World Veteran Federation Tournament 2008 | Norges bokseforbund

World Veteran Federation Tournament 2008

Nå er det bare to dager igjen til det braker løs i WVF 2008. Det viser seg at det er mange av deltagerne har trent eksepsjonelt mye, og det ryktes at flere trener mer nå enn når de var aktive.
Publisert: torsdag 24. april 2008

Kjetil ”Dynamite Kid” Hegglund
har hisset på seg arrangementsansvarlig Arve Rønning med uttalelsen om at han er mesterskapets beste og ikke minst peneste bokser. Arve sier i en kommentar: -Det at Hegglund er en av de beste bokserne er nok riktig, men at han er penest er bare sprøyt. Det er jeg som er den peneste av bokserne sier Arve med henvisning til jubelen han fikk under fjorårets innveiing i bare nettoen.

Det har blitt furore i boksemiljøet i Oslo etter at det skrevet her på nettet at Erdem Yldiz tilhørte Sentrum bokseklubb. Dette skyldes en skrivefeil… og det riktige skal selvfølgelig være Sportsklubben-09. Erdem som for tiden trener i det toppmoderne treningsanlegget til den tyrkiske fotballklubben Fenerbache sier på telefon at trener Birger Olsen har truet med å løpe ned til Tyrkia og banke han hvis det viste seg at han hadde skiftet bokseklubb. Erdem fortsetter med: ”
Seni her zaman seveceðim Sp-09”, som betyr “jeg vil alltid elske Sp-09” og avslutter med at den som møter han i turneringen kommer til å se ut som en Kadinbudu Köfte” (kjøttkake) etterpå.

"Hvithaien" Lars Thore Thomassen sier fra sin base i Lakselv at han møter hvem som helst av de andre "søringene" som har meldt seg på dette mesterskapet. -Jeg roer ned med treningen nå de to siste dagene for å finne formtoppen nå på lørdag, og da skal boksenorge få se en topptrent Lars Thore.
 -Vekt, alder, recordliste.. spiller ingen rolle for meg, jeg banker dem alle!!!