Ungdomsutvalget i NBF er nå etablert | Norges bokseforbund

Ungdomsutvalget i NBF er nå etablert

Publisert: tirsdag 22. august 2023

I løpet av helgen har NBF gjenopprettet Ungdomsutvalget. Dette har vært en omfattende prosess. Hele 28 unge søkere i aldersgruppen 15-22 år meldte sin interesse, og etter intervju ble 7 av dem valgt. De utvalgte representanter kommer fra regionene sør, øst og nord. 

Nora Steensen, som er ungdomsrepresentant i NBF`s styre, er også med i Ungdomsutvalget. Ungdommene uttrykte et ønske om en flat organisasjonsstruktur i utvalget og besluttet å dele lederansvaret mellom to personer. Dette ansvaret ble tildelt Ayesha Zaeem fra region øst og Erik Leikvol fra region nord.

Under møtet gjennom gikk vi NBFs strategidokument, forbundets nettside, bruken av Teams og vårt formål. Det var også tid for bli-kjent-aktiviteter, og vi unnet oss en hyggelig tur til Grønland hvor vi nøt tyrkisk mat. Deretter besøkte vi Rådhusplassen for å oppleve internasjonal underholdning på Mela-festivalen, før vi tok T-banen tilbake til Thon Hotel Ullevål. På søndag fikk vi besøk av Linda Jacobsen fra NIF, som ga mange verdifulle råd og presenterte muligheter for representantene.

Ungdomsutvalgets formål:
-Formålet er å representere ungdom i vår idrett og bidra til utvikling av forbundet. Oppgavene til ungdomsutvalget er å planlegge og organisere aktiviteter og arrangementer for ungdom. Og få flere ungdommer til å bli i boksinga, selv om de ikke er utøvere.
-Vi skal fungere som en kobling mellom ungdom og de øvrige medlemmene i norsk boksing. Vi skal også arbeide med å promotere/markedsføre idretten og samarbeide med ungdomsorganisasjoner om rekrutering.
-Dette gjøres ved at vi unge engasjerer oss bidrar vi til å sikre en bærekraftig fremtid for idretten, og gi økt kunnskap og interesse for boksing.»


Ungdomsutvalget i Norges Bokseforbund:
Ayesha Zaeem
Erik Leikvoll
Helene Berg
Martinus Tørrisplass
Nathaniel Graue
Sander Johansen
Ana Knezevic
Nora Steensen

Vi sender en stor takk til disse flotte ungdommene som deltar frivillig med jobben om å skape et aktivt og inkluderende miljø med tiltak for å engasjere flere ungdommer til å drive med verdens flotteste idrett 🙂

Arrangementet ble koordinert og organisert med hjelp fra NBF sine representanter; Siw Denne, Yaneth Skjønberg og Bjørn Askedalen.