Veteranmesterskapet flytter kamparena | Norges bokseforbund

Veteranmesterskapet flytter kamparena

Det sittende styret og ikke minst styreleder Odd Inge Misund i bokseklubben B-30 klarer å sparke det frivillige boksenorge på skarpleggen. Etter deres mening så er det kommende veteranstevnet et arrangement som ikke har noen ting med ”ordinær” boksing å gjøre. Dette er ”bare” kjentfolk som har det moro sammen på lik linje med utdrikkingslag/gutteaften/selskap osv.. De krever da en liten sum (2.000,- for 2timer og 45 minutter) for slitasje og strøm på sitt lokale, og distanserer seg dermed fra dette sosiale løftet for norsk boksing! Det at B30-styret ikke vil hjelpe til med arrangementet gjør til at det blir flyttet til en annen lokalisasjon.
Publisert: tirsdag 22. april 2008


Til informasjon for styreleder Odd Inge Misund og B-30 sitt styre:

*Årets deltagere i Senior-NM hadde 21 kamper i snitt på sin recordliste. Årets deltagere i Veteranmesterskapet har 41 kamper i snitt……
*Når da disse ”gamle” deltagerne også er trenere, ledere, dommere og tidligere boksere (i en fin kombinasjon) er det forunderlig at B-30 (fortsatt bare styret!) tror dette er et stevne hvor vi drar inn folk fra gata for og sloss.
*Vi har en humoristisk vinkling på stevnet for å engasjere folk og vise at idrett og lek kan gå hånd i hånd 
*På NBF sin nettside så er det bare Senior NM som har flere treff og besøkende en Veteranmesterskapet.

Frivillig arbeid og boksekultur
Det er så mye boksekultur, bokseerfaring, bokseledelse og teambuilding for bokseentusiastene som deltar i dette stevnet at det ikke kan måles i penger! Styreleder Odd Inge Misund og styret i B-30 mener noe annet og det skal jeg respektere, men de kan bare glemme å spørre meg om å gjøre noe frivillig arbeid for dem.


Hilsen en som har gjort frivillig arbeid for bokseporten i mange år
Frank Robert Walstad



 

Styrearbeid og definisjoner:
Det er ganske utrolig at et styre i en bokseklubb skal definere hva som er boksing og idrett. Jeg skulle ha sett at de hadde gjort det samme med Jentebølgen som går hvert år…… Jentebølgen mottar stor mediaomtale og er et helsefremmende arrangement som ikke har noe tidtagning (og samtidig er GØY). Likheten mellom Veteranmesterskapet og Jentebølgen er mange og slående. Her er informasjon om hvem som kan delta på Jentebølgen og hvilke definisjoner som ligger til grunn for det arrangementet:

JENTEBØLGEN (www.jentebolgen.com)   
Dette er Norges største løpsserie for kvinner. Distansen er 5 kilometer - her kan du løpe, jogge, gå eller kanskje alt på en gang? Få med deg venninner, kolleger, bestemødre og døtre, naboen eller mora di- og bli med.

·        * Fysisk aktivitet på kvinners premisser

·         *Sunnhet, kosthold, ernæring og helse står i sentrum

·         *Et årlig arrangement

·         *For jenter i alle aldre

·         *Et landsomfattende tilbud

·         *Et løp uten tidtagning eller prestasjonskrav

*Sosialt og gøy