Nyheter | Norges bokseforbund

Artikler fra 2006

Finalekampene for søndag 5. mars
søndag 05. mars 2006

Oslo Bokseklubb tok alt! Kongepokalene gikk til henholdsvis Mohamed Massoudy og Renate Medby. Forbundspokalene gikk til Ole Pedersen og Cecilia Brækhus (Alle fire tilhører Oslo BK). Oslo BK fikk også prisen til beste herre og kvinneklubb. Det ble dermed storeslem for arrangør og alt muligmann Max Mankovitz Oslo Bokseklubb er for tiden uten tvil landets beste klubb

Alle semifinaler i NM er ferdige
lørdag 04. mars 2006

Det ble bokset en kvarfinale og 13 semifinaler i dag.

Boksetvillinger
lørdag 04. mars 2006

I NM boksing som arrangeres i Oslo i helga deltar det 2 tvillinpar:Trekning og kampresultat førte til at begge tvillingparene møter hverandrei dagens semifinaler i kamp om å nå finalen.

NM – Senior 03.-05 Mars
fredag 03. mars 2006

KAMPLISTER / RESULTATEROPPDATERT 3/3 KL. 20:50

Apollo Bokseklubb hentet inn sparring
torsdag 02. mars 2006

Det var en dansk-norsk forbrødring på Melhus utenfor Trondheim i forrige uke

NM BOKSING
torsdag 02. mars 2006

NM i boksing for senior kvinner og menn arrangeres i Oslo 03.-05. mars

Dokumentar om Dennis Kragnes Chagula
onsdag 01. mars 2006

NRK sitt program UT har laget en dokumentar om tre familier og deres "tenåringsbarn". Den ene familien som følges i denne serien er Kragnes/Chagula sin, med fokus på Dennis. Programmet sendes på NRK 1 onsdag 1. mars kl.: 19:55

Forbundet satser tungt på våre ungdom og juniorboksere
tirsdag 28. februar 2006

Landslagstrener Martin Kitel har lagt ut planen for satsingen på våre ungdoms og juniorboksere under Landslagstrenerens Hjørne.

Siste oppdatering for Senior NM 2006
mandag 27. februar 2006

Det er påmeldt 19 damer og 35 menn til årets mesterskap i Oslo. Her ligger en komplett deltagerliste, samt en spådom om hvem som vinner de respektive klassene. Arrangørklubben Oslo BK deltar med hele 10 utøvere, og kommer til å gjøre storeslem i gullsankingen på hjemmebane.

Proffboksing uke 8/9
mandag 27. februar 2006

Roger Pettersson gir oss ukas proffboksing."På lördag kväll riktar samtliga boxningsintresserade världen över blickarna mot M.E.N. (Manchester Evening News) Arena i England där WBO-regenten Joe Calzaghe och IBF-diton Jeff Lacy gör upp i 2006 års hittills mest intressanta boxningsmatch"

Fremhev klubbdrakten på nasjonale stevner
onsdag 22. februar 2006

Det finnes mange flotte klubbdrakter i norkse bokseklubber. På nasjonale stevner og under NM kan en meget gjerne bruke disse, vise hvilken klubb en kommer fra. Dette skaper identitet slik at publikum lettere ser hvor den enkelte bokser kommer fra. Dette gir også en god klubbtilhørighet og stolthet for bokseren.

Proffboksing uke 7/8
mandag 20. februar 2006

Roger Pettersson gir oss ukas proffboksing

Lotte Lien fortsetter å imponere
søndag 19. februar 2006

Trym-jenta Lotte Lien (17), som er ubeseiret denne sesongen, slo den rutinerte og tidligere svenske seniormesteren Malin De Wall (28) i en knall-tøff match, der Liens tette guard, presise og hurtige kombinasjoner gjorde utslaget. Kampen gikk i Østersund i helgen.

Artic Boxing i Bodø
søndag 19. februar 2006

Nordmenn, svensker og finner kjempet om heder og ære under helgas Artic Boxing i Bodø. Det ble bokset med ordinære- og diplomkamper totalt 16 oppgjør i Bodø Spektrum. Det var to stykker som utmerket seg spesielt i helga, og det var Vera Jenssen Balteskard, Bodø BK og Fahrad Amaru, Trym. De ble kåret til stevnets respektive beste kvinne og herrebokser. Fahrad Amaru kliner til

Skarnes Cup 2006
søndag 19. februar 2006

Skarnes Cup ble en ubetinget suksess i "debut-året". Pors Bokseklubb har etter noen år på bar bakke stått opp fra dvalen og arrangerte Skarnes Cup (oppkalt etter klubbens mangeårige trener Thor Skarnes). Dette er en turnering som går over to dager, og i år ble det bokset hele 31 kamper. Mye av æren for dette arrangementet tillfaller de gamle nevekjemperne Vidar Numme og Stig Amundsen. Endre Steiro Blankert, TK tok sølv i Jr. 64 kg og så gull i 64 kg SeniorB

Årets første styremøte
onsdag 15. februar 2006

Forbundet har styremøte 15.03. på Rica Helsfyr hotel i OsloSe saksliste

Dennis Kragnes Chagula sitt stipend er nå delt ut
tirsdag 14. februar 2006

Dette stipendet er innstiftet til minne om boksetalentet Dennis Krangnes Chagula som dessverre forlot oss så altfor tidlig sommeren 2005 kun 17 år gammel. Stipendet ble gitt ut av Dennis sin bror Frank, under NM for Junior i Stavanger til det unge talentet Lotte Lien fra Trym Lotte Lien og Frank Kragnes Chagula

Samling i Finland 10.-12 Februar
mandag 13. februar 2006

I den gågne helgen har noen av boksene vært i Finland og trent sammen med det Finske landslaget på plass var også boksere fra Litauen. Norske Cecilia Brækhus, Mohamed Massoudy og Mahdi Mohseni sammen med boksere fra Finland og Litauen.

Proffboksing uke 6/7
mandag 13. februar 2006

Roger Pettersson gir oss ukas proffboksing

IF Ørnulf er åpent for alle!
fredag 10. februar 2006

IF Ørnulf er en legendarisk bokseklubb i Oslo som fortsatt er i full aktivitet. Klubben ble stiftet 1893 og holder til i kjelleren på Sandakersenteret. Den tidligere proffbokseren Thomas Hansvoll har tatt over ansvaret som hovedtrener i klubben, noe som har resultert i at Norges eldste bokseklubb har våknet opp fra en aldri så liten "dvale". Thomas startet selv sin boksekarriere i Ørnulf i 1984, bare 10 år gammel. Klubben har for tiden et aktivt parti og et nybegynner/mosjonist parti, men vi vil også sette igang et rent jente parti allerede den 16 februar 2006.

Side: 12 / 15