THOR SKARNES TIL MINNE | Norges bokseforbund

THOR SKARNES TIL MINNE

Meldingen om at Thor Skarnes er gått bort, kom ikke uventet. Men likevel er det så ufattelig! Sykdommen som han slet med de siste årene tok til slutt knekken på denne livsglade idrettsmannen. Savnet blir stort i store deler av idretts-Norge og ikke minst blant hans mange venner i IF Pors. Men størst blir det blant hans nærmeste pårørende og i første rekke hos hans kjære Bjørghild!
Publisert: tirsdag 18. mars 2008



Om Thor Skarnes kan det sies så mye positivt, at det vil ta for mye spalteplass å nevne alt her. Thor var i første rekke en gentleman, både i og utenfor bokseringen og treningslokalet. Hans tekniske boksekunnskaper førte han - som trener - videre til sine mange unge utøvere, unge Porsgutter som betraktet Thor som far og bestefar. Her fant de et menneske som de kunne snakke med om sine evt. problemer, uten at dette kom andre for øret. Når Porsgutter og andre hadde landslagstreneren Thor som sekundant i hjørnet, følte de trygghet. En naturlig følge var at han ble utnevnt til æresmedlem, både av IF Pors og av Norges Bokseforbund.

 

Personlig har Thor uten tvil vært en av mine mange idrettsvenner som jeg har satt aller størst pris på. Dette av mange grunner, men i første rekke på grunn av hans menneskelige egenskaper. Thor kunne jeg alltid stole på i alle de årene vårt vennskap varte. Det kan høres utrolig ut, men det forekom aldri negative uttalelser oss imellom - i løpet av 60 år!

 

Kjære Thor: Tusen takk for vårt nære vennskap og for den berikelse du var for meg!

 

 

 

Arild Hannaas, Kristiansand