Apollo Bokseklubb tar opp hansken | Norges bokseforbund

Apollo Bokseklubb tar opp hansken

Når Stonehand Promotions sin frontfigur; Helge Wærøy fikk høre at det var problemer med å finne en passende plass å arrangere World Veteran Federation Tournament heiv han seg på telefonen og tilbød turneringen hjelp. ”-Kom til meg, jeg skal hjelpe dere gjennom dette” proklamerte Wærøy mens han samtidig holdt putene til sine to deltagere i WVF 2008; Frode ”Born to Fight” Nebelung og Jørn Rune ”Turbo”Johansen. Han fortsatte: -La de fisefine bygutta som aldri drar lengre ut av bykjernen en at de tar inn kabel-tv, få oppleve det steintøffe boksemiljøet her ute på landsbygda på Melhus!
Publisert: tirsdag 22. april 2008

Helge Wærøy som i følge seg selv er i slekt med Don King, mener at denne turneringen er stor kultur og gleder seg oppriktig når han får hjelpe til med å promotere boksingen. -Hvorfor skal ikke voksne mennesker få utøve sin idrett etter at de har fylt 34 år? Er ikke dette diskriminering? Nå lever og jobber folk lengre enn før, og hvorfor må en 34-åring bli ”pensjonert” i sin beste alder? Det finnes masse 30-, 40- og 50-åringer som har glede av bokseporten, men det finnes ikke noe tilbud til dem. I fotball har de oldboys (fra 34), veteran (fra 40) og superveteran (fra 50)… i boksing er det LOVFORBUD mot å bokse kamper etter 34 år.

Han avslutter med: -Nå må Norge få trekket den nisselua opp fra nesa og la folk få drive med den sporten de elsker så lenge de ønsker det.