NYTT STYRE I BOKSEKLUBBEN | Norges bokseforbund

NYTT STYRE I BOKSEKLUBBEN

HORTEN: Under det ekstraordinære årsmøtet i Horten bokseklubb i går fikk klubben endelig et nytt styre på plass.
Publisert: fredag 16. mai 2008


Siden 17. mars har Horten bokseklubb vært under administrasjon av kretsen. Det forrige styret ble kastet tidligere i år, og i går valgte klubben et nytt. Endelig kan man se framover igjen.
- Det som har skjedd får kretsen ta seg av. Nå må vi konsentrere oss om å bygge et nytt fundament, sier klubbens nyvalgte leder Roy Kennet Aas.

Det har vært mye økonomisk rot i bokseklubben, og det er organisasjonssjef i Vestfold idrettskrets, Rolf Gunnar Haagensen som prøver å finne ut hva som har skjedd. Selv om han har fått bankutskrifter er det fortsatt mye arbeid som gjenstår. Med 1350 kroner i minus på den gamle kontoen til Horten bokseklubb, mener Haagensen det nye styret er nødt til å åpne en ny konto.
Med et nytt styre på plass blir det en ny start for bokseklubben, som har vært igjennom en turbulent tid.
- Det har vært mye frustrasjon blant utøverne. Vi hadde fem måneder uten trening, men nå er de "kjempehappy" for å være i gang igjen, sier Aas.

Gårsdagens ekstraordinære årsmøte gikk unna på en snau halvtime. Både nytt styre og ny valgkomite ble valgt, og medlemsavgiften ble bestemt. Nå kan klubben se framover.
- Nå starter vi med det vi har, og det er mange ivrige utøvere. Vi har uansett ikke som mål å bli store, sier Roy Kennet Aas.
Det nye styret i bokseklubben består av leder Roy Kennet Aas, nestleder Kurt Tonheim, styremedlemmene Kristin Kristiansen og Asger Ove Andersen, kasserer Runa Russøy Tonheim og varamedlem Terje Fanøy.

 

Med vennlig hilsen
Vestfold Idrettskrets

Rolf Gunnar Haagensen
Organisasjonssjef