Nyheter | Norges bokseforbund

Artikler fra 2008

Internasjonalt turnering i Tammerfors
onsdag 07. mai 2008

Glade boksegutter på flyplassen. Fra venstre Finn Olav Ulvund, Martin Reppen Kvikstad, Kristian Bækkelien,Gjermund Tokvam, Sverre Glad og Reinhardt Sørensen.

Internasjonal turnering i London 06.-08. Juni 2008
tirsdag 06. mai 2008

Norges Bokseforbund har tatt ut følgende til å delta i internasjonal turnering som arrangeres av Haringey Police & Community i London fred. 06. - sønd. 08. juni:

Hva er status på idrettsreiser.no
tirsdag 06. mai 2008

Klikk på logoen og finn billige flybilletter! Til alle klubber:Viser til tidligere informasjon om at forbundets inntekter på flyreiseportalen går til et fond som klubbene får mulighet til å søke om økonomisk støtte, bl.a. til stevnearrangement. MEN dette krever at det bestilles flyreiser.

Forbundskontoret
onsdag 30. april 2008

På grunn av ferie/fri er forbundskontoret ubetjent fred. 02. og mand. 05. mai.

Bursdag
onsdag 30. april 2008

I dag fyller en av norges beste juniorboksere 18 år! La oss håpe at hans suksessrike karriere fortsetter inn i seniorenes rekker. Hipp hurra til Eirik Sjursen

WORLD VETERAN FEDERATION TURNERING
onsdag 30. april 2008

Viser til mye omtale og engasjement fra mange i bokse-norge i forbindelse med denne turneringen. Norges Bokseforbund vil gjøre det klart at dette er et arrangement som er organisert og arrangert på privat basis av en gruppe tidligere aktive boksere.

Forbundets ledermøte 2008
tirsdag 29. april 2008

Kretser/utvalg - klubber/lag Norges Bokseforbund inviterer til Ledermøte søndag 01. juni på Thon Hotel Oslo Airport

Veteranverdensmester fra Bergen
mandag 28. april 2008

Jan Erling Olsen fra Bjørgvin ble mester i lett-tungvekt under årets WVF-turnering. Jan Erling Olsen var som en løve inne i hønsegården under helgas mesterskap

Heder og ære til gamle travere
mandag 28. april 2008

Under årets WVF-turnering dukket det opp noen virkelige gode kamper. Den som i særledeshet brakte mest jubel hos publikum var supertungvektgsoppgjøret mellom Einar Marius Nysæther og Thomas Følvik. Begge disse er noen fysiske giganter og de veide tilsammen 270 kilo! De trefferne og slagene som ble registrert i denne kampen ble målt 6,3 på Richters skala. Det var en herlig kamp og begge utøverne skal ha skryt for å ha laget en så spennende kamp. Marius vant den steintøffe kampen og ble kronet med WVF Superheavyweight title. Det ble delt ut noen skikkelige karameller i dette supertungvekts-oppgjøret. Her sender Marius Nysæther avgårde en venstre uppercut til mellomgolvet.

4 norske dommere besto internasjonal test
mandag 28. april 2008

4 av våre dommere var opp til internasjonal test under det svenske mesterskapet sist helg.Alle besto testen uten problemer

Årets WVF Tournament ble en suksess
søndag 27. april 2008

Med mange engasjerte publikummere og god boksing gjorde sitt til at årets WVF turnering ble tidenes beste veteranmesterskap. Tittelkampen i tungvekt mellom Allan Fallrø og Frode Nebelung ble for mange rosinen i pølsa. Dette var to gode boksere som kjempet helt til siste slutt, og dessverre kan bare en utropes som vinner... Seieren endte til slutt opp hos den til nå ubeseirede WVF-mesteren Allan "King of the Ring" Fallrø. Den ubestridte WVF-tungvektsmesteren Allan "The King of the Ring" Fallrø

World Veteran Federation Tournament 2008 er ferdig
søndag 27. april 2008

Det ble bokset masse gode kamper under årets WVF Tournament og vi kan konkludere med at de gamle er fortsatt eldst... Det var speielt under de fem tittelkampene at publikum fikk valuta for inngangspengene de ikke betalte, og de to hundrede tilskuerne jublet frem sine favoritter i noen meget spennende oppgjør. De tildels meget dramatiske og tette oppgjørene vil bli beskrevet senere på denne siden. følg med!Her er fullstendig resultatliste:

SØKNAD PÅ MESTERSKAP OG STEVNER
fredag 25. april 2008

Forbundet inviterer til å søke på mesterskap og stevner neste sesong

En dag igjen
fredag 25. april 2008

I morgen braker det løs i World Veteran Federation Tournament 2008. Det hele starter kl.: 16:00 på Apollo Boxing Gym på Melhus, og stevnet vil vare i underkant av to timer. Apollo, Melhus ligger 25 minutter sør for Trondheim. Se på kart HER, gymmet ligger under REMA. Det er VIKTIG at de som kjører må parkere på den andre siden av veien ved Melhushallen, ellers så blir de tauet bort. De som skal delta i turneringen og som ikke kommer fra Trondheim kan sitte på en buss som går lørdag kl.:14:20 fra bussholdeplassene i Kongens Gate. Kom dere til Torvet (hvor statuen står), se på motsatt side av McDonalds og der står bussen. Det er innveiing kl 15:00 på Apollo Boxing Gym, og kampstart 16:00.Spørsmål om turneringen rettes til Arve Rønning: 93 24 43 47Les om det siste fra oppkjøringen til WVF-2008 her

Pirkka-turneringen i Tammerfors
torsdag 24. april 2008

Turneringen arrangeres 03.-04. mai og vi deltar her med følgende lag:

Sammendrag fra styremøte 15.04.
torsdag 24. april 2008

Her er en kort oppsummering av saker som ble behandlet på styremøtet.

Utdanningsprogram for yngre ledere i idretten
torsdag 24. april 2008

DRIV-prosjektet er erstattet av en ungdomsutdanning i flere nivå der toppen består av en utdanning for 20 talenter i alderen 18-29 som skal være en årviss foreteelse. Denne utdanningen betales av Norges Idrettsforbund. Les mer om idrett og ledelse HER. NB! Søknadsfrist er 9. mai kl 15.00. Etter denne fristen blir 20 deltakere plukket ut. Disse 20 skal så sende søknad til Norges Idrettshøgskole innen 1. juni. Ungdommene må søke gjennom klubb, krets eller særforbund. HER er søknadsskjema.

World Veteran Federation Tournament 2008
torsdag 24. april 2008

Nå er det bare to dager igjen til det braker løs i WVF 2008. Det viser seg at det er mange av deltagerne har trent eksepsjonelt mye, og det ryktes at flere trener mer nå enn når de var aktive.

Apollo Bokseklubb tar opp hansken
tirsdag 22. april 2008

Når Stonehand Promotions sin frontfigur; Helge Wærøy fikk høre at det var problemer med å finne en passende plass å arrangere World Veteran Federation Tournament heiv han seg på telefonen og tilbød turneringen hjelp. ”-Kom til meg, jeg skal hjelpe dere gjennom dette” proklamerte Wærøy mens han samtidig holdt putene til sine to deltagere i WVF 2008; Frode ”Born to Fight” Nebelung og Jørn Rune ”Turbo”Johansen. Han fortsatte: -La de fisefine bygutta som aldri drar lengre ut av bykjernen en at de tar inn kabel-tv, få oppleve det steintøffe boksemiljøet her ute på landsbygda på Melhus!

Veteranmesterskapet flytter kamparena
tirsdag 22. april 2008

Det sittende styret og ikke minst styreleder Odd Inge Misund i bokseklubben B-30 klarer å sparke det frivillige boksenorge på skarpleggen. Etter deres mening så er det kommende veteranstevnet et arrangement som ikke har noen ting med ”ordinær” boksing å gjøre. Dette er ”bare” kjentfolk som har det moro sammen på lik linje med utdrikkingslag/gutteaften/selskap osv.. De krever da en liten sum (2.000,- for 2timer og 45 minutter) for slitasje og strøm på sitt lokale, og distanserer seg dermed fra dette sosiale løftet for norsk boksing! Det at B30-styret ikke vil hjelpe til med arrangementet gjør til at det blir flyttet til en annen lokalisasjon.

Side: 12 / 20