Finalene i NM 2008 | Norges bokseforbund

Finalene i NM 2008

Klokken 13:00 på søndag 9.mars går de 13 finalene av stabelen i Åsanehallen i Bergen.Kongepokaler til Glodi Eneste og Ingrid EgnerForbundspokaler til Tommy Antonsen og Ingrid Brevik HegleBeste klubb damer: Trym og Champions BKBeste klubb herrer: Oslo BK Kongepokalvinnere Glodi Eneste og Ingrid Egner
Publisert: lørdag 08. mars 2008

Finaler Norgesmesterskapet 2008

 

52 kg kv.

Eva Merethe Lindseth, Molde

-Christina Johannessen, TSIF BK     23-4
Lindseth gjør som hun vil og det står 15-2 etter den andre runden. Enveiskjøring og det ender som forventet med moldeseier.

 

+91 kg

Andreas Barkhall, Trym IL

-Tom Johansen, IF Ørnulf        RSC-4
Dette var ikke den peneste kampen jeg har sett.... Det sto 14-10 til Andreas når han traff med en kanonhøyre på siden av hodet til Tom. Tom så ut som han flatet helt ut, men så våknet han til og reiste seg rimelig klar, men kampleder Oddvar Nilsen mente an Tom hadde fått nok og stoppet kampen. Begge utøverne fikk to holdinger hver for respektivt lavt hode (Andreas) og holding (Tom).

 

54 kg kv.

Tonje Sørli, Champions BK
-Kristin Soot, Oslo BK            27-21

Det står 9-9 etter den første runden. 18-13 til Sørlie etter den andre runden. Kristin har en enorm motor og kommer fremover, men nå blir hun kontret mange ganger av Sørli. I starten av den tredje runden kommer Soot enda mer aggressivt fremover, dette er ikke avgjort... Men Sørli scorer på sine rette støt, og Soot treffer ikke på sine. Det var meget høyt tempo i denne kampen, og Sørli vinner en helt grei seier.

 

60 kg kv.

Ingrid Egner, Oslo BK

-Renate Bolland, Trym IL       RSC-1
Aj aj aj  Ingrid Egner er fantastisk. Det sto 10-0 når hun banker inn en uppercut til kroppen og det blir stående teling på Bolland. Kamplederen mener at Bolland har fått nok og stopper kampen.

 

63 kg kv.

Ingrid Brevik Hegle, B-30

-Fam Elgan, Champions BK      23-4
Ingrid dominerer dette og slår hardere enn sin motstander, dette fører til at dommerne liker den harde aggressive stilen til Hegle. Dette vinner Hegle klart. Elgan er tøff og tåler å bli truffet, men hun har for dårlig angrepsmønster og scorer ikke mange poengen her nei.... Klar seier til Hegle.

 

70 kg kv.

Lotte Lien, Trym IL

-Birgit Reitan Øksnes, Fighter BK    27-8

Lotte er så sterk at dette var en fryd å se på. Hun åpnet ikke så bra i den første runden, men etterhvert så banket hun inn sine krysslag til hodet og kroppen. En sterk forstilling av Lotte, og det var så vidt at hun klarte å slå Øksnes ned for telling. Øksnes var tøff, men hun møtte en mye sterkere og bedre bokser her i dag.

 

 

54 kg

Christian Bækkelien, Gran BK

-Ole Johan Ribe, Mysen BK           28-7
Christian leder med 16 poeng etter to runder. Det står 24-3 etter den tredje runden, og Ribe må slå Bækkelien ut hvis han skal vinne. Christian er NM sin ubestridte mester i bevegelse og kontringer, han er utrolig dyktig.


PAUSE 10 MINUTTER
 

60 kg
Deepo Singh, Bergen AK

-Morten Misund, B-30           RSC-2
Det står 5-1 til Deepo etter den første runden. Det blir telling på Misund, en ny telling og dommeren stopper kampen

 

64 kg

Mahdi Mohseni, Oslo BK

-Stian Thorstensen, Oslo BK       23-7
Mahdi åpner bra og styrer midten av ringen, han treffer med noen sugende kroppsstøt som Stian kjenner godt! Mahdi er den beste av disse to, men han blir jaget rundt av Stian. Mahdi bruker den siste runden til å danse rundt og kontre inn støt til kroppen. Mohseni har bokset såpass bra i helga at kanskje lukter det en av "pokalene"

 

69 kg

Tommy Antonsen, Bergen Sparta
-Simen Smaadal, Ski BK                     19-18

Tommy leder 7-4 etter den første runden, i denne gode kampen. Begge er gode kontraboksere. Etter den andre runden leder Antonsen 9-8. Dette er dagens jevneste kamp. Smaadal leder med et poeng etter den tredje runden. En herlig aggressiv siste runde av begge bokserne, og hjemmebokseren Antonsen vinner dette på rein innsats.

 

75 kg

Glodi Eneste, AIK Lund

-Poria Rasheed, Oslo BK      RSC-2
Det står 12-3 til Glodi i den andre runden, når han treffer med en høyre hook midt på hakespissen til Rasheed. Glodi skal etter helgas boksing ha Kongepokalen med seg hjem til Kristiansand, hvis han ikke får den så er det noe virkelig feil med denne verden....

 

81 kg

Thomas Sund, AK Bjørgvin

-Alexander U. Hagen, Flekkefjord BK     20-18
Sund åpner i hundre og styrer denne kampen, han leder 6-1 etter den første runden. Det står 15-11 til Thomas etter tre runder, og dette er ikke over... Hagen kom som ei kule i den runden og spiste inn det forspranget Sund hadde. Hagen prøvde å angripe og rive i stykker Sund i den siste runden, men bergensbokseren var meget rutinert og snek seg unna nesten alle angrep.

 

91 kg

Mario Rogulj, Drammen AK

Jan Egil Gausel, Dingo BK                17-10
Mario lurte seg unna angrepene til Gausel og vant på sine gode unnvikelser. Gausel virket tent og angrep i alle rundene, men han fikk bare tak i Mario når han slo nedover...