En dag igjen | Norges bokseforbund

En dag igjen

I morgen braker det løs i World Veteran Federation Tournament 2008. Det hele starter kl.: 16:00 på Apollo Boxing Gym på Melhus, og stevnet vil vare i underkant av to timer. Apollo, Melhus ligger 25 minutter sør for Trondheim. Se på kart HER, gymmet ligger under REMA. Det er VIKTIG at de som kjører må parkere på den andre siden av veien ved Melhushallen, ellers så blir de tauet bort. De som skal delta i turneringen og som ikke kommer fra Trondheim kan sitte på en buss som går lørdag kl.:14:20 fra bussholdeplassene i Kongens Gate. Kom dere til Torvet (hvor statuen står), se på motsatt side av McDonalds og der står bussen. Det er innveiing kl 15:00 på Apollo Boxing Gym, og kampstart 16:00.Spørsmål om turneringen rettes til Arve Rønning: 93 24 43 47Les om det siste fra oppkjøringen til WVF-2008 her
Publisert: fredag 25. april 2008

Supertungvektsmøte
Aldri før i en norsk ring har det vært to tyngre/større og bedre boksere som møtes i WVF-2008. Thomas "Kamikaze" Følvik på 130 kilo møter "The Ayatholla of Rock`n Rolla" på 144 kg. Det betyr at vi snart nærmer oss 300 kg….i ringen.


Hvithaien er i harnisk
Lars Thore "The Great White Shark"
Thomassen lover at han skal ta med seg Morten "The Bald Eagle" Skotnes opp til Apollo Boxing Gym og lage baluba!! -Denne selvutnevnte bonden Helge Wærøy som har karret til seg arrangementet WVF-2008 er jo bare en liten not-fisker fra ei forblåst øy ute i havgapet. Mannen burde heller hekle garn enn å drive med boksing. Lars Thore fortsetter: -Jeg og Skotnes skal komme til Fraukjelleren på Melhus og vise frem hvordan boksing skal utføres på høyeste plan, og utfordrer gjerne Helge Wærøy og resten av Senterpartiet til kamp… -Uansett så bør byfolk karre seg opp til Melhus for å se kampen mellom by og land, for her kommer det til å smelle!!!


Helge Wærøy sier i en kommentar til dette "angrepet": -At Thomassen bør parkere snøscooteren på utsiden og gjerne ta av seg trugene før han går inn i ringen for å vise frem sine "kunster"….