Info fra Styremøte 17.06. | Norges bokseforbund

Info fra Styremøte 17.06.

Publisert: fredag 20. juni 2008

Forslag fra Bodø BK om å endre betegnelsen Landsmesterskap i Diplomboksing til NM i Diplomboksing ble vedtatt og gjelder fra førstkommende sesong

 

Janne Nylander har laget et opplegg for klubbutvikling som blir en av sakene det skal arbeides med under Ledermøte i høst.

 

Tildelingen av NM for sesongen 2008/09 og NM-senior 2010 fikk følgende utfall:

NM - ungdom og diplom 21.-23. nov.-08  arrangeres av Sp.kl. Ulf-an i Trondheim

NM - junior kvinner og menn 06.-08. febr.-09 arrangeres av Aurland IL i Aurland

NM - senior kvinner og menn 16.-18. april-10 arrangeres av Ski BK i Ski.

 

Invitasjon fra Persbråten videregående skole om samarbeid.
Skolen har en forholdsvis ny idrettslinje og ønsker samarbeid med flere idretter om et opplegg som for vår del blir å stille med instruktør - utstyr og kursopplegg for boksing over en periode på 20 timer i skoletiden.
Forbundet vil henvende seg til Oslo BK v/Max Mankowitz og andre klubber i området for å høre om de kan bidra.

 

Forbundet har fått henvendelse om å delta i et arrangement i Bergen hvor formålet er å vise fram de ntaktidrettene som er tillatt i Norge.

Det arrangeres et stevne i Flaktveithallen hvor det blir 3 kamper i hver av idrettene.Det forutsettes at de beste deltagerne fra Bergen møter topputøvere fra utlandet eller andre deler av Norge. Det budsjetteres med at vårt  forbund bidrar med kr. 5 000,-

Styret mente at dette var positivt og ber krets og klubber i Bergen blir med på dette opplegget. Lars Pamer formidler dette til de aktuelle.

 

Status for regnskap pr. mai i år er at det er i tråde med budsjett og forbundet har god likviditet.

 

Forbundet vil få tilført overgangsmidler som er en kompensasjon for bortfall av automatinntekter som blir ca. 700 000,- Bruk av noe av dette er underlagt bestemte kriterier.

 

Regnskapet for 2007 er ferdig revidert.Det viste et årsresultat på  kr. -1 066 907,-

Styret godkjente regnskapet under forutsetning av at kontrollkomiteen ikke har innvendinger.

 

Det er kommet en henvendelse fra Kampsortforbundet som har gjort en avtale med universitetet i Beijing om en studietur neste år. Dette får å få et innblikk i hva de kan tilby for utvikling av kampidrettene.
Styret ønsket å vurdere dette i forhold til utgiftene. Oversender informasjon til utdanningskomiteen og landslagstrener.

 

Det ble vedtatt å ta inn et nytt medlem i forbundets Marked og Mediakomite.

Ragnar Wormdahl er fra før tilknyttet prosjektet idrettsreiser.no

Han er 66 å, bosatt i Bærum  med bakgrunn fra Forsvaret, adm. direktør ved Øvrevoll Galloppbane og salgsansvarlig i en stor internasjonal Lotteri og Totalisator firma.
Han har gode kontakter i næringslivet og er dyktig på salg.