Nyheter | Norges bokseforbund

Artikler fra 2014

Stian Børresen tapte i Ungdoms EM i Russland
tirsdag 04. november 2014

Fredrikstads talent Stian Børresen deltok på Ungdoms EM i Russiske Anapa 1.- 8. november. Stian fikk sjansen å debutere i mesterskapet etter ha fremvist bra teknisk boksing og gode verdier på fysiske tester.Stian møtte ungarske Marton Voros på tirsdag 4. november i 66 kilosklassen (22 boksere). Det ble dessverre et 0-3 tap på Stian i hans åpningskamp i mesterskapet.

To sølv på Queens Cup i Tyskland - skadet Elgan mister VM
fredag 31. oktober 2014

Norge deltok med 7 deltagere i den internasjonale dameturneringen Queens Cup i Tyskland 22.-26. oktober. For Camilla Johansen og Fam Elgan var dette en del av VM forberedelsene, og begge jentene tok sølv i turneringa etter tap i finalen.

Rapport fra Europamesterskapet for Junior 2014
onsdag 29. oktober 2014

Junior EM i Zagreb er over, og det ble et veldig bra resultat med to Norske medaljer. Fremtidsguttene Vegar Tregren fra Ulf-an tok sølv i 81 kg og Martin Larsen fra Trondhjem tok bronse i 75 kg etter meget gode prestasjoner. Det er det beste Norge har gjort noen gang i dette mesterskapet, og det lover meget godt for fremtiden.

Givende samlinger for Olympic Box Team i Oslo og Stavanger
onsdag 29. oktober 2014

Olympic Box Team Øst og Olympic Box Team Sør-Vest har hatt sine samlinger under helgen fredag til søndag 24.-26. oktober. Olympic Box Team Øst

Boksestevne i Drammen lørdag 22.november
tirsdag 28. oktober 2014

Vi har den glede å innby aktive, trenere, ledere og dommere til boksestevne i Drammen. Stevnet er åpent for kvinne-, ungdom-, junior- og seniorboksere.

Ny bokseklubb i Rogaland Idrettskrets
tirsdag 28. oktober 2014

Norges Bokseforbund ønsker Storhaug Bokseklubb velkommen som medlem i vårt forbund med registreringsdato 22.10.14

Det ble sølv til Vegar Tregren i Europamesterskapet for junior 2014
fredag 24. oktober 2014

Gratulerer til Vegar Tregren fra Ulf-an BK i Trondheim. Han tok den første sølvmedaljen noensinne i et Europamesterskap for Juniorer!!Det ble også bronsemedalje til Martin Larsen i Europamesterskapet 2014. Martin Larsen tapte en meget jevn semifinale 1-2, og var "millimetere" fra finaleplassen. Vegar Tregren tok sølvmedalje i EM for Juniorer 2014

Regionale samlinger i Nord, Øst og Sør-Vest
torsdag 23. oktober 2014

De regionale satsingsgruppene Olympic Box Team Nord, Øst og Sør-Vest har samlinger de kommende helgene. Samlingene er for å utvikle våre beste boksere i deres region sammen med klubbtrenere, men også for å fange opp nye talenter. Dette er også veien inn i våre landslag og videre til toppsatsningene Box Team Rio 2016 og Box Team Tokyo 2020.

Norsk dametropp til Queens Cup i Tyskland
torsdag 23. oktober 2014

Norge deltar med en tropp på 7 deltagere i den internasjonale dameturneringen Queens Cup i Tyskland. Turneringen går 22.-26. oktober i Stralsund og er åpen i ungdom-, junior- og seniorklassene. Norge deltar med boksere i henholdsvis ungdom og senior. Trekningen er som følger:

23 år siden sist det ble bokset uten hjelm i Norge
lørdag 18. oktober 2014

Askim BK arrangerte sitt årlige stevne i Askim, og det ble bokset hele 34 kamper i dag. Det var et godt gjennomført stevne og vi fikk i tillegg se den første kampen på 23 år hvor hjelm ikke ble brukt i Norge. De to første som bokset uten hjelm var Kevin Grønlund, OBK og Leo Folstad, Askim som begge klarte seg bra gjennom alle de tre rundene, i en kamp som Kevin vant 3-0. Det er 23 år siden sist vi bokset uten hjelm! Her treffer Kevin Grønlund med en rett høyre.

Tammerforsturneringen 2014 er i full gang
lørdag 18. oktober 2014

Norge deltar med 5 boksere på Tammerforsturneringen i Finland 16.-19. oktober. Årets turnering kommer til å være en tøff nøtt å delta i; hele 17 nasjoner har med flere gode boksere på plass så dette blir en god test for den Norske troppen. NB! turneringen streames LIVE (se nederst i artikkelen).Det ble seier til Salavat Khatuev og Kevin Melhus, og de er videre til semifinalene i dag. Våre tre andre utøvere tapte sine kvartfinaler. Oppdatert lørdag kl. 14:00 : Det ble Bronsemedaljer til Salavat og Kevin, som tapte sin semifinaler.

Kjære boksevenner!
torsdag 16. oktober 2014

En stor takk til initiativtagerne, deltagende boksere, ledere og andre som har bidratt til at Norges bokseforbund sin offisielle kalender for 2015 har blitt et strålende produkt.

Fokus på diplomboksing
onsdag 15. oktober 2014

I Drammens Tidene kan dere lese om en fin artikkel om diplomboksing i Drammen Bokseklubb. Artikkelen finner dere HER.

Suspensjonen av Norges Bokseforbund er opphevet
onsdag 15. oktober 2014

Vi har endelig fått bekreftet at suspensjonen av Norges Bokseforbund i det internasjonale bokseforbundet AIBA er opphevet med umiddelbar virkning. Det betyr at vi nå kan delta i all aktivitet i det store utland, og vi kan også invitere andre nasjoner til å komme til Norge for å bokse.

Hillerød Box Cup 2014
mandag 13. oktober 2014

Det var mange norske boksere med i denne store turneringen i Danmark i helgen. (Artikkelen er nå oppdatert med Grimstad BK sine kamper) Johan Seleba, Sp-09 banker inn en uppercut i finalen

VM troppen på internasjonal sparrings-leir i Nederland
lørdag 11. oktober 2014

Som en del i forberedelsene til VM for kvinner har Camilla Johansen og Fam Elgan deltatt på en internasjonal sparrings-leir i Nederland 05.-11. oktober.

Ny klubb i Norges Bokseforbund
torsdag 09. oktober 2014

AK Bjørgvins boksegruppe er blitt Sotra Sportsklubb boksegruppe.

En unik mulighet for klubber til å tjene penger og samtidig promotere norsk boksing
onsdag 08. oktober 2014

Vi har nå gleden av å presentere årets dugnad som går ut til alle registrerte bokseklubber. Hver bokseklubb får nå et unikt tilbud om å selge Norges Bokseforbund sin offisielle kalender for 2015. Mange av våre dyktige utøvere, trenere, dommere og ledere har stått foran kamera og latt seg fotografere av fotograf Raindo Brandmo, og resultatet har blitt en kalender som skal hjelpe dere med å få inn penger til klubbkassen. Vi forventer at kalenderen blir et populært og lettsolgt produkt. Kalendere vil også bidra til å skape profiler, hvor det viktigste blir å bedre hver enkelt klubb sin økonomi.

Boksestevne i Askim lørdag 18. oktober 2014
tirsdag 07. oktober 2014

Arrangementet foregår i Askim Boksegym (over Avancia Sport Center Askim AS), så det er bare å melde dere på snarest.

Ny klubb registrert i Norges Bokseforbund
tirsdag 07. oktober 2014

Den 06.10.14 ble Rana Bokseklubb tatt opp i Norges Bokseforbund, og vi ønsker den nye klubben lykke til i aktivitetene i tiden fremover.

Side: 2 / 10