Nyheter | Norges bokseforbund

Artikler fra 2008

Premiere på filmen om Team Klemetsen
onsdag 13. august 2008

Det er norgespremiere på filmen BLOD OG ÆRE den 22. august. Denne filmen har blitt enormt godt mottatt av media og publikum, så det er bare å benke seg ned i kinosalen når den kommer.

Sportsmagasinet
onsdag 13. august 2008

På TV2 Zebra så går Sportsmagasinet, hvor boksing har vært med flere ganger. Hvis noen der ute har noen tips om personer, talenter, hendelser osv. som fortjener en snutt i dette magasinet så ta kontakt!

Kampanje hos Fighter Sport
onsdag 13. august 2008

Fighter Sport i Storgata 37 i Oslo har kampanje på diverse utstyr i forbindelse med en ny kampsportfilm

Billige flyreiser
onsdag 13. august 2008

Hei alle reiseglade I strømmen av tilbud om billige flyreiser kom Super saver med en pris Oslo - London som i utgangspunktet er gunstig. Avreise fra G.moen 27.10. til Gatwick og retur 31.10. pris kr. 1594,- Ved å gå inn på idrettsreiser.no og søke kom følgende tilbud opp: 27.10 Sandefjord - Stanstead med retur 31.10 pris kr. 835,- Hvis det passer å reise fra Sandefjord blir det kr. 759,- billigere pr. billett. (Det må jo sies at kostnadene ved å reise fra Stanstead til London er litt høyere enn fra Gatwick - men alikevel.) Konklusjon er: Bruk www.idrettsreiser.no

Veldedig arrangement i Kragerø
søndag 10. august 2008

Lørdag 16.august kl.: 17:00 i Kragerø Sentrum møter tidligere norgesmester Njord Nordstrand det "ubeskrevnet bladet" Kåre Hegland (ordfører i Kragerø) i en kamp hvor inntekten går til en ny dialyseavdeling i byen.

Se all boksing i OL direkte på nettet
lørdag 09. august 2008

Eurovision sender 12 kanaler med LIVE-sendinger fra OL på nettet. Du finner all boksing på denne siden, som sender døgnet rundt. Besøk siden HER (se på programmet for å finne ut hvilke av de 12 kanalene som sender boksingen).På den offisielle OL-siden HER finner dere trekning og resultater for alle klassene. Det står også eksakt starttid for når de respektive kampene går. For å få norsk tid må dere trekke i fra seks timer.

Sverige er nå ute av OL
lørdag 09. august 2008

De to svenske bokserne som deltok i OL fikk tidenes "værste" trekning, da de begge trakk gullfavoritter fra Russland i sine åpningskamper. Det gikk dessverre som forventet for våre brødre i gult og blått.. Naim Terbunja tapte på poeng 6-18 for russiske Matvey Korobov (Verdensmester 2005 og 2007). Kennedy Katende tapte for Artur Beterbiev (Europamester 2006 og sølv VM 2007).En annen kjenning er Badou Jack (bokser for Gambia) i mellomvekt, og han møter i kveld indiske Kumar Vijender. På den offisielle OL-siden HER finner dere trekning og resultater for alle klassene. Det står også eksakt starttid for når de respektive kampene går. For å få norsk tid må dere trekke i fra seks timer.

Hvem vinner i OL?
fredag 08. august 2008

Sports Illustrated har tippet hvem som vinner gull, tar sølv og bronsje i alle de 11 vektklassene i OL i Beijing. Amerikanske Gary Russel i 54 kg (tippet som bronsjevinner) deltar ikke ettersom han besvimte i natt når han skulle pine vekta på hotellrommet. Den engelske verdensmesteren Frankie Gavin i lettvekt (tippet som sølvinner) deltar heller ikke, når han ikke var i nærheten av å klare vekta på 60 blank...Norge har ingen boksere med i dette OL, så vi får heie på våre svenske naboer som har med Naim Terbunja og Kennedy Katende. De skal begge møtte to steintøffe russere i morgen, så her er det bare å krysse fingrene og ønske de lykke til. Se de på svensk TV (SVT) på lørdag 9.august mellom 07:30-16:00, da går kampene i 75 og 81 kilo.

Tap for Lotte Lien i EU mesterskapet
torsdag 07. august 2008

Det ble tap 7-3 for Lotte Lien (66 kg) mot engelske Amanda Coulsom i dagens semifinale i Liverpool. Dermed er alle de fire norske utøverne ute av turneringen.

Det ble tre tap i dag
mandag 04. august 2008

Årets EU mesterskap i England åpnet dårlig for det norske laget

EU mesterskapet for kvinner
mandag 04. august 2008

Landslagstrener Max Mankowitz melder om en relativ grei trekning for våre fire utøvere, som alle klarte vekta tidlig i dag.

Per Flatabø 60 år
søndag 03. august 2008

Den tidligere Presidenten i Norges Bokseforbund; Per Flatabø fyller i dag 3. august 60 år. Boksenorge sender sine varmeste gratulasjoner til Per og håper han har kjempefin dag.

TRENERSEMINAR OG LEDERMØTE
onsdag 30. juli 2008

Det arrangeres et kombinert trenerseminar og ledermøte 20.-21. sep.Sett av datoen og meld på.

Forbundskontoret stengt
mandag 28. juli 2008

Gen.sekretær er på ferie fra mand. 04. til tirsd. 12. august. Evnt. startbøker som skal stemples før denne uken må sendes inn straks.Ved spesielle behov ta kontakt på mobil. 92460555.

EU-mesterskap kvinner
mandag 28. juli 2008

Mesterskapet arrangeres i Liverpool England 03.-10. aug. Vi deltar med 4 boksere.

Breddesamling i Tønsberg
tirsdag 22. juli 2008

Viser til tidligere info om samlingenBehov for overnatting meldes inn til Ketil Hansen e-mail: keahanse@online.notlf. 33096212

Terminlisten for 2008/2009 sesongen er lagt ut
søndag 20. juli 2008

Terminlisten for den kommende sesongen er nå lagt ut HER. I år har jeg prøvd å hente inn datoene for de største turneringene og mesterskapene i Sverige og Danmark, slik at det blir enklere å planlegge sesongen for våre utøvere. Det er mange av oss som drar til våre naboland for å bokse og det kan være viktig at datoene for "våre" stevner og turneringer ikke kolliderer med de svenske og danske.Det er viktig at klubbledere varsler i fra når stevner blir lagt til/avlyst slik at vi kan oppdatere terminlisten regelmessig. Varsle endringer til forbundskontoret her: boksing@nif.idrett.no mvhRedaktørFrank Robert Walstad

Hei alle medlemmer og støttespillere
fredag 18. juli 2008

Skal dere ut å reise så er dette et godt nettsted å bestille flybilletter på. Bokseforbundet har vært med på å utvikle og har eierskap til denne nettportalen som til enhver tid tilbyr markedets billigste flybilletter. Det er prisgaranti, så finner du noen billigere billetter et annet sted får du mellomlegget tilbake! Jeg oppfordrer dere alle til å bestille flyreiser her og samtidig støtte Norges Bokseforbund Forbundet har lagt opp til å avsette penger fra denne støtten til et fond hvor klubbene kan søke om støtte til arrangement og reiser for å delta på stevner Gå inn og sjekk nettsiden og spre det glade budskap videre! Ha en fortsatt god sommer alle sammen.

Invitasjon til turnering i Danmark
mandag 14. juli 2008

Les mer om HSK Box Cup i Danmark 10.-12. oktober 2008 på Hillerød BK sine nettsider her: www.bokseklubben.dk\boxcup

NY BREDDESAMLING
mandag 14. juli 2008

Det arrangeres breddesamling i TK-hallen i Tønsberg 07.-10. august. Første trening er torsdag kl. 18:00 - siste søndag kl. 10:00.Påmelding sendes til: Kjell Sørum: kjellsrum@hotmail.com Stein R. Eriksen, steinbox@online.noBokseforbundet, boksing@nif.idrett.no

Side: 9 / 20