinformasjon til NIF på en enkel nettbasert løsning.
Publisert: mandag 13. januar 2014

Hvorfor?

Tallene fra idrettsregistreringen danner grunnlag for ulike økonomisk støtteordninger (lokale aktivitetsmidler, utstyrsmidler, kommunale midler etc). Videre er tallene fra idrettsregistreringen grunnlag for statistikker om og for idretten.

 

Fristen må overholdes

Rapportering til NIF er et krav til samtlige idrettslag. Fristen er 31. januar kl. 24.00.

 

Unnlater idrettslaget å gjøre dette kan idrettslaget gå glipp av tilskudd og i ytterste konsekvens kan idrettslaget miste sitt medlemskap i NIF og i tilknyttede særforbund jf. NIFs lov § 10-2.

 

Hvem skal svare?

Styret i idrettslaget er ansvarlig for at det rapporteres korrekte data. Det er imidlertid naturlig at registreringen utføres av den som er ansvarlig for medlemsoversikten i idrettslaget.

 

 

Hva skal rapporteres?

 

1. Oppdatere opplysninger om idrettslaget som adresse, felles e-postadresse og kontonummer.

 

2. Navn på leder med fødselsdato, adresse og e-postadresse.

 

3. Navn, adresse og e-postadresse for den som er ansvarlig for politiattest i idrettslaget dersom idrettslaget omfattes av ordningen (http://www.idrett.no/tema/politiattest/Sider/politiattest.aspx).

 

4. Navn, adresse og e-postadresse for den som er ansvarlig for medlemsregisteret i idrettslaget

 

5. Antall medlemmer og aktive medlemmer i idrettslaget inndelt etter alder og kjønn pr. 31. desember 2013.

 

·        Les veiledningen nøye (utfyllende informasjon finner du på www.idrett.no/idrettsregistreringen og i selve registreringsprosessen i den nettbaserte løsningen)

·        Alle tall som skal registreres skal være per 31. desember 2013

·        Idrettslaget registrerer først antall medlemmer

·        Idrettslaget registrerer deretter antall aktive medlemmer i hver gruppe (aktive medlemmer er antallet medlemmer som utøver en idrettsaktivitet i henhold til definisjonene). I gruppene er det registrert forskjellige idrettsgrener som definerer den type idrettsaktivitet som drives. Særidrettslag har selvsagt bare én gruppe og må registrere aktive medlemmer i denne gruppen. Det er viktig at det kun er egne medlemmer som telles som aktive medlemmer.

·        Det er laget tre eksempler som man kan klikke seg gjennom for å få en demonstrasjon av idrettsregistreringen. Gå inn på www.idrett.no/Idrettsregistreringen for å se disse tre eksemplene (særidrettslag, fleridrettslags og bedriftidrettslag). Husk at det bare er en veiledning.

 

 

I fleridrettslag får også den som er registrert som leder av en særidrettsgruppe tilsendt denne e-posten. Lederen skal kun besvare spørsmål om særidrettsgruppen og hvor mange aktive medlemmer det er i gruppen.

 

Det er viktig at opplysningene er korrekte og i samsvar med de definisjonene som er gitt i veiledningen (denne finner du både på www.idrett.no/idrettsregistreringen, samt at den vil være tilgjengelig under selve registreringen).

 

Dersom idrettslaget velger nytt styre eller endrer kontaktinformasjon el. etter at Idrettsregistreringen er avsluttet 31. januar 2014, skal idrettslaget endre dette fortløpende ved å logge inn på samme side som Idrettsregistreringen. Dette kan gjøres hele året.

 

Hvis du har problem med registreringen som veiledningene ikke svarer på, kan du kontakte NIFs IT-support på e-post: ir@idrettsforbundet.no eller telefon 03615 (åpent 08:00 - 20:00 hverdager).

 

NIFs nyutviklede medlemsadministrasjon, KlubbAdmin, forenkler idrettslagets håndtering av medlemmer og er enkel å bruke.  KlubbAdmin vil på sikt erstatte dagens løsning for den årlige «Idrettsregistreringen» Mer informasjon om KlubbAdmin finner du her:

https://klubbadmin.nif.no/default.aspx