Nyheter | Norges bokseforbund

Artikler fra 2010

12. Vitalijus Karpaciauskas Tournament
søndag 07. november 2010

I årets turnering deltok 32 boksere fra 4 nasjoner; Ukraina, Latvia, Litauen og Norge. Turneringen gikk over to dager - og det bokses om bronseplass, slik at alle i utgangspunktet er sikret 2 kamper selv med tap i innledende. Norge var representert med Bergens Atletklub ved Niklas Nøstdal (64 kg jr.) og Martha Thorsheim (60 kg sr.).

Bodø BK i Sverige
lørdag 06. november 2010

Bodø BK hadde fem utøvere med på et stevne i Sverige på lørdag

Norge - Estland 4-3
lørdag 06. november 2010

Norge slo Estland 4-3 under dagens landskamp i Tallin. Dette er et godt resultat for det norske laget med tanke på at det var på bortebane. Med litt mer hell så hadde også Stian Haug vunnet sin meget jevne kamp som han tapte med minst mulig margin. Lagleder Martin Kitel mente at den beste norske bokseren var Vegard Jacobsen, fra B-30. Vegard har hatt en fin utvikling de siste sesongene, og imponerte publikummet med sin energiske boksing.

Odd Haktor Slåke innvalgt i det Europeiske forbundets styre
lørdag 06. november 2010

Odd Haktor Slåke I forbindelse med AIBA`s kongress i Almaty i Kazakhstan 01.-02. november 2010 ble det dagen etter avviklet møter i de kontinentale forbundene. 36 medlemsland i Europa hadde møtt opp og det mest spennende var selvsagt valg av styre.

Super Six fight på Viasat Sport
fredag 05. november 2010

Natt til søndag 7. november kan du følge Super Six kampen mellom Allan Green og Glen Johnson. Dette er Johnsons debut i turneringen, men ettersom Green har 0 poeng etter å ha tapt for Andre Ward har begge mulighet til å avansere til semifinale.

Reglementet for NBF
torsdag 04. november 2010

Etter flere tilbakemeldinger om at det ikke finnes et oppdatert regelverk for amatørboksingen (det sist tilgjengelige er Håndboka 2004-2007) så er det nå satt i gang en prosess for å utgi det elektronisk her på siden. Styret i NBF har bestemt at det er for dyrt og lite hensiktsmessig å lage en ny papirutgave av Håndboka sitt regelverk, så en elektronisk er snart klart på denne siden.StyretNBF

Nyhetssfeeden er ned for telling
torsdag 04. november 2010

Vi sliter med vår tjeneste for norske, svenske og danske boksenyheter på høyresiden på vår ellers eminente side.... Det lurer seg inn nyheter med mye "rusk", og den henter inn bokseartikkler alt for sent etter at avisene publiserer de! P.g.a treghet i systemet klarer jeg heller ikke å fjerne de artiklene som vi ikke skal ha på vår side. Det jobbes aktivt med vår leverandør av tjenesten og det bør løses innen rimelig tid.mvhRedaktør Frank Robert Walstad

Sigurd Høiseth (Battling Sig Tracey)
torsdag 04. november 2010

Tirsdag 11.12.1934 seilte passasjerskipet Duchess of Richmond fra Montreal med kurs for England. Ombord var den norske bokseren Sigurd Høiseth fra Skien, (bedre kjent som ''Battling Sig Tracey'') en ung mann ved navn Eddie Wenstøb fra byen Viking i Alberta, Canada, samt deres manager Michael Kaplansky.

NM for ungdom og LM i diplomboksing
mandag 01. november 2010

NM UNGDOM - LM DIPLOM
fredag 29. oktober 2010

Husk fristen for å bestille på hotellet er i dag 29. Okt.Påmelding til mesterskapet er 18.Nov.

Ubetjent forbundskontor
fredag 29. oktober 2010

Som det er informert om tidligere er forbundskontoret ubetjent fra mandag 01. t.o.m. torsdag 04. nov. De som i denne perioden trenger å få stemplet sin startbok må ta kontakt med Max Mankowitz mob. 41318818 eller e-mail: max.mankowitz@jordal.gs.oslo.no

Tittelkamp og bestemannspris til Andres Evensen
torsdag 28. oktober 2010

Andreas Evensen har blitt kåret til årets interkontinentale bokser. Fjærvektsbokseren er kåret til årets interkontinentale bokser i World Boxing Organisation (WBO). Prisen ble offentliggjort på den 23. WBO-kongressen i Cartagena i Colombia. Evensen får prisen når han møter Ricky Burns i tittelkamp i Skottland den 4. desember. Det skal kjempes om WBO-tittelen i super-fjærvekt, som henger meget høyt i jungelen av såkalte ”mestre” i proffboksingen!

Cecilia Brækhus i tittelkamp mot Mikaela Laurén
torsdag 28. oktober 2010

Lørdag 30. oktober setter Norges boksedronning Cecilia Brækhus VM-titlene sine på spill når hun står ansikt til ansikt mot svenske Mikaela Laurén. Kampen vises direkte på Viasat Sport og på nettsiden www.viasatondemand.no I anledning denne viktige norske boksebegivenhet har Viasat satt ned prisen på nettvisningen av kampen til 9 kroner.

Startbøker - oversikt
torsdag 28. oktober 2010

Pr. 27.10. var det registrert følgende antall startbøker

Tap for Kristin Ulvund i EM
onsdag 27. oktober 2010

Det ble tap for Kristin med siffrene 0-9 mot tyrkiske Merve Ozge Arsland under EM Youth i Frankrike. Kristin presset gjennom hele kampen, men ble hele tiden kontret av Arsland. Kropsstøtene som Drammensjenta traff med ble ikke registrert som treffere. Hun tapte helt greit selv om siffrene ikke gir et helt riktig bilde av styrkeforholdet mellom utøverne.

STARBØKER
onsdag 27. oktober 2010

Startbøker - i siste liten…….eller for sent. Er det noen som kjenner seg igjen? I sesong etter sesong skjer det samme - klubbene eller utøverne er sent ute med å ordne sin startbok. Det er i 3 ting å passe på:

Tap for Hanne Ulvund
tirsdag 26. oktober 2010

Det ble tap for 14 år gamle Hanne Ulvund under årets EM Youth for kvinner i Frankrike. Hun lå under 0-2 etter den første runden, for så å kjempe seg inn i kampen igjen i de to påfølgende rundene (begge endte 2-2). Når siffrene ble summert så viste reultattavla 4-6 i favør ukrainske Viktoriya Pasteryk.

Draken Box Cup 2010
tirsdag 26. oktober 2010

Åtte trønderske utøvere bokset under helgas Draken Box Cup i Sundsvall. Vegard Jakobsen, B-30 fikk prisen til beste juniorbokser. Resultatene finner dere her:

EM for ungdom starter i dag
tirsdag 26. oktober 2010

De to søstrene Kristin og Hanne Ulvund skal i ilden respektive i morgen og i dag.

Boksedommere i Norge -utfører sitt virke i bakeruniformer
mandag 25. oktober 2010

Dommer Svein Ivar Riiser kommer med et friskt og tidsriktig innspill om at det kanskje er på tide å "freshe" opp bekledningen til våre boksedommere. Boksedommer i vanlig hvit uniform

Side: 4 / 19