Cecilia Brækhus i tittelkamp mot Mikaela Laurén | Norges bokseforbund

Cecilia Brækhus i tittelkamp mot Mikaela Laurén

Lørdag 30. oktober setter Norges boksedronning Cecilia Brækhus VM-titlene sine på spill når hun står ansikt til ansikt mot svenske Mikaela Laurén. Kampen vises direkte på Viasat Sport og på nettsiden www.viasatondemand.no I anledning denne viktige norske boksebegivenhet har Viasat satt ned prisen på nettvisningen av kampen til 9 kroner.
Publisert: torsdag 28. oktober 2010

 
Cecilia Brækhus har VM-titlene i weltervekt i World Boxing Association (WBA), World Boxing Council (WBC) og World Boxing Organisation (WBO), og hun står med 14 seirer av 14 mulige før duellen i tyske Rostock.

 

Mikaela Laurén er blant Sveriges mest kjente boksere og innehar VM-tittelen i weltervekt i World Professional Boxing Federation (WPBF). 34-årige Laurén er tidligere toppsvømmer, men debuterte som proffbokser i 2009. Før møtet med Brækhus står hun med seks seirer av seks mulige.

 

- Cecilia er utvilsomt i sitt livs form, men lørdagens kamp kan fort bli den tøffeste utfordringen i karrieren hennes så langt. Mikaela Laurén er en bokser som tidligere har vist at hun maler motstanderne sine i stykker med en svært offensiv stil, sier Viasats ekspertkommentator Thomas Hansvoll.

 

Kampen vises direkte på TV-kanalen Viasat Sport og på nettsiden viasatondemand.no fra klokken 20.20. Alle med total- og sportsabonnement via nett har automatisk tilgang til kampen på Mac, PC og mobil. Kampen kan også kjøpes enkeltvis, og i anledning høstens viktigste norske boksebegivenhet har Viasat satt ned prisen for å få sett kampen på viasatondemand.no fra 49 til 9 kroner.

 

Kommentatorer i Rostock er Kyrre Merg og Thomas Hansvoll. Sendingen starter 20.20.