REISE- OG ARRANGEMENTSTØTTE TIL KLUBBENE | Norges bokseforbund

REISE- OG ARRANGEMENTSTØTTE TIL KLUBBENE

Forbundet har fra november i vært med i et prøveprosjekt hvor vi får inntekter fra portalen www.idrettsreiser.no for bestilling av flybilletter. Dette er et av tiltakene forbundet har iverksatt for å erstatte deler av det betydelige inntektstapet som forbudet mot spilleautomater medfører. Resultatene fra prøveprosjektet er gode, og nå vil vi trappe opp aktivitetene for å skaffe nye inntekter som kommer klubber og lag til gode!
Publisert: tirsdag 08. april 2008

Vi registrerer at både antall stevner og deltagelse på arrangementene dessverre er gått tilbake de siste årene. Og vi forstår at den viktigste årsaken er manglende midler.

Nå må vi gjøre noe med dette!

For å motivere klubber, lag og det enkelte medlem til å jobbe for å skaffe inntekter vi må ha, vil forbundet avsette storparten av inntektene i prosjektet til et fond som blir øremerket til reise- og arrangementstøtte for klubbene.

 

For å få penger inn i fondet må mange bruke www.idrettsreiser.no. Bruk av portalen, som har Prisgaranti!,  gir den reisende billige flybilletter og samtidig inntekt til boksingen. 2 reisebestillinger i gjennomsnitt pr. medlem er vel en rimelig forventning i løpet av 2008? Det vil gi en god inntekt til boksingen og mange penger til fondet!

 

Vi utfordrer klubbene til, via de enkelte klubbmedlemmer, å informere alle i familien, venner, skolekamerater, arbeidskollegaer og andre til å bruke portalen.

Hvordan ?

Bruk personlig kontakt, send mail og post, og del ut flyers !   Kort eller lang strekning, innen- eller utenlands, vi tjener på hver eneste reise!

 

Ta kontakt med klubbens samarbeidspartnere og sponsorer og gi dem Oinformasjon; ta også kontakt med nærbutikken og sportsbutikker for å få sette opp plakater.

 

Så snart inntektene fra portalen når opp i kr. 35 000,- vil disse bli avsatt til fondet som gir klubbene mulighet til å søke om reise- og arrangementstøtte fra neste sesong. Kriterier for å søke om økonomisk støtte kommer senere - men klubber som kommer raskt i gang og som kan henvise til godt markedsarbeid  får et fortrinn.

Det er så viktig for norsk boksesport å få nye inntekter at Styret nå engasjerer seg i dette prosjektet.

 

HUSK - understrek at absolutt alle kan bestille på portalen - det er ingen begrensning i forhold til person og reisemål.

Alle får tilbud om billige billetter og samtidig kunne støtte bokseidretten.

NB idrettsreiser.no har Prisgaranti!

 

 

Med vennlig hilsen

Norges Bokseforbund

 

Odd Haktor Slåke      Oddvar Ervik               

President                         Gen.sekretær

 

 

Ps: Det er meget viktig at klubber med hjemmeside legger ut informasjon

om portalen og at alle tar kontakt med forbundskontoret for bestilling av flyers   og plakater . I tillegg kommer et program som legger inn signatur med logo på mail som klubbene sender ut.