Nyheter | Norges bokseforbund

Artikler fra 2006

AIBA KONGRESS 2006
torsdag 09. november 2006

Det internasjonale bokseforbundet (AIBA) avholdt sin kongress i Dominikanske Reublikk i perioden 02.-05.11. 164 forbund møtte med sine representanter, noe som er rekord. Valget på president var det som samlet størst interesse, og sto mellom gjenvalg av prof. Anwar Chowdry (president siden 1986) og Ching-Kuo Wu fra Taiwan. Etter en meget spennende opptelling vant Wu med 4 stemmer og kan nå innlede det han i sin kampanje har kallt ”Det nye AIBA”.

Simen Smaadal fra Ski BK vant gull i ABC cup
tirsdag 07. november 2006

Simen fikk gull etter å ha beseiret både Stian Thorstensen, Oslo BK og Nikan Soheilifar, Sverige med siffrene 3-0

Boksing i Norge rundt
tirsdag 07. november 2006

Fred. 10. nov inneholder den populære programposten på NRK, "Norge rundt" boksing.Moss Bokseklubb hadde besøk av NRK i forbindelse med sin bokseskole og der ble det opptak av boksingen og gjort intervjuer.

Proffboksing uke 44/45
mandag 06. november 2006

Roger Pettersson gir oss ukas proffstoff

AIBA Kongressen
mandag 06. november 2006

Seier for boksingens fremtid!!

AIBA Kongressen
lørdag 04. november 2006

Opphettet stemning på den Dominikanske Republikk

Fire norske proffkamper i løpet av helgen
torsdag 02. november 2006

I Torrevieja, Spania på fredag bokser Reidar Walstad mot Nicolai Michailov i super bantamvekt og Kim Johnny Jenssen møter Misa Nikolic i lett-tungvekt. Begge disse motstanderne skal være overkommelige for våre nevekjempere. NB! et redigert opptak av disse kampene blir sendt på TV2-sendingen på lørdag som nevnt nedenfor. I Ruhr, Tyskland på lørdagen bokser Andreas Evensen mot Younes Amrani i super fjærvekt og Nikita Dubunin møter Frank Horta i lett-mellomvekt. Disse motstanderne virker på papiret som god og tøff matching for nordmennene. Spesielt Evensen må vise seg frem fra sin beste side, da han møter en noe tyngre bokser enn seg selv. Dette stevnet vises i opptak på TV2 fra kl. 23:35 - 01:40, med IBF tittelen i tungvekt mellom Henry Akinwande og Oleg Platov som hovedkamp.

Proffboksing uke 43/44
mandag 30. oktober 2006

Roger Pettersson gir oss ukas proffboksing

Resultater stevne i Oslo 26.10.
fredag 27. oktober 2006

Sesongens første Torsdagsstevne i Oslo ble arrangert etter initiativ fra Norges Bokseforbund torsdag 26.10.06 i OBKs lokaler.

Møte i utdanningskomiteen
onsdag 25. oktober 2006

Forbundets utdanningskomite har møte tirsd. 31.10. kl. 1200 på GardermoenAgenda er følgende:

NM-Ungdom - Landsmesterskap Diplom
onsdag 25. oktober 2006

Viser til utsendt invitasjon 11. okt. til mesterskapet som arrangeres av AIK Lund i Kristiansand 24.-26. nov. Frist for påmelding er 16. nov. men det gjør ikke noe om det meldes på tidligere.

Proffboksing uke 42/43
mandag 23. oktober 2006

Roger Pettersson gir oss ukas proffboksing

Cecilia Brækhus tok gull i Venus Cup
søndag 22. oktober 2006

Cecilia slo regjerende Europamester Vinni Skovgaard i finalen. Les mer under Landslagstrenerens Hjørne

AIK Lund arrangerte internasjonalt stevne
søndag 22. oktober 2006

AIK Lund arrangerte internasjonalt stevne i Odderneshallen, Kristiansand i helgen. Stevnet ble meget vellykket. Jevne harde kamper laget topp stemning i hallen. Glodi Eneste leverte en ordentlig publikumskamp, hardt og tøft. Det var imidlertid Bernhard Roland som fikk tildelt Victor Strømmes minnepokal som beste AIK Lunder. En annen bokser som imponerte stort var flekkefjæringen Alexander U. Hagen. 17 åringen viste taktisk god boksing og stoppet den 22 år gamle Tsjekkiske motstanderen i 2. runde.

Cecilia Brækhus til finalen
lørdag 21. oktober 2006

Cecilia Brækhus feide russiske Vera Slugina ut av ringen i dagens semifinale i Venus Cup i Danmark. I morgendagens finale møter hun regjerende Europamester Vinni Skovgaard. Ingrid Egner tapte sin semifinale mot en bokser fra India. Les mer under Landslagstrenerens hjørne.

To seire i Venus Cup
lørdag 21. oktober 2006

Det ble seier til både Ingrid Egner og Cecilia Brækhus i fredagens semifinalene i Venus Cup i Danmark. Det var to godt gjennomførte kamper av bokserne som er sultne på suksess i det kommende VM i India. Les mer om kampene under Landslagtrenerens hjørne.

Klubber, deres medlemmer og de tillitsvalgte svikter!
fredag 20. oktober 2006

Styremedlem Svein Ivar Riiser vil med dette innlegget gi et innblikk i NBF styrets satsing på breddeidretten og en status av tilstanden i norsk boksing om dagen: Noe må gjøres! men hjelper det? Det er en allmenn erkjennelse at all rekruttering av medlemmer og utvikling av disse skal skje ute i distriktene, i den enkelte klubb. Det er derfor flaut at: - klubbene ikke svarer på henvendelser - at klubbene ikke deltar i å arrangere stevner - at klubbene ikke melder på boksere til stevner - at bokserne ikke aktiverer sine startbøker - at medlemmer ikke deltar på det som er mulig av breddesamlinger - at dommere ikke svarer på forespørsler - at klubbene ikke sender sine medlemmer på trener-, dommer-, utdannings- og administrasjonskurs - Ja, det er flaut

Klubbkonkurransen - flest startbøker
onsdag 18. oktober 2006

Første del av konkurransen som var flest innløste startbøker totalt pr. 15. okt. er avsluttet og vi har en vinner.

Proffboksing uke 41/42
tirsdag 17. oktober 2006

Roger Petterson gir oss ukas proffstoff

Bodø BK bokset i Boden, Sverige i helgen
søndag 15. oktober 2006

Nok en seier til Bodø tungvekter Vidar Jakobsen. Etter denne venstre hook blir kampen stoppet, og AB-seier til Vidar

Side: 3 / 15