KJÆRE IDRETTSREISEKUNDE | Norges bokseforbund

KJÆRE IDRETTSREISEKUNDE

Idrettsreiser.no har vært i drift i 6 måneder og mange bestillinger har kommet inn.Nå er flere viktige forbedringer gjort for kundene våre. Det skal være effektivt og lønnsomt å støtte norsk idrett gjennom Idrettsreiser.no
Publisert: mandag 16. juni 2008

Mixed Display

Billige flypriser innen Norden og Europa er nå i stor grad basert på enveispriser. Dette betyr at den billigste tur/retur prisen veldig ofte er en kombinasjon av billetter fra to forskjellige selskaper. Dette har vi nå tatt hensyn til i vårt oppgraderte system. Du kan nå søke frem og bestille kombinasjoner av for eksempel Norwegian og SAS i en og samme bestilling med kun en bestillingsavgift.

Hos Idrettsreise er alle priser enveispriser innen Skandinavia. Her søkes avreise og retur hver for seg og Idrettsreiser.no setter sammen den kombinasjonen som passer deg best.

Innen Europa er det fremdeles selskaper som har sine laveste priser som tur/retur. (for eksempel Lufthansa) For å sørge for at du får tilgang til den til billigste prisen, setter Idrettsreiser.no sammen den billigste kombinasjonen, uansett selskap. For eksempel kan du få Ryan Air på utreise og SAS på hjemreise hvis det skulle være den billigste kombinasjonen når du ønsker å reise.

 

Gjennom bruk av Idrettsreiser.no kan du med dette i mange tilfelle spare ytterligere flere hundre kroner på flyprisen!

 

Gå inn og test systemet på www.idrettsreiser.no

Sammenlikn gjerne med Restplass.no, Travelpartner.no og andre portaler

 

Norwegian

Norwegian blir et stadig viktigere tilbud i det norske markedet. Idrettsreiser har et godt samarbeid med selskapet i dag og dette kan utvikle seg videre. Norwegian har ofte de billigste prisene, og i motsetning til mange andre selskaper kan du ombestille eller forandre navn på den reisende, selv på de aller billigste billettene Du kan også spare penger på å bestille Norwegian hos oss kontra de tradisjonelle reisebyråene. Reisebyråene bestiller sine billetter via det globale bookingsystemet Amadeus. Der vil du automatisk måtte betale kr 110.- (kr. 55.- en vei) i avgift som skal dekke evt. bagasjekostnader og setereservasjon. Dette må du betale enten du har med bagasje og/eller vil reservere sete eller ikke. Hos Idrettsreiser betaler du bare når du trenger det! Bestilling av bagasje og setereservasjon gjør du nå direkte i på Idrettsreiser.no

Hvis du bestiller en Norwegian flex-billett betaler du intet for bagasje og setereservasjon hos Idrettsreiser.no! Hos byråene betaler du kr. 55.- pr strekning!

 

Hotellbestilling hos Idrettreiser

Her bestiller du dine hotell helt gratis!

Vi har 92.000 hoteller over hele verden og er meget godt representert med nordiske hoteller.

Her finner du alltid den beste prisen hotellene tilbyr enten det er ukedager eller weekend. Hotellenes kampanjepriser får du også tilgang til i samme sekund som de legges ut!

Bruk ”knappen” til venstre på portalen.

 

Tips en venn

Sender du denne e-posten videre til en venn og med kopi til post@idrettsreiser.no er du med i trekning av 2 flybilletter med Norwegian til Paris.

 

Med vennlig hilsen,

 

Idrettsreiser.no