Nyheter | Norges bokseforbund

Artikler fra 2008

Glodi i OL-kvalifisering
mandag 07. april 2008

Glodi Eneste deltar i siste kvallikturnering for deltagelse i OL som starter i Athen i dag. Motstander i første kamp blir Bosko Draskowic fra Montenegro som han møter ca kl, 1430i dag. Vi vet lite om motstanderen men regner med at det er en sterk kriger. Det er 24 deltagere i klassen så det blir en tøff vei før en finale.

Sportsmagasinet TV2 Zebra mandag 07.04. kl. 1800
mandag 07. april 2008

Innhold * ROING - OLAF TUFTE I PORTUGAL * ORIENTERING - GJESTER I STUDIO * DANS - NORGES CUP I DISCO * VISSTE DU AT.... GOLF * GYM OG TURN , NM I Rytmisk Gym * KARATE - NM NB ! Sendingen sendes mandag 7. april kl. 18.00, med reprise på TV2 Zebra søndag kl. 13.45, samt reprise på TV2 SPORT.

Glodi Eneste er klar for OL kvalifisering
søndag 06. april 2008

Glodi Eneste har vært i Stokholm og trent sammen med det svenske O.L. laget i noen dager. Ilir Mullaliu var med som trener. Glodi fikk meget god sparring foran O.L. kvalifiserings turneringen i Aten. Det rapporteres at han er i topp form foran denne ukes store oppgave. Geir Vestvik blir med som sekundant til Hellas. Vi ønsker lykke til. Glodi Eneste (t.h.) skal til OL kvalifisering i Athen Det har blitt mye sparring i det siste på Glodi

Takk
søndag 06. april 2008

Thor Skarnes Tusen takk til dere alle - enkeltpersoner og organisasjoner - for deltagelse og all omsorg i forbindelse med Thors sykdom og bortgang. Det var oss til stor hjelp i en vanskelig tid! Bjørghild Skarnes

En skandale rulles opp i dommermiljøet i Norge
tirsdag 01. april 2008

Det har nylig kommet fram at en av Norges beste dommere de siste årene har lidd av en alvorlig øyesykdom. Denne sykdommen har ført til at han knapt har sett hvem og hva han har dømt. Det er ingen tvil om at mang en jevn kamp kunne ha endt med et annet resultat hvis dette hadde blitt kjent tidligere. Dommerkomiteens sjef, Odd Inge Misund sier han er rystet over siste dagers avsløringer, og lover en full gjennomgang av alle kampene denne dommeren har dømt. Han lover også at regelverket skal endres, slik at både poengdommere og kampleder må gjennomgå synstest minst to ganger i året. -Jeg er lei meg.. sier dommeren som er i hovedpersonen i denne skandalen

Nordisk Mesterskap 2008
mandag 31. mars 2008

Ingrid Egner ble kåret til beste damebokser

3 gull og et sølv
søndag 30. mars 2008

Det ble en god norsk dag under Nordisk Mesterskap i Sverige. Det ble gull til Ingrid Egner, Tonje Sørlie og Simen Smaadal. I tillegg tok Fam Elgan med seg sølvet hjem til Norge. Ingrid Egner ble også kåret til mesterskapets beste damebokser for seniorer.

Kjempesuksess i Kristiansand
søndag 30. mars 2008

Fredag 28. Mars 2008, arrangerte AIK Lund og Everlast Shop, internasjonalt boksestevne og moteshow på utestedet KICK i Kristiansand. Arrangementet var utradisjonelt på flere vis: Stevnestart 22:00. Profesjonell speaker: Allan Tharaldsen. Profesjonell rundeanviser: Helene Rask. Innslag av andre aktiviteter mellom kampene. Rap gruppa Vågsbygd Handy. Break dansegruppa Warning Skills. Moteoppvisning av Evelast Shop.

1. dag i Nordisk Mesterskap er ferdig
lørdag 29. mars 2008

Det nordiske mesterskapet for junior herrer/damer og for senior damer går av stabelen i Lund, Sverige i helgen. Det var tre norske boksere som slo seg videre til finalene i morgen; Fam Elgan, Ingrid Egner og Simen Smaadal. I tillegg bokser Tonje Sørlie også direkte finale. Det ble også syv tap på det norske laget, men alt i alt er denne åpningsdagen mye bedre enn det forrige nordiske mesterskapet hvor vi vant bare to kamper totalt (to av Ingrid Egner). Det virker som om laget og lagfølelsen er mye bedre enn forrige gang. Se resultatene her:

Den første kampen er allerede spikret
torsdag 27. mars 2008

Den første påmeldingen til World Veteran Federation Tournament 2008 kom nøyaktig 18 sekunder etter at påmeldingstelefonen var åpnet.

Vårens vakreste eventyr
torsdag 27. mars 2008

Nå er det endelig bestemt at World Veteran Federation Tournament 2008 skal arrangeres i Trondheim lørdag den 26.april. Etterspørselen etter denne turneringen har vært "helt vill" og skal du være med så bør du melde deg på med en gang! WVF-Superheavyweight Champions 2007: Lars Tore "The great white shark" Thomassen og Hactor "Broken Ribs" Slaake

NORDISK MESTERSKAP 2008
onsdag 26. mars 2008

Nordisk mesterskap for junior og senior kvinner og junior menn arrangeres i Lund i Skåne førtskommende helg. Norge deltar med 3 i junior kvinner - 3 i senior og 5 junior menn.Størst favoritt til å ta gull er Ingrid Egner men også Tonje Sørlie kan overraske i en åpen klasse.Våre 3 juniorjenter får svenske motstandere i direktefinale da hverken Finland eller Danmark deltar. I junior menn er det tøff konkurranse og vi håper selvsagt på at noen av våre skal gå til topps.Størst mulighet har Simen Smaadal i 69 kg.

Nytt legemiddel på dopinglista!
tirsdag 25. mars 2008

Et nytt legemiddel er lagt til legemiddellista: Pergoveris

Artic Boxing er fullbooket!
tirsdag 25. mars 2008

Det er hele 70 påmeldte til stevnet som Bodø BK arrangerer lørdag den 12. april. Det er boksere fra Norge, Sverige og Finland som skal kjempe om heder og ære i Bodø Spektrum. Arrangementsansvarlig Jan Myhre sier at nå kan ingen melde på flere boksere til dette stevnet ettersom de er fullbooket.

Til minne om Thor Skarnes
mandag 24. mars 2008

En siste hilsen fra Danmark

To gull til Bodø BK
tirsdag 18. mars 2008

Robby Larsen og Alexander Mendis tok gull i Kinks Cup 2008

Invitasjon til stevne lørdag 5. april i Tønsberg
tirsdag 18. mars 2008

TK inviterer til boksestevne. NÅR: Lørdag 5. April Stevnestart 1300, innveiing fra 1130 HVOR: TK hallen Tønsberg Klasser, Diplom, Ungdom, Jr, Sr. Merkekamper hvis tid.Treningskamper hvis tid Maksimalt 25 kamper. Ordinær og diplom blir prioritert KONTAKT/SVAR: Så fort som mulig. Kontakt Ketil på email; keahanse@online.no, tlf 92468348 Dommere; Vi trenger dommere til stevnet, kontakt Ketil eller Connie Connie; email; connie.aas@saint-gobain.com. Tlf; 91308398

THOR SKARNES TIL MINNE
tirsdag 18. mars 2008

Meldingen om at Thor Skarnes er gått bort, kom ikke uventet. Men likevel er det så ufattelig! Sykdommen som han slet med de siste årene tok til slutt knekken på denne livsglade idrettsmannen. Savnet blir stort i store deler av idretts-Norge og ikke minst blant hans mange venner i IF Pors. Men størst blir det blant hans nærmeste pårørende og i første rekke hos hans kjære Bjørghild!

Deepo Singh tok gull i Hvidovre
mandag 17. mars 2008

Deepo Singh, BAK (60 kg) vant gull i Hvidovre Box Cup - København i helgen 14.- 16. mars 2008. Han vant på RSC i tredje runde over engelskmannen Jeremie Besson fra klubben The Golden Glove. I kvinneklassen deltok Britt Janne Mardal, BAK (57 kg) og møte den danske jenten Mette Gram fra Hillerød Sports Klub. Kampen endte med knepent tap til Britt Janne med poengsummen 8-9. I turneringen deltok 210 boksere fra Danmark, Sverige, Norge (BAK), Holland, England, Tysklanad, Sveits og Sør Afrika.

Internasjonal treningscamp på kysten av Litauen
mandag 17. mars 2008

Dato: 01. august - 11. august 2008 Vi inviterer gutter og jenter til Internasjonal treningscamp i Klaipeda, på kysten av Litauen. Trenere er også velkomne. Det er gode bademuligheter like ved camp’n. Topp internasjonal treningsleir i Litauen

Side: 14 / 20