SKAL DU UT OG FLY ? | Norges bokseforbund

SKAL DU UT OG FLY ?

Hei alle klubber Sommeren står for døren med skolefri, ferie og tid til å reise. idrettsreiser.notilbyr ALLE billige flybilletter og muligheten til å støtte idretten samtidig.
Publisert: torsdag 05. juni 2008


 

Viser til tidligere informasjon om forbundets fond som skal bygges opp på inntekter vi får gjennom www.idrettsreiser.no

Når vi får et grunnlag på 35 000,- vil det bli anledning til på en enkel måte søke om midler til å gjennomføre stevnearrangement og reisetilskudd til klubber som ønsker å delta på stevner utenom egen region.

Formålet er jo at det skal føre til en høyere stevnefrekvens og flere deltagere på stevnene.

Forbundet får kr. 21,- for hver billetbestilling som gjøres på portalen, og dette må klubbene bidra til gjennom markedsføring i egen klubb og miljøet rundt hvert medlem.

Et enkelt regnestykke er at hvis det gjennomsnittlig årlig gjøres en billetbestilling pr. medlem vil dette bli kr. 84 000,- inn på fondet.

Hvis det i miljøet rundt hvert medlem rekrutteres 1 booking fordobles dette beløpet.

 

Som vi tidligere har pekt på har ikke forbundet midler til å gå inn med kostbare markedsføringsmetoder som våre konkurrenter bruker, slik som store annonser i dagspressen.

Medlemmene må derfor jobbe aktivt for å få alle til å tenke www.idrettsreiser.no når de skal bestille flybillett.

Sammen med vår samarbeidspartner jobber vi aktivt for å gjøre portalen slik at dette valget blir lett. Dvs. utvide tilbudet og få teknologien funksjonell og stabil.

 

Med ønske om en God Sommer

Norges Bokseforbund

 

Oddvar Ervik