Nyheter | Norges bokseforbund

Artikler fra 2013

Trondheim Fight Night 2013
fredag 19. april 2013

Det blir et kjempeshow i Charlottenlundhallen i Trondheim på lørdag 20. april. Det skal bokses 4 kamper med norges beste utøvere i spissen. Det blir i tillegg også utkjempet kamper i andre kampsporter. Dørene åpner kl. 18:00 og kampene starter fra 20:30. Vi har flere godbiter på plakaten denne kvelden. Hele fire av tolv boksere som er tatt ut til bokseforbundets satsing mot OL 2016 står på kamplisten vår. Salavat Khatuev, Fam Elgan, Martin Larsen og Joakim Sliwa er alle klare for å gi publikum valutta for pengene. Vi har også oppvisningskamp med MMA proff Emil Meek. Han kommer rett fra proffkamp i Danmark til oss. Vi skal også hedre Andreas Evensen!

Landskamp Norge mot Scotland i Aberdeen
fredag 19. april 2013

Norge møter Scotland i en landskamp i Aberdeen 18. mai. Landskampen består av fire seniormatcher og seks juniormatcher.

Gull til Anders Eggan og sølv til Daniel Grønner i Estland
fredag 19. april 2013

Anders bokset to meget gode kamper i turneringen. Han startet turneringen med å stoppe sin estlandske motstander, Rasskazov Artjom, i andre runde. Deretter fulgte han opp i finalen med en klar 3-0 seier over Morozov Aleksei, også han fra Estland, og tok dermed hjem gullet. Turneringen og samlingen var en del i forberedelsene foran ungdoms-EM i Russland i slutten på juni. Jonas Sønsteby fra Raufoss skulle ha vært med men men ble han ble syk før avreise.

Påmeldingsliste til Norgescupen
mandag 15. april 2013

Påmeldte i Norgescupen for ungdom og diplomboksere på Lillehammer 19.-21. april 2013 finner dere HER.

Gull til Marielle Hansen i Helsingfors!
søndag 14. april 2013

Marielle Hansen utbokset Kristy Harris fra Australia og tok hjem et meritterende gull i GeeBee turneringen i Helsingfors. Marielle vant søndagens finale med 18-8, etter at ha tatt en tidig ledning og kontrollerte matchen i alle rundene. Dette var en fin styrkebeskjed og, ettersom hun besvarts av en magesjuke under hele turneringen var det en meget imponerende innsats.

Hansen, Elgan og Eneste i finalene på GeeBee turneringen!
lørdag 13. april 2013

Norge vant tre av fire semifinaler hvilket innebærer at Marielle Hansen, Fam Elgan og Glody Eneste bokser finaler i den prestisjefulle GeeBee turneringen i Helsingfors. Fam Elgan, Marielle Hansen og Glodi Eneste

Resultat fra GeeBee turneringen i Helsingfors
lørdag 13. april 2013

Glodi Eneste tok en fin seier i GeeBee turneringen etter at ha kjempet ned Finlands Kim Hirvonen. Glody havnet under men kunne til slutt overta kampen og beseire finnen og vinne matchen med 14-12 på hans hjemmebane. Det var en kjempeinnsats og i lørdagens semifinaler møter Glodi Artjov Fjodorov fra Estland. I morgendagens semifinaler går Marielle Hansen, Fam Elgan og Ahmet Abdelfatta inn i turneringen. Ali Srour og Salavat Khatuev tapte og er dermed ute av turneringen. Ali møtte den dyktige hollenderen Artjov Fjodorov og tapte med 15-7. Salavat var veldig nære å vinne mot Arturs Ahmetovs fra Latvia i slutten av matchen, men tapte til slutt med 18-15.

Olympic Box Team samlinger i Tønsberg, Bergen og Trondheim
fredag 12. april 2013

Bokseforbundets lokale OL satsninger "Olympic Box Team" med regionene Øst, Vest og Nord fortsetter med den andre samlingen. Olympic Box Team Øst har sin samling i Tønsberg 26-28 april, Olympic Box Team Vest har samling i Bergen 27-28 april og Olympic Box Team Nord har samling i Trondheim 26-28 april.

Trekningen klar på GeeBee turneringen i Helsingfors
fredag 12. april 2013

Norge deltar i den tradisjonelle GeeBee turneringen i Helsingfors med både herrer og damer. Årets turnering er meget tøff og en bra test for våre boksere. Trekningen er klar og i dagens matcher bokser Ali Srour, Salavat Khatuev og Glodi Eneste. I morgendagens matcher går Marielle Hansen, Fam Elgan og Ahmet Abdelfatta inn i turneringen.

Trenerkurs vår og høst 2013
tirsdag 09. april 2013

Både nye og rutinerte trenere som vil oppdatere sine kunnskaper inviteres til vår trenerutdanning. Trener 1 del 3 kurs går i Trondheim 11-12 mai, Bergen 14-14 september og i Oslo 19-20 oktober. En trener 2 del 3, er planlegges i Oslo 22-24 november. Meld dere på! Trener 1 del 3 Boksing er den avsluttende delen på trener 1 der de 2 første delene er i samarbeid med Norges Bryteforbund og Norges Kampsportforbund og mer av generell art, mens den siste delen er rettet kun mot boksing. Samme opplegg gjelder for trener 2 del 3.

UNGDOMSLEKENE LILLEHAMMER
tirsdag 09. april 2013

Det nærmer seg årets idrettsbegivenhet i Lillehammer.hvor blir det av ungdomsbokserne ??

En sterk 5-mannstropp drar til Bosnia
mandag 08. april 2013

Norge sender et sterkt lag til den internasjonale juniorturneringen International Young Men's Boxing Tournament i Bosnia & Herzegovina. Turneringen går 24-28. april og i Mostar nære Sarajevo. Turneringen er en EM-test før Junior-EM som går i Rotterdam 11-18 august.

Boksing i Ranheim Avisa
søndag 07. april 2013

En lokalavis i Trondheim har laget en meget spennende sak på to av våre "up and coming stars"; Martin Larsen og Vegar Tregren. Artikkelen finner dere HER.

Stevne i Kristiansand
søndag 07. april 2013

AIK Lund fyller 90 år den 27. mai i år og vil arrangere et jubileumsstevne 01. juni. Mer informasjon kommer senere.

Belts Montana 2013 - to sølvmedaljer til Norge
fredag 05. april 2013

Camilla Johansen og Simeon Bunardzhiev tapte begge i finalen mot respekterte motstandere i denne internasjonale turneringen i Paris, Frankrike. Bronse til Hanne Ulvund, sølv til Simeon Bunardzhiev og Camilla Johansen.

Artikkel fra Nordisk Mesterskap
fredag 05. april 2013

AIBA har nå lagt ut en artikkel fra Nordisk Mesterskap hvor Norge leverte mer enn godkjent innsats. Artikkelen finner dere HER.

To seire i Belts Montana
torsdag 04. april 2013

God norsk åpningsdag i Frankrike med to seire.

Belts Montana 2013
torsdag 04. april 2013

Norge har med 3 boksere til denne store internasjonale turneringen i Paris, Frankrike. Det er påmeldt 10 nasjoner til denne turneringen.

Troppen til Ungdoms-EM i Russland er klar
onsdag 03. april 2013

Ungdoms-EM går i Kemerovo i Ryssland 22-30 juni og Norge har to representanter i mesterskapet. Anders Eggan (57 kg) fra Trym og Jonas Sønsteby (81 kg) fra Raufoss er tatt ut til UEM troppen. I neste uke innledes forberedelsene med en treningssamling og turnering i Estland.

Gull og bronse i Pyynikki
lørdag 30. mars 2013

Jonas Sønsteby fra Raufoss tok gull i 81 kg klasse i Pyynikki-turneringen i Tammerfors. Han stoppet finnen Elias Mansikka i den andre runden i dagens direktefinale. Det ble også bronse til Oskar Heggen Furulund og Anders Eggan som tapte mot finske motstandere i dagens semifinaler.

Side: 10 / 13