Yusuf M. Abid imponerte stort i helgens Vestjysk Box Cup 2017 | Norges bokseforbund

Yusuf M. Abid imponerte stort i helgens Vestjysk Box Cup 2017

Publisert: tirsdag 12. desember 2017
Det deltok norske boksere fra Pors, Grimstad, AIK Lund, Stavanger BK og Ulf-an i årets turnering, med mange gode resultater.   Det ble Gull og prisen som beste tekniker til Yusuf M Abid fra Grimstad BK Semifinale: 69 kg. Ghayur Ghalip, AIK Lund vs Yusuf M Abid, Grimstad BK 0-5 Yusuf begynte sin kamp kontrollert og holdt en sterk motstander på avstand og traff bra. I runde to slapp Yusuf seg mer løs og møtte motstanderen på halvdistanse, også her var han best. I runde tre varierte Yusuf sine slag og viste virkelig god boksing. Han vant greit og avanserte til finale. Finale: 69 kg: Mads Hansen, A Olympia Odense vs Yusuf M. Abid, Grimstad BK 1-4 Her møtte Yusuf en motstander som vi ikke visste noe om fra før. Det viste seg at dansken er en sterk in-fighter som la hardt press på Yusuf fra første runde. Yusuf holdt hodet kaldt og fant ut av dansken, han hadde kontroll på innsiden og på distanse. Nok en meget bra teknisk kamp, sterk og god bokseprestasjon fra Yusuf. Yusuf leverte to meget bra kamper og vant altså gull i Vestjysk Box Cup 2017. Han fikk også premien som den beste tekniske bokseren i stevnet. Dere finner flere bilder på vår Facebookside: https://www.facebook.com/norgesbokseforbund/ Alle resultater fra Vest Jysk finner dere her: http://www.bksj.dk/vbc/index_nf.php?page=Results&lang=da&subpage=sunday